Raxun rinnalla-kirja, lukijan kuva
Raxun rinnalla-kirja, lukijan kuva

Jänskättää

Kello soi 5.45. Suihku, kahvi, banaani ja vähän raejuustoa. Apua, mitä laittais päälle. On kirjan julkkari-aamu. Ensin pressi, sitten iltapäivällä yleisö. Tuntuu melkein epätodelliselta. Onko kirja oikeasti valmis?

Vastaanotto tietenkin jännittää. Päällimmäisenä kuitenkin kiitollisuus  ihmisistä, huomista tyypeistä, joiden kanssa sain tämänkin matkn tehdä. Ja oppia taas valtavasti. Sekä tietenkin teille rakkaille lukijoille! Ilman teitä ei olisi tullut ensimmäistä eikä tätä uuttakaan kirjaa. KIITOS, KIITOS, KIITOS!

Itse saan nojautua turva-ihmisiin. Paikalla haastattelemassa mahtava Jenni Pääskysaari, kirjan rakas tekijäkaarti sekä tietty maailman rakkain perhe, ehkä myös muutama tärkeä ystävä.

Haluan jakaa tämän päivän ilon teidän jokaisen kanssa! 

Pitäkää peukkuja

Ja vielä teille, joilla mahdollista, Tervetuloa klo 17 Helsingin Sanomatalon Kumaan!

Kommentit (11)

12/11 | 

Hotkaisin kirjan eilen illalla ja tykkäsin kovasti! Erityisen kivaa siinä oli se, että se antoi tsemppiä myös painonpudotusvaiheeseen. Tai ainakin minä koin niin :)

Hienoa päivää sulle Raxu! 

Emma

13/11 | 

Luin myös kirjan eilen, oikein kiva opus!

Koska lähdette taas kierrokselle Suomeen, tavattiin viime kesäkuussa ja oli tosi hienoa kuulla sinua.

Tsemppiä päivään, Terhi :)

15/11 | 

Hienoa Raakel,

iloa ja onnea tähän päivään! Huomenna pääsen ostamaan uuden kirjasi, kiva kiva! Minäkin odotan ja toivon uutta Suomen kierrosta. Näillä live-kokemuksilla on muuten uskomattoman suuri merkitys; silloin kun kaipaa tsemppiä ja mukana on samanhenkistä porukkaa niin se kyllä motivoi jatkamaan.

Ja on ihan pakko jakaa teille muille oma ilonaiheeni; vein eilen kirpparille myyntiin vanhoja vaatteitani (koko 46 - 48) ja myyjä ihmetteli miten raaskin luopua näin kauniista vaatteista. Minä vain hymyilin leveästi ja sanoin ettei harmita ollenkaan kun voin tilalle ostaa numeroa 42 :).

Tsemppiterveiset kaikille,

M

16/11 | 

Hei!

 

KIrjoitinkin jo aiemmin, että tää sun touhu on ihan sairasta. Vihdoin sen tunnustit itsekin, että överiksi meni. MIksi pitää elää äärilaidasta äärilaitaan? Miksi ei onnistu kultainen keskitie? MIten elämä on hallinnassa? Ja onko pakko keikkua jatkuvasti julkisuudessa?

17/11 | 

Sinä vierailija nro 5/5, höpsö olet! Julkisuushan on Raxun työtä. Eikä ole hyvien tapojen mukaista haukkua toisia. Etkö huomaa, miten hyvin Raxulla menee, ja kuinka onnellinen ja onnekas hän onkaan? Tsemppiä Raxu, sulla pyyhkii hyvin! :)

18/11 | 

Itse olen sitä mieltä että juuri ne, joilla on "varaa" arvostella toisten övereitä ja äärilaidasta toiseen kulkemisia, on juuri niitä jotka ei tiedä ylipainoisena olemisen vaikeudesta mitään! Luullaan että esim. Raxu ihan vaan omaa tyhmyyttään tms. kulkee laidasta laitaan löytääkseen oman kultaisen keskitiensä. Minä tiedän, mitä tuntuu olla ylipainoinen ja miten vaikeaa on löytää se kultainen keskitie. Ja sitä on pitänyt etsiä ojista ja allikoistakin, vaikka se toisten (hoikkien) kanssaihmisten silmissä on voinutkin näyttää ylitseampuvalta ja "turhalta".

Innolla odotan että postilaatikkoon kolahtaa pian uusi Raxun kirja :)

Hyvä Raxu! Pidä lippu korkealla!

-m-

19/11 | 

Onnittelut kirjan valmistumisesta!

Mietin vain, kun mielestäni k

ansikuvassa näytät vielä kovasti kapoisemmalta kuin kuvissa yleensä (esim. täällä tai lehdissä), että miksi ihmeessä on lähdetty kuvankäsittelyyn? Merkillistä, ettet kelvannut kovasti hoikistuneena ja kauniina itsenäsi :(

20/11 | 

Moi Raxu ja kaikkea hyvää!

Toit julkisuuteen esille tuo vaihdevuosiasian. Hyvä. Muistan itse käyneeni keskustelua gynegologini kanssa vaihdevuosista ja tuolloin hän sanoi, että mielummin vähän jenkkakahvaa kuin kuiva rusina. Samalla hän sanoi, kun valittelin läskejäni, että rasvakudoksessa on turva vaihdevuosissa, mutta turvaa ei tarvitse olla liikaa :)

Sinä olet lapset saanut, kehosi on toiminut kuten odotetaan ja toivotaan sen toimivan ja nyt se reagoi painonpudotukseen kuten sen jo tiedetään reagoivan. Elä murehi. Olet saanut elämältä paljon, ukkos on ok ja lapset kohta aikuisia. Mitteepä myö niillä menkoilla ennää tehhään? Toivotaan, että nuorempi sukupolvi ei kulje samoja polkuja kuin me; kärsien läskeistä ja itseinhosta. Toivottavasti nuoret naiset tajuavat, että kun kilot pitää kurissa koko ikänsä, ei tarvitse vanhemmitten kärsiä läskeistä, kuureista, kivuista ja pahasta mielestä.

Minä taistelen koko ajan ja jos saisin kiloja lähtemään, olisin valmis antamaan tämän hiivatin tarkan kierron jo pois! Niin on menkat tarkat kuin vanahassa dieselissä, hyrrää vaan! Mutta kaikkea hyvää sinulle toivotan ja luettuasi nuo äärilaita-ilmaisut, jätä ne omaan arvoonsa. Sillä ihminen, joka ei ole kokenut sitä mitä sinä tai me monet muut lihavat naiset, eivät tiedä paskan vertaa siitä tunteesta, mikä on sisällämme. Ja jokainen kilo, joka lähtee on hatun ja lipun noston arvoinen! 

Iloa elämään!

t. Tarja vm.67

 

21/11 | 

MIelipide:

Kaikkea hyvää Raksulle jatkossakin mutta eniten ihmetyttää se seikka, että ylipainoisena ei juuri naista näkynyt eikä kuulunut. Nyt hoikkana joka paikassa esillä. Ihan kuin muita ihmisiä ei juuri olisi kuvattavana tai haastateltavana. Miksei tämä sama nainen kelvannut läskeineen ja ylipainoisena estradille tässä mittakaavassa. Sitä ihmettelen suuresti. Sama ihminenhän siellä on viulustin taitoineen ja ajatuksineen on. Ei yhteiskuntakelpoisena voi esitellä lihavaa ihmistä - sitten hoikkana kelpaa mihin vaan. Luulisi häntä itseäänkin loukkaavan, että vasta kun läskit lähtee niin otetaan suosiolla vastaan ja tosissaan hänenkin ajatukset.

22/11 | 

Moi taas!

10/10 kirjoittajalle: Olen aivan samaa mieltä kanssasi! Mutta toisaalta kukapa meistä lihavista 40-50v tädeistä haluiaisi paistatella lehtien etusivuilla tai olla hirveästi esillä! Minä en halua olla valokuvissa enkä esillä ja sitten kun vielä se tyyppi niissä kuvissa en ole minä vaan joku helevetin keski-ikäinen amerikan täti teltta päällä!  Karmea ilmestys.

Raxusta saa nyt nättejä kuvia ja niitä me voimme ihastella ja hän itsekin sietää ne. Vai mitä Raxu? Ei se hymy kilojen kanssa ole niin onnellinen tai tyytyväisyyttä sisältävä kuin sillon, kun tuntee olevansa ihan ok, jopa nätti tai hyvännäköinen.

Voi voi. Siihen on pitkä matka, että lihava voisi olla lehden kannessa muutoin kuin mainostamassa laihdutuslääkettä tai varoittavana esimerkkinä. Että lihavan päässä olisi muutakin ajatuksia kuin "munkki, makkara, kalja, jäätelö" Tai että lihava osaisi soittaa, kirjoittaa tai että sillä on järkee päässä, ei kai?

Mutta kaikkea hyvää kaikille kamppailijoille ja voimia taistelussa!

t. Tarja vm.67

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla