Huomenta Suomen ja Studio 55:n pressi-tilaisuudessa Helsingin kattojen päällä. Maisema kohdillaan!
Huomenta Suomen ja Studio 55:n pressi-tilaisuudessa Helsingin kattojen päällä. Maisema kohdillaan!

Kiiru viikko...ehtiikö joulu-askareita hoitaa ollenkaan...

Taas vierähti yksi viikko. Vanhenin vuodella. 47 linssissä. Ekaa kertaa iski paniikki. En halua tulla vanhaksi. Toisaalta en haluaisi olla päivääkään nuorempikaan. Elämässä onneksi kaikki tapahtuu ajallaan ja siis hyvin ja oikein. Vaikka kirpaiseekin välillä. Kun katselin synttäri-aamiaisella rakasta perhettäni - puolisoa ja kuin varkain aikuiseksi kasvaneita lapsia, oli sydän pakahtua. Vuodet vierivät, tarpeet, huomionkohteet ja kipupisteet muuttuvat, mutta vahva side säilyy. Nostalginen olo siis... toki on hienoa siirtyä elämässä uusiin vaiheisiin, mutta lievä sentimentaalisuus sallittakoon...

Viikko oli vähän jänskättävä. Uusi juonto-työ MTV:n Huomenta Suomen ja Studio 55:n joukoissa julkistettiin perjantaina. Sinä aamuna juonsin jo ensimmäisen Studio 55:n puolikkaan. Aivan mahtava Pirjo Haapoja jää eläkkeelle ja luovutti juonto-kapulan vauhdissa kesken lähetyksen. Eipä ehtinyt jännitellä :-) Kunniakkaat ja suuret on saappaat täytettäviksi! Oikeasti ohjelma palaa ruutuun 27.1.-14 alkaen. Nyt alkaa sisältösuunnittelu ja uuden opettelu. Ja on aika polleaa saada tehdä töitä legendaaristen Markku Veijalaisen sekä Lauri Karhuvaaran rinnalla. Tässä Laten kanssa pressissä :-)

                                     

Mutta ensin joulu. Kunhan saisi sen tehtyä kotiin...tänään olen siivoillut ja alkanut kaivella rakkaita joulukoristeita kätköistä. Kummasti se tunnelma alkaa ilmaantumaan niiden myötä. Eikä mikään tuo yhtä hyvin adventti-tunnelmaa kuin pihamaa täynnä lyhtyjä! 

Tässä yksi lemppari-jutuistani. Höyhen-kruunu, jonka värkkään joka joulu. Aina vähän vaihtelevin koristein. Tänä vuonna aika maltillisesti.

                                    

Huomenna on lähtö kukonlaulun aikaan uuden kirjan kansikuvauksiin. Eilen kävin Sanomatalon Kulmassa tapaamssa lukijoita sekä signeeraamassa kirjoja yhdessä kustantajan muiden kirjailijoiden kanssa. Oli hauska rupatella Jaakko Selinin kanssa. Matkustelusta, ruoasta, viinistä, kuntoilusta. Illalla luin Jaakon kirjasta yli puolet kertavetäisyllä. Tänään menee loputkin. Ihania tuokioita tutuista ja tuntemattomsta matkakohteista! 

               

Nyt on jumpat jääneet väliin muutamana päivänä. Ei ole vuorokauden tunnit oikein piisanneet. Tai tänään vaan valitisn toisin. Kodin ja jouluvalmistelut. Ja kipeän kuopuksen rapsuttelun. 

Antoisaa Adventtia! Ei tapeta itseämme joulu-stressillä... hoen itselleni, että vähempikin riittää... lupaankin siis olla liikoja ressaamatta...katsotaan miten onnistun ;-)

Kommentit (12)

13/12 | 

Paljon onnea :) ja mukavaa joulun odotusta. Kovasti jo odottelen kirjan jatko-osaa!  Terkuin Riisi

14/12 | 

Hei onnea tuosta juontopestistä oikein roppakaupalla!

Ja mukavaa joulunalusaikaa niin sinulle Raxu kuin kaikille lukijoille myös!

Nautitaan. Vähemmän on enemmän...

 

16/12 | 

Raxu, olet upea ja juuri oikean ikäinen ;) Odotan uutta kirjaasi tosi paljon, tulee tarpeeseen omassa tilanteessani. Sinua on kiva katsoa kun näytät henkisesti ja fyysisesti niin hyvinvoivalta. Inspiroit!

Tunnelmallista joulun aikaa <3
Terkuin Henna

17/12 | 

Hei Raakel,

 

odottelen edelleen (vai sisältyykö nämä uuteen kirjaasi?)  sinulta kertomuksia siitä kuinka kokonaan uudenlaisen kropan kanssa tuntuu elää? Siis tarkoitan naiseuden kannalta. Miltä tuntuu kun ääriviivat ovat metrikaupalla pienentyneet, oletko humaltunut siitä että olet muuttunut viehättäväksi ensimmäistä kertaa elämässäsi, perinteisellä tavalla? (Onhan toki niitä ihmisiä joita lihavat viehättää mutta nyt puhun valtavirrasta) Tällaisia päihtymisen kokemuksia olen kuullut ja olisi hirmu mielenkiintoista kuulla oma näkemyksesi. Rehellinen sellainen. Että onko ollut houkutusta testata markkina-arvoa vai oletko päinvastoin ajatellut kuten eräs josta kuulin että haistatteli ne lähentelijät koska ei pyöreänä ollut kelvannut, joten sanoi että ei huolisi niitä tyyppejä mistään hinnasta nyt hoikempanakaan? ;-D

 

Myös se kiinnostaa, miltä sinusta tuntuu kun ei enää ole samalla tavalla näkymätön tai vähän yksinkertaisemmaksi leimattu, tätäkin saavat lihavat paljon kokea. Eihän älykkyys mihinkään tietenkään ole läskien häviämisen myötä kasvanut mutta myös tällaista saa kuulla.

18/12 | 

Rakel, palaako blokisiBlogisi pariin. Olen hylännyt blogisi täysin syksyn aikana. En yksinkertaisesti jaksanut sitä tanssilätinaa ja tietynlaista omakuvasi pinnallistumsita ja itsestäsi paasaamista. Muutuit aika pinnalliseksi, itsekkääksi. nyt pitkästä aikaa luin blogisi, seuraan innolla kaikkia hyvä terveys blogeja ja tekstisi oli - inhimillinen, lämmin. Jatkuva jumppa, tanssi, liikunta sitä ja tätä on pakonomaista ja turhaa. riippuvuudesta toiseen, viini, ruoka, liikunta, sitä tätä tuota... Annetaan tilaa sen sijaan. Rakkaus, lämpö, välittäminen ja terveys. Elämän prioriteetit paikalleen, kaikkea kohtuudella. ihanaa että tulit pois kuplastasi. Rauhallista ja nautinnollista joulua!!

19/12 | 

 

Mitä mieltä olette tästä, erään Raxunkin arvostaman lääkärin tokaisusta: "Uusin tutkimustieto osoittaa, että liiallinen aerobinen harjoittelu voi tuhota terveyden" ?

 

20/12 | 

Katsokaapa tämä linkki:

http://www.studio55.fi/irtiarjesta/article/lauri-karhuvaara-liittyy-studio55-fi-juontajakaartiin/2443038

Jos Pirjo on eläkeiässä ja oikeesti minkä ikäinen? siis 60 ja risat, vai, kuten oikea eläkeikäinen? mutta Pirjo näyttää yhä hyvin rasvatulta ja sileältä, kun taas Raxu, joka täytti juuri vain 47 on aika kuiva ja ryppyinen. Ehkä se liiallinen aerobinen harjoittelu tekee naisesta lopulta rusinan....???

21/12 | 

Hyvää ja Rauhallista Joulua huikean kiireisen syksyn jälkeen!

Olet kaunis ja upea keski-ikäinen nainen.

Onnea pestistä juontohommiin, ei ole kuin taivas rajana.

Katariina

22/12 | 

Kummasti sitä kertyy kaikkea toimintaa vielä näin joulunalusviikollekin. Tuntuu tosiaan, että vuosi vuodelta on vähemmän aikaa rauhoittumiseen ja joulun odotukseen. Eikä edes mitään merkillisiä tilaisuuksia meikäläisellä. On vaan työkuviot, lasten koulu ja harrastukset. Itse en koe ehtiväni vieläkään harrastamaan.

Itse korjaan jo adventtina levittelemääni krääsää kaappeihin ja jouluna esillä on vain valoja, kuusi, kukkia ja tyylikkäitä kynttilöitä. Tontut, lasten askartelut, sekalaiset tuikkukipot sun muu sälä saa väistyä oikean Joulun tieltä.

Uutta kirjaasi odotellen ja omaa projektiani jatkaen kohti vuodenvaihdetta.

Raxulle+perheelle sekä blogin seuraajille oiken hyvää Joulua ja antoisaa Uutta vuotta 2014!

Kikka

23/12 | 

Hei Raxu!

Oikein mukavaa Joulun aikaa sinulle ja perheellesi! Ja kaikille kilojen kanssa kamppaileville kanssasiskoille!

Joko vuosi 2014 olisi meidän muidenkin onnistumisen vuosi? Joko nyt ymmärrystä ja itsearvostusta olisi niin paljon, että jaksaisimme aloittaa sodan läskejä vastaan? Omia läskejä, ei toisten, sillä jokaisen on kohdattava omat ongelmansa itse ja siihen eivät toisten irvailut tai pahat sanat auta. Voimia ja iloa kaikille!

t. Tarja Savosta

24/12 | 

Hei kaikille kanssamatkaajille <3

Kiitos onnitteluista!

Sinulle, joka haluaisi kuulla muutoksen herättämistä tuntemuksista naisena, voin sanoa, että hieman sitäkin sivutaan kirjassa, mutta itselleni on ulkoiset mitat aina olleet toisarvoisia. Se, miltä tuntuu on se mielettömin juttu. Lupaan kirjoittaa tästä blogin heti alkuvuodesta!

Kiitos teille ihanille, kun olette kulkeneet rinnalla tämän huikean vuoden! Nyt on Joulun, levon ja läheisten aika! Nautitaan!

Parasta Joulua <3

Raxu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla