Jännittää!

Tänään on se päivä, jota on odotettu jo monta kuukautta. Raxun remppa-kirjan julkkarit.
Herätyskello soi 5.30, ei ihan normiaamu mulle...klo 7 junalla (!!!) kohti Helsinkiä ja Sanomataloa. Tiedossa täysi päivä kirjan ympärillä. Pressiä, perhettä, ystäviä, toivottavasti sankka joukko teitä blogini seuraajia ja tulevia lukijoita.
Odottava mieli, mutta ennenkaikkea kiitollinen.
Miten ihmeellistä elämä onkaan!
Reilu vuosi sitten en olisi voinut kuvitellakaan, mitä kaikkea kokemani muutos voikaan tuoda tullessaan.
Te, rakkaat blogini seuraajat olette superduper-mahtavia!
KIITOS, KIITOS, KIITOS!

Tervetuloa siis tänään Sanomatalon Kulma-kirjakauppaan kirjan julkkareihin klo 16.00! Hurmaava Jenni Pääskysaari juontaa, paikalla myös kirjan asiantuntijat, Eija Holmala sekä Arja Vanhanen.

Kommentit (18)

Emma
20/18 | 

Tsemppiä julkkaripäivään! Olisipa kiva päästä paikalle kuuntelemaan Sinua :) Sain kirjasi postissa jo muutama päivä sitten ja luin sen samantien kannesta kanteen. Kirja on mielestäni todella onnistunut paketti ja toimii varmasti monelle tarvittavana "raamattuna" tiellä uuteen elämään! On ollut hienoa lukea matkastasi, joka on ihan mieletön. Vaikea uskoa todeksi, että kukaan kykenee moiseen suoritukseen. Olit mielestäni todella upea nainen jo aikaisemminkin, mutta nyt Sinusta suorastaan loistaa hyvä olo! Paljon onnea uuden elämäsi ja kirjan johdosta, toivottavasti jatkat vielä blogin pitämistä!! :)

Hanna
21/18 | 

Onnittelut Raxu, niin upeasta taipaleestasi tähän päivään asti, kuin hienosta kirjastasi!

Minäkin sen tilasin, posti toi viime viikolla ja luettu on, kannesta kanteen suurella ilolla ja mielenkiinnolla.
Todella monessa kohdassa tuntui, kuin olisin lukenut itsestäni kirjoitettua tekstiä, oli lohdullista huomata, että en ole yksin, niin samanlaisia ajatuksia ja kokemuksia meillä tuntuu olleen mm.syömiseen nähden...tosin minä aina vaan potkin siellä lähtökuopissa kilojeni kanssa.

Kirjan kansikuvakin on niin kaunis, aurinkoinen ja positiivinen, että pidän sitä näkösällä, hymyilen takaisin ja imen kuvastasi positiivista energiaa ja voimaa itseeni. Olen ihaillut ja seurannut julkista kuvaasi vuosien ajan, kirkkaassa muistissani on myös vuosien takaa "Tuttu Juttu"-lähetys, jossa odotat kuopustanne =) Olet Upea Nainen!! Olet aina ollut!!

Olen tulossa tänään kirjan julkistamistilaisuuteesi ja odotan iltapäivää suurella innolla. Tsemppiä!

Irmeli
23/18 | 

Minullekkin tuli kirja viime viikolla ja luin sen heti.Samoilla linjoilla kuin muutkin kommentoijat, hyvä kirja ja kauniit kuvat.Paljon sai taas uusia vinkkejä itselle.
Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi.
Blogiasi on myös ollut kiva lukea.

Toinen Tarja
24/18 | 

Moi Raxu!

Tsemppiä julkkariin! :) Eipä sitä joka tyttö ihan joka päivä tuollaista koe!!

Maanantainen Tv1:n esiintymisesi meni hyvin: olit uskottavasti sanojesi takana ja juontaja tuntui hyväksyvän vastaukset eikä kyseenalaistanut. Sitä 15 tuntia ihmetteli, mutta kuvauksesi viikkojen erilaisuudesta hyväksyi kuitenkin. :) Luulen, että moni, joka on kyseenalaistanut muutoksesi/liikkumisen, joutui muuttamaan käsitystään.

Jollakin tavalla vertaan itseäni koko ajan sinuun: ikä sama, lapset jo omilla jaloillaan, kuvaat tunteita hyvin samoin, naurat vedet silmissä=huumorityyppi, mutta itkut herkässä? Ja saako toisten pahat sanat sinutkin surulliseksi? Erona meillä on kilot:sinä pudotit ne pois, minulla se ovat mukana ja olen niistä jokaisesta surullinen!

Voi kun pääsisin täältä Savosta julkkareihin-- tulisin halaamaan sinua ja imaisemaan ihan vähän sinun "kipinää" Kirjaakaan en ole saanut hankituksi, mutta kunhan paikallinen kirjakauppias tuo sen hyllyyn, haen omani pois.

Oikein ihanaa päivää ja kevään odotusta!

Tarja

Jules
25/18 | 

Hyvä hyvä,

Voi toki olla että myös tuo hehkutus loppuu aikanaan, ehkä jopa nopeammin kuin moni uskoo ja
sitten palataan normaali prosessiin että oikotietä ei ole. Ja Raxukin on vielä aika kaukana ihannepainosta.
Sen saavuttaminen onkin sitten paljon haasteellisempaa. Ja samalla salilla treenanneena voi olla kehityskin siihen suuntaan hidastunut. Voi jopa loppua kokonaan.

Tsemppiä silti!

Jules

Normikroppa
26/18 | 

Onnea valtavasti,

myös jatkoon ettei missään nimessä kävisi kuten Jules ennustaa.

Ehkä kannattaa rajoittaa tästedes julkisuuden määrää, voipi olla olla että "muutama" ihminen on jo kyllästynyt tähän hahmosi vyörytykseen jokaikisessä mediassa. Liika hyväkin on yksinkertaiseseti vain liikaa. (((:

Toinen Tarja
27/18 | 

Jules ja Normikroppa!

Surullista, että toisen onnistuminen on niin myrkkyä teille, että pitää manata piruja seinille ja haihtua näkymättömin. Meillä kaikilla on näköjään puutteemme, jossakin muodossa.

Minä läski, keski-ikäinen savolaisakka iloitsen VALTAVASTI, että edes joku onnistuu. Ja vaikka kiloja tulisi takaisin, se ei ole epäonnistuminen, se on elämää!!

Raxu! Pysy tämän asian kanssa äänessä ja anna jatkuvaa tukeasi meille, jotka emme ole kyenneet samaan --vielä. Jos Normikroppa on kyllästynyt niin meitä "vastaheränneitä" tulee koko ajan lisää! Antaa "normien" peilailla itseään ja olla tyytyväisiä itseensä. Me muut vielä opettelemme.

t. äkäinen akka

Marjo
28/18 | 

Wau! Upea, ihana, ja rohkea Raxu. Oli ilo tavata Sinut tänään.
Ansiostasi tämä nainen on -30 kg. Kiitos, että olet ollut julkisuudessa ja kertonut rempastasi. Nähtyäni upeat tuloksesi ja seurattuani remppaasi päätin luopua tekosyistä ja ryhtyä omaan remppaani. Vielä on remppaani jäljellä 5 kg mutta olo on upea. Hyvästä olosta on tullut myös minulle elämäntapa. Kiitos esimerkistäsi!

Hanna
29/18 | 

Kiitos Raxu upeasta, positiivisesta, kannustavasta ja ihanasta iltapäivästä, jonka tarjosit tänään.
Oli todella voimaannuttavaa saada tavata Sinut ja vaihtaa muutama sana kanssasi.
Kiitos, että rohkenit tulla julkisuuteen tarinasi kanssa. Jaksaisin kuunnella ja lukea sitä uudelleen ja uudelleen, sillä joka kerta tunnun löytävän siitä uusia asioita, jotka herättävät minut miettimään omaa itseäni ja kipupisteitäni. Ja Marjo, onnittelut myös sinulle upeasta saavutuksestasi =)

Kati
30/18 | 

Onnea hirmuisesti Raxu, ei sitä joka tytöllä oo omakirjoittamaa kirjaa!! Kipaisen omani hakemassa paikallisesta kirjakaupasta, ois ollut kyllä mahtavaa päästä julkkareihin, mutta asun täällä lakeuksilla, niin ei natsannut tuon matkan takia. Mutta jos tuut tänne Pohjanmaalle keikalle, niin sit kyllä tuun moikkaan ja kerjään nimmarin kirjaan :)

Leena Anneli Valkeinen
31/18 | 

Onnea Sinulle Raakel!

Lämpimin terveisin Leena A. Valkeinen Kotkan Karhulasta

raakel lignell
32/18 | 

KIITOS sydämeni pohjasta teille ihanille <3
Tietäisittepä miten paljon saan teiltä voimaa! Oli kunnia saada tavata teistä muutama eilen!
Jatketaan yhteistä missiota!

Iloa päiväänne!

T. Raxu

Pauliina
33/18 | 

Hei Raakel!
Reilu vuosi sitten minäkin aloitin sinun esimerkistä oman remppani ja nyt olen -20kg ja normaalipainossani. Kiitos sinulle alkusysäyksestä. Minä en kyllä kuntoillut juuri yhtään, söin vain vähemmän.

Erja
34/18 | 

K.I.I.T.O.S!!! Kirjan ostin heti sen ilmestyttyä ja eilen kipaisin hakemaan siihen nimmarin ;)! Ihanaa kevättä ja iloa myös itsellesi!! Jatketaan kukin omaa matkaamme maistuvien makujen äärellä - elämästä nauttien ja omat voimavaramme tunnistaen! Kiitos, että kirjoititte kirjanne!

emmi
35/18 | 

Töttöröö,nyt mäkin oon tilannut kirjakerhosta tän muotikirjan:D
Lasten harrastus jutut jumitti mut tiistai päiväksi,että en päässyt juhliisi,harmi.
Ihanaa kun taas aurinko paistaa,otin lapion käteen ja raivokkaana tuhosin pihalta jäätä ja lunta luulen ,että niin häviää nopeammin:)kesä, kesä tule jo.Hauskaa päivää kaikille.

Kipakka
36/18 | 

Hei Raxu!

Onnea kirjan julkaisusta ja koko huikean hienosta elämäntaparemontistasi! Täällä yksi hieman nuorempi ja lähtöpainoltaan pienempi perheenäiti päätti aloittaa vihon viimeisen remonttinsa muutama viikko takaperin ja alkuun olen päässyt mainiosti.

Kävin kirjaasi kirjakaupassa jo hiplaamassa, mutta taidan laittaa toivelistalle äitienpäivää ajatellen... tai sitten laitan sen itseni palkitsemislahjaksi, kun pääsen seuraavaan tavoitteeseen ;)!

Ihanaa kevätauringonpaistetta ja pajunkissanpehmeitä ajatuksia Sinulle!!

Tsemppiterveisin Kipakka

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla