Messuhumussa kirja-ständillä
Messuhumussa kirja-ständillä

Messutaan

Kotiuduin juuri I love me - messuilta. Nimessä tärkeä viesti. Nimittäin mielestäni elämän tarkoitus on rakastaa ja palvella,  myös itseään. Eihän se aina ole yksinkertaista eikä helppoa. Itsekin kömmin tänään migreenin jälkimainingeissa liikenteeseen. Kirpeässä säässä rauhallinen kävely koiran kanssa auttoi edes vähän. Sitten vaan meikki naamaan ja kaapista mahdollisimman mukavat vaatteet päälle ja kokkaamaan sekä pitämään luentoa. Ja tapaamaan lukijoita. Hurjasti oli populaa! Ja mikä parasta, sinne jäi viimeiset säryt. Nyt tiedossa ansaittu vapaa ilta! Ilman aamuherätystä! Aah!

Messuilla kaappasin ihanat kanssa-siskot kainaloon. Eija Holmala, jonka kanssa teimme ekan kirjan sekä hurmaava Kylli Kukk. 

Ravitsemustieteilijä Patrick Borgin kanssa juteltiin mikrofonien takana  pysyvän painonhallinnan saloista. Kirjoittelen myöhemmin auki meidän ajatuksia, joihin "Raxun rinnalla"- kirjammekin paneutuu. 

Eilen sain myös mielenkiintoisen vieraan Studio55:een. Keskustelimme Mirva Saukkolan kanssa muuttuneista käytöstavoista. Hän on kirjoittanut uuden Etiketti-kirjan. Hyvän käytöksen kirjan ohjeet vuodelta -61 hieman hymyilyttivät.

Käväisin viikolla Turussa. Laatuaikaa puolison ja sinne opiskelemaan muuttaneen Joelin kanssa. Illallinen Smörissä oli todella herkullinen. Otimme myös viini-menun. Ehkä virhe. Koska vuorokauden päästä alkoi ankara migreeni. Tosin namia oli ja kivaa! 

Nyt voin huokaista helpotuksesta. Pahin ruuhka kalenterissa on selätetty. Edessä pykälää leppoisampaa työtahtia. Aikaa levätä, höpötellä rakkaiden kanssa, kuntoilla ja  katsoa tarkemmin ravintopuoltakin. Pari viikkoa mennyt turhan pitkälti voikkareiden ja rahkapurkin voimin...ja sen huomaan vireystilassa. Siispä oikeaa ruokaa ja paaaljon kasviksia. Unta ja ulkoilmaa. Siinä mun suunnitelma tuleville päiville.

Leppoisaa viikonloppua

Kommentit (9)

10/9 | 

Huomaatko Raksu, kun painoa on jälleen tullut, niin pukeudut taas "telttoihin", onko se itsepuolustusta sille, että haluat piiloutua kiloiltansa?? Näyttää niin tutulta touhulta vuosia sitten...

Voimia ja uskoa itseesi että se on vain väliaikaista!

T. kanssasi kulkija

11/9 | 

Nykyinen Raxu on paljon uskottavampi, elämänmakuiisempii ja todellisempi kuin se joka keikistelijöille vuosi sitten jne. itseään näyttäen tanssiasuissa ja meikeissä jokaisen lehden kannessa. Toivottavasti jatkat nykyisellä linjallasi, lopetat julkisuushakuisuuden. Sillä uskon, että todellisuudessa olet aivan loistava tyyppi, tavallisine arvoineen. Ja se, että omaa hieman väljempiä vaatteita, oli ihminen laihempi tai lihavampia - Söy what

12/9 | 

Teltathan ei sinänsä pue ketään, ei lihavampaa eikä laihempaa. Myös meille isoille tytöille on tarjolla naisellisia, kauniisti istuvia vaatteita. 

13/9 | 

Siis mitä häh?

Pukeudunko telttoihin?? En tietääkseni! Eilinen vaate esim oli tyköistuva hihaton mekko ja päällä kimon-tyylinen jakku, joka on juu väljä, kuten suurin osa tämän syksyn jakuista. Jospa ei ihan väitettäisi mitä sattuu vaan omalla tuntumalla. Ja kilojen tulemisen kommentoinin jätän omaan arvoonsa. Hei hyvät immeiset, keskittykää asioihin, jotka tuo teidän omaan elämään sisältöä! Niin minäkin teen! Ja viime syksyn tansseissa totta vie karisi kiloja, koska treenattiin 6-10h joka päivä. Eihän sellainen ole normaali tila. Siksi lie luontevaa, että kehokin palautuu olotilaan ennen moista rääkkiä. Itse en tee asioita kilot mielessä, vaan sen mukaan, mikä kiinnostaa ja antaa elämään virtaa. Samaa toivon kaikille!

Mahtavaa sunnuntaita! Teltalla tai ilman :-)

 

T. Raxu

14/9 | 

Hyvä Raxu, oikealla asenteella :)

Mitä tulee tuohon julkisuushakuisuuteen, niin eiköhän se loppupelissä ole niin että se media, tv ja mikä milloinkin kutsuu nämä ihmiset ohjelmiinsa.

 

Minäkin toivon kaikille meille

Oikein Ihanaa Lokakuun loppua, sateella tai ilman :)

16/9 | 

Hei Raxu, Valitettavasti et ehkä huomaa, mutta käytit kyllä kivempia ja värikkäämpiä vaatteita ennen, tunnistan itseni myös siitä..... tummat ovat aina niin alakuloisia että sekin vaikuttaa mieleen ja olemukseen. Kiitos kivasta blogista ja värikästä syksyä meille kaikille!
Milli

17/9 | 

Moi Raksu,

mikä viisaus kätkeytyykään tosiaan messujen nimeen "I love me". Vasta kun oppii oikeasti rakastamaan ja huolehtimaan itsestään, voi myös antaa jotain toisille - ilman että itse tyhjenee. Olen huomannut myös, että kun välittää omasta hyvinvoinnistaan, ei anna muiden asioiden viedä elämää enää väärään suuntaan. Näin jaksaa käsitellä vastoinkäymiset ja muut elämän mylleryksetkin paremmin. Hyvällä tuurilla tätä kautta myös lisääntyy ymmärrys elämän monimuotoisuudesta ja edelleen suvaitsevaisuus toisia ihmisiä ja heidän ratkaisujaan kohtaan. Kun on tasapainossa oman itsensä kanssa (sisältää siis myös ne arjen ilot ja surut ja vastoinkäymiset) ja rakastaa itseään, oppii olemaan siis armollisempi muillekin.

Kuinka moni voi sanoa että I love me - minä voin, täydestä sydämestäni!

Ihanaa syksyn aikaa sinulle Raksu ja kaikille blogin lukijoille!

Ystävällisin terveisin, M

18/9 | 

Oi,  ihanasti annoit sanoissasi M  jotain niin helmeilevää viisautta !

 Ja Raakel on tosi ihana!  kiitos tästä  kivasta blogista.  Sä oot niin Wau !

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla