Jämäruokaa

Välipäivät antavat loistavat mahdollisuudet luovuudelle keittiössä. Kaappi pursuaa jämiä joulun jäljiltä.
Tänään oli kinkun ja rosollin – meillä sillittömän - hautajaiset:
Pannulle seesamöljyä, kinkku pikkupaloina rosollin sekä paprikan kera sekaan, samoin reilusti seesaminsiemeniä ja vähän manteleita. Loraus soijaa, pari ruokalusikallista hunajaa. That´s it. Jos haluaisi hienostella, voisi sanoa, että karamellisoitua possua hunajajuureksilla. Itse kutsun sitä kotoisasti joulu-jämä-pyttipannuksi. Lautaselle viereen salaattia ja päälle vielä raejuustoa. Lasi piimää palan painikkeeksi.

Tällä pöperöllä lääkitsin maitohappoilevan ja tutisevan kroppani. Joulun jälkeiset Combat + CXWorx + Crossing + Pump polttelevat lihaksissa. Mutta kaikkein eniten kirkuu antamani lupaus kuntosali-treenin aloittamisesta. Tein sen nimittäin eilen! AUZ! Ihan kuin en olisi ikinä treenannut mitään…noh, katsotaan, kauanko menee selättäessä alkutuska ja missä vaiheessa alkaa niitä lupailtuja tuloksia näkyä…

Nyt alkaa sohvanpohja-leffa-ilta puolison ja kuopuksen kanssa. Raukea lomatunnelma, kroppa ihanasti uuvutettu, massu täynnä ja rakkaat lähellä. Tykkään!

Kommentit (1)

Katariina
2/1 | 

Kuntosaleilu on ihanaa, siellä pystyy etenemään koko ajan, ei tarvitse paahtaa samaa kuviota viikosta toiseen. Toivottavasti saat kunnon ohjelman heti alkuun, tai vaikka pari kunnon ohjelmaa, joita voi vaihdella. Vai aloitatko heti älykkäästi osiin jaetulla ohjelmalla ? Mielenkiinnolla jään seuraamaan sun kuntosalitaivalta.
Koukutus ja vaikutukset ovat yllättävän nopeat. Eikä salilla ole koskaan tylsää, hyvät musat vaan mukaan ja rakastu niihin painoihin, ne tekevät hyvää. =)
Mukavaa vuoden vaihdetta sulle !

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla