Prosessi päällä - laskeutuminen arkeen

Rakkaat lukijat, anteeksi kun on jäänyt pitkä väli edellisestä postauksesta. Vuorokauden tunnit eivät ole meinanneet piisata... kiire ei suinkaan lakannut tanssikisan voittoon. Päivät ovat täyttyneet kirjan viimeistely-hommista, haastatteluista ja monenlaisista kuvauksista.

Mentalisti Noora Karman uuden tv-sarjan kuvauksissa...hui...

                                            

Raili Hulkkosen hoivissa suunnittelemassa tulevia metkuja

                                                

Kalenterikuvauksissa -  Lastensairaalan hyväksi

Perhe on myös ansaitusti saanut vähän aikaa ja huomiota. Kävimme koko klaanin voimin lemppari-ravintolassamme Farougessa illallisella. Libanonilainen ruoka on taivaallista!!

             

Ravintoloitsija Vivian Daboul-Kallion hemmoteltavana viihtyy koko perhe, Tartar-pihvit ovat kaupungin parhaat!

Yhden illan palautin sielua kotiin siivoamalla vaatekaapit. Syksyn mittaan kerääntyneet vaatemytyt saivat kyytiä ja pois lähti monta säkillistä vetimiä. Tulipa helpompi hengittää :-)

Muutaman kerran olen jo ehtinyt rakkaalle kotisalillekin  jumppiin. Tuntui ihanalta parkkeerata tutulle parketille, tuttujen kasvojen keskelle ja vaan antaa kropan kirvellä. Tosin jouduin myöntämään, että niin koukuttunut olen tanssiin, ettei jumppa oikein tuntunut miltään. Toisaalta, en uskaltanut ottaa tehoja kunnolla irti pumpissa, koska oikea kylki on edelleen varsin arka. Se kipeytyi muutama viikko sitten rumban nostoa harjoitellessa ja suutahti suoran lähetyksen nostossa aika perusteellisesti.

                                          

Teipattuna ja särkylääkkeillä meni siis vikat kisa-viikot. Nyt olen  käynyt hoidattamassa sitä luotto-kiropraktikolla ja fyssarilla. Teipit edelleen kupeessa - onneksi, kosa ne tukevat liikkeessä ja vähentävät kipuilua. Muutoin ei oikein auta kuin aika, pikkuhiljaa vaiva paranee. Oli se sitten pieni murtuma tai revähdys. Olenkin antanut nyt keholle lepoa. Paitsi tanssiessa. Onneksi kipu ei varsinaisesti silloin tunnu, nostoista tosin turha toistaiseksi haaveilla. Tanssit ovat siis onneksi edelleen jatkuneet. Viime sunnuntaina saimme vielä nauttia Unicefin hyväntekeväisyys- lähetyksestä ilman kisa-jännitystä.

           

Kameraharjoituksen tauolla oli aikaa höpötellä mukavia Janin ja Disan kanssa

               

Fristyle- tanssi nautittuna viimeistä kertaa, ainakin näissä kulisseissa :-)

                                            

Unicef sai yli 4000 uutta kuukausilahjoittajaa! KIITOS! Kaappasin kainaloon myös hurmaavan Pirkko Mannolan - idoli

Arki ja sen suomat rutiinit löytyvät pikkuhiljaa. Ruokahalua tosin saan hieman kaivaa. Kun keho ehti tottua pitkiin maraton-treenipäiviin, ei meinaa nyt olla nälkä ollenkaan. Yritän kuitenkin pitää kiinni hyvästä ruokarytmistä. Ja laadusta. Vanhasta nyrkkisäännöstäni: lautaselle nyrkillinen proteiinia, nyrkillinen kypsiä kasviksia/juureksia ja kämmenellinen raakoja kasviksia. Loraus hyvää öljyä. 

Kahvi on muodostunut akilleen kantapääksi. Juon sitä tällä hetkellä liikaa ja liian usein. Mutta eiköhän sekin tästä pikkuhiljaa tasoitu. Univajeen hellittäessä ja kehon palautuessa. 

Tänään pääsin taas muutaman päivän tauon jälkeen tanssimaan pariksi tunniksi.Treenasimme huomista keikkaa varten. Ihanaa!! On taas helppo hymyillä! 

Muutes, mikäli liikutte Tampereen suunnalla, menkää ihmeessä katsomaan Prinsessa-musikaali Tampereen Työväenteatteriin. Kävin katsomassa sen eilen. Suosittelen! Koskettava elämys, loistava koreografia sekä lavastus! Ja syömässä ehdin piipahtaa Huber-ravintolassa. Sen takia taidan tehdä uudenkin reissun Tampereelle!

Mukavaa torstai-iltaa kamut

Kommentit (1)

2/1 | 

Vai että arjen syrjästä kiinni ollaan saatu siellä jo...Voi vaan kuvitella,millaista hulinaa nämä viime viikot ovat olleet sinulle ;)

Olen nähnyt Prinsessan,tottahan toki näin manselaisena ja pidin kovasti. Janihan on siinä tanssimassa ... Täytyisi lukea kirja nyt sitten vielä,kun on leffakin nähty musikaalin lisäksi :)

Ihanaa joulun odotusta sinulle ja koko perheellesi!!! Ootan tosita kirjaasi... Maarit

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla