Happea!
Happea!

Vapaata, unta, lepoa!

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Maraton-yöunet, rauhallinen kahvittelu Hesarin parissa, puolukka-manteli-smoothie, pitkä kävelylenkki lumisateessa puolison kanssa. Tassuttelua kotona villaista päällä. Tulet leivinuunissa. Nuoriso valuu pikkuhiljaa paikalle omista eilisen riennoistaan. Tiedossa yhteinen illallinen. Alkuun salaattipedillä kampasimpukoita ja valkosipuli-rosmariiniöljyä, sitten lammasta, bataattisoseeta sekä tomaatti-minttu-salaattia. Kahvin kanssa Brysselistä tuotuja suklaatryffeleitä. Illan päätteeksi ehkä Majong-peli. Tai leffa. Ja seuraava pitkä yöuni. Edessä vapaa viikonloppu. Eka elokuun jälkeen.

Keho alkaa pikkuhiljaa palautua syksyn putkesta. Mieli alkaa myös hyväksymään väymyksen. Käväisin alkuviikosta pikku-lomalla Brysselissä. Käppäilyä jouluisessa kaupungissa, ystävien ja puolison kanssa. Hyvää ruokaa, juomaa ja naurua. Sielläkin paljon unta.

Keskiviikkona ehdin jo koti-salille jumppiin. Rakkaat ohjaajat sekä treenikaverit toivottivat avosylin tervetulleeksi takaisin. Aamulla Body-Balance ja CXWorx, illalla  tanssillinen tunti, jolla varsinkin hymyilytti niin, että poskia pakotti koko loppuilta. 

Sytytetään kynttilät ja nautitaan pyhästä!

Kommentit (5)

6/5 | 

Nyt kun olet lopettanut tanssii itsesi kanssa show, ainut merkityksellinen teko oli hyväntekeväisyyteen menneet rahat, voi blogiasi seurata. Voi Rakel, sinusta meni niin maku ja noin halpaan ohjelmaformaattiin meneminen oli pettymys. Narsismin huipentumaa ja itse sitä vielä viljelIt. Palaa maan pinnalle, mieti arvojasi, mieti miksi sinun on nykyään oltava jatkuvasti esillä. Kasvosi ja olemuksesi ovat media. Kyllästyttämään. Levolista rauhaa, tule pois siitä ulkonäkösi ja painosi jatkuvasta pohdinnassa. Olet aikuinen nainen, pinnallisuus ei kuvettaan kiillota. Sen sijaan aitous ja maanläheiset arvot. Olet hukassa. t, ex fanisi

7/5 | 

Höpö höpö ja vielä kerran höpö!

Raxulta on tullut asiaa ja toivottavasti tulee jatkossakin!

Auta jatkossakin Raxu meitä, jotka eivät vielä usko parempaan vaan kärsivät kilojensa alla.

t. Tarja

8/5 | 

Raxu tuskin pystyy teitä kilojensa kanssa kärsiviä auttamaan, vaikka kirjoittaisi sata kirjaa. Ainoa auttaja olet itse. Raxua voi yrittää matkia, mutta se ei pitkälle vie. Kuunnelkaa Raxun ohejeita, ota vastuu itsestäsi.

9/5 | 

Joo ja parhaat ohjeet ylipainoisille löytyy Raxunkin alkuopeista, Antti Heikkilän kirjoista. Niillä laihtuu. Lukekaa epätoivoiset, kuten Raxukin aikanaan.

10/5 | 

Edelleen kiinnostaisi tietää mitä Raakel tekee työkseen?!?!?! Mistä tulee rahaa matkustamiseen ja jokapäiväiseen salihyppelyyn?? Koska hyvin harvoin näissä postauksissa puhutaan työnteosta yhtään mitään joten siitä päätellen sitä ei tehdä. Minäkin halua tuollaisen elämän jossa rahaa tulee..jostain? ;D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla