Kesäparatiisi
Kesäparatiisi

Trooppinen lämpö omassa paratiisissa

Tänään roikkui mittari +32 asteessa varjossa. Unelmien täyttymys! Pitkä päivä rannalla loikoillen. Merivesi  oli nippanappa 20 asteista eli ylikuumeneminen hoitui lähes nonstop-uinnilla ja vettä kului litratolkulla. Silti pää iltaa kohden vähän pumpulinen. 

Tytär kypsensi muurikkapannulla tajuttoman hyviä porkkanoita sekä kesäkurpitsaa ja sipulia.

Mies grillasi maissia sekä makkaraa.

Itse vastasin apukokin kanssa fetasalaatista, johon lisäsin omenaa.

Ja ruoan kanssa litratolkulla vettä!

Nyt on aika nauttia seuraavasta kirjasta: Katherine Pancolin "Central Parkin oravat ovar surullisia maanantaisin" imaisi jo ensimmäisestä lauseesta. 

Aijuu, irtopainot sain sentään tänään jo purettua pakkauksestaan...treenit jäivät odottamaan paria astetta viileämpää ilmaa. Alan siis päästä loma-laiskuuteen kiinni oikein täysillä. Ehkä jo huomenna treeniä tai lenkki...

Terkut mökiltä

Kommentit (4)

5/4 | 

Ihanaa lomaa sinulle Raxu! Ostin eilen kirjasi, ja se imaisi ensimmäisestä lauseesta mukaansa!:) Todella kannustavaa lukea kokemuksiasi, niistä saan paljon tsemppiä ja rohkeutta omaankin elämäntaparemonttiin. Harmittaa, kun missasin luentosi tällä Oulussa viime viikolla, mutta toivottavasti sinne tulee mahdollisuus päästä joskus uudestaan. Leppoisaa kesää sinulle!

6/4 | 

Olikohan kesäkuun alkua, kun tälle blogisivustollesi tulin. On ollut ilo saada lukea kirjoituksiasi. Pidän kun nämä eivät ole ns. tiukkapipon kirjoituksia.

Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

Ja kiitos sinulle, kun kirjoitat ja tuot näin elämääsi näytille!

7/4 | 

Kiitos tuhannelsti teille ihanille, kun seuraatte blogiani! Ja mikäli kirja tuo voimaa elämääsi niin silloin se on löytänyt juuri oikean ihmisen luokse! Juuri Sinulle ja muille kaltaisillemme olen sen kirjoittanutkin :-)

Jaetaan kokemuksia <3

Nautitaan ihanasta kesästä!

T. Raxu

8/4 | 

Tervehdys Raxu ja erityisesti hänen APUKOKKINSA, jolle haluankin viestini osoittaa, että älähän makoile suorassa auringossa, koska pienet 'biisonit' ovat erityisen herkkiä (kaikki koirat) saamaan auringonpistoksen. 15 vuotta bisonin kanssa eläneenä sen tiedän, joten pysyttelehän varjossa, vaikka omat ihmisesi makoilisivat auringossa - voit tarkkailla heidän tekemisään vähän kauempaakin onhan sinulla ne tuhat vaistoa, joilla vaistoan pienen ajatuksen heidän suuntaamisestaan jääkaapille, joka on sinun erityisvartiointialueesi EIKÖ VAAN.

Kuten edellä sanot nautitaan siis kesästä ja kiitos blogista, jota myös innolla seuraan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla