Melkein viikko ilman autuasta jumppahikeä ja treenikavereiden hymyjä. Flunnssainen olo on pitänyt huolen siitä, ettei vahingossakaan ole tullut mieleen kuntoilu. Ehkä ekaa kertaa remppani aloituksen jälkeen huomaan, etten stressaa pakkolepoa. Nyt on toipumisen aika, sitten taas painetaan entistä kovemmalla innolla jumppia ja jouksulenkkejä.

Viikon työt on tullut hoidettua nessut taskussa buranan voimin. Olen saanut iloa ja voimaa tapaamiltani hurmaavilta uusilta ja vanhoilta työtovereilta. Mitäs pienestä röhästä ja niiskutuksesta…
Muuten olen ihastellut kaikkia vihreän sävyjä, huumaavia tuoksuja ja tauotonta viserryskonserttia löhö-perspektiivistä. Just nyt en haluaisi olla missään muualla!

Eilinen ilta hujahti koukuttavan kirjan parissa. Dan Brownin uusin romaani ”Inferno” vei mennessään. En muistanut voivotella räkätautia enkä missattuja jumppia. Perhekin sai hommata iltapalansa keskenään, uppouduin kirjan maailmoihin sataprossaisesti. Yksi vika tilanteessa vain on: aamulla herätessäni huomasin, että joku pirulainen oli käynyt jyrsimässä meikäläisen kynnet ihan nysiksi.
Näytän sormistani taas kunnon viulistilta ☺ niillä mennään nyt juontokeikalle.

Kynnetön, vaan ei hampaaton!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla