Pokaalit hallussa :-)
Pokaalit hallussa :-)

On kiitoksen aika

Mikä huikea viikko takana! Voitto Tanssii tähtien kanssa kisassa tuntuu vieläkin unelta. Oli maailman hienointa saada tanssia kolme tanssia finaalissa! Oli surffi päällä :-)

Juhlat on juhlittu - perusteellisesti ja Janin kanssa ollaan onnesta ymmyrkäisinä ja kiitollisina jokaisesta viikosta ja tanssista. Huikea syksy! Kiitos teille ihanille kannustuksesta ja kannattelusta! Se merkitsi todella paljon! Sunnuntaina saadaan vielä tanssia tutuissa lavasteissa Unicefin hyväksi. Mahtavaa! Sitten palaa arki, pikkuhiljaa, pienin askelin. Alan taas kirjoittelemaan teille "normimmista" kuvioista. Mieli ja keho kaipaakin jo lepoa ja rennompaa tahtia sekä vähemmän paineita. Onneksi meidän tanssit eivät kuitenkaan katkea tähän, keikkoja on onneksi kalenterissa ja lisää tippuilee päivittäin. Vähänkö hienoa, kun saa jatkaa tätä nautintoa! 

Tässä vielä teille kuvina finaalin fiiliksiä. 

KIITOS meiltä molemmilta

            

        

Kommentit (16)

17/16 | 

Onnea vielä tuhannesti. Näin se oli tarkoitettu ja näin se meni, voititte kirkkaasti <3 t. Ansku

18/16 | 

Ihana loppu ihanalle tarulle,jota elitte. Janin puolesta oon extrailoinen,kerrankin sai semmoisen partnerin,jonka kanssa pääsi kirkkaaseen voittoon. Olitte parhaita alusta asti!! ONNEA!!

19/16 | 

Miten niin kirkkaaseen voittoon, eihän Raakel olisi edes ollut finaalissa ilman Harrin loukkaantumista!! Harrille ja Manuelalle kiitokset kuuluvat!!!!!!!!

21/16 | 

Ihana juttu että sinä ja Jani voititte, tanssitte hyvin ja otitte koko kilpailun tosissanne. Onpa kiva kuulla että olette saaneet jo tanssikeikkojakin!

22/16 | 

Onnea voiton johdosta! Pasonne sai kylmät väreet selkäpiihin :) Hyvää jatkoa tanssin merkeissä.

T. Marianne

24/16 | 

En tiedä onko nyt siitä puhe mistä puute mutta voi maailma miten seksikäs tuo kuva sinusta Janin sylissä on!! Huh, ihan tulee hiki! ;D Nuo Janin tatuoidut kädet..wou.

 

Toivottavasti et loukkaannu jos kysyn mutta voisin kuvitella että tuntuu mielettömän upealta tuossa hoikistumisessa kun mies saa kädet sun ympärille ja jaksaa pitää sua jopa yhdellä kädellä sylissään? On varmasti melko naisellinen ja makea fiilis? ;D

 

Onnea vielä, olette upeita............olen niiiiiiiiiiin kade sinulle tuosta että sait olla monta kuukautta ihokosketuksessa Janin kanssa.

25/16 | 

Ihmettelen todella miten Raakel et missään vaiheessa ole maininnut että olette todellakin voittaneet Harrin loukkaantumisen kustannuksella!  Olisi ollut reilua ja rehtiä sanoa se ääneen!  

Onnittelut teille jokatapauksessa, tuuria kun on,  niin näinkin voi käydä!

 

26/16 | 

No mä taas en ymmärrä, miksi sitä Harrin loukkaantumista olisi pitänyt joka välissä mainostaa. Selväähän se kaikille on. Ja koska se ei missään määrin ollut Raxun syytä, miksi ihmeessä hänen olisi pitänyt tuntea siitä syyllisyyttä/nöyristellä sen takia? Fakta on se, että Harri loukkaantui (pikaista toipumista hänelle♥) ja koska kisan oli jatkuttava, Raxu otti hänen paikkansa. Koittakaa nyt hyvät ihmiset päästä sen yli.

ONNEA RAXULLE JA JANILLE, ANSAITSETTE TODELLAKIN VOITTONNE! ♥

Terhi

27/16 | 

Olen samaa mieltä noiden muutaman muun kommentoijan kanssa: ainoastaan Harrin loukkaantuminen siivitti teidät voittoon. Ja kyllähän Raakelin ja Manuelan tanssimiset olivat kuin kahdesta eri maailmasta: Manuela niin nuorena ja raikkaana, liikkuminen sulavaa ja kaunista, kun taas Raakelin tätimäinen tömistely Niskavuoren vanhan emännän tyyliin...

Raakelin onni oli saada tuomarit puolelleen. Vaikka tuomariääniä tulikin finaalissa huomattavasti enemmän kuin Manuelalle, ylsi Manuela yleisöäänin melkein Raakelin pisteisiin. Vain yhden prosenttiyksikön ero tasapeliin. Eli yleisö piti Manuelasta ja Matista huomattavasti enemmän.

28/16 | 

No tietenkin jokainen tajuaa, että ilman Harrin loukkaantumista Raakel ei olisi voittanut. Se ei silti poista sitä tosiasiaa, että tätä mahtavaa menestystä ei Raxu olisi saavuttanut ilman rankkaa työtä ja siitä seurannutta taitavaa osaamista. Ja se, arvostaako henkilö tanssin ammattilaisten vai fiilispohjalta äänestävän yleisön mielipidettä enemmän, on jokaisen oma asia. Kisa on nyt käyty ja Raakel ja Jani voittivat sen :)

Terhi

29/16 | 

Ihan mahtavaa, et voititte! Oli oikeusmurha ettette päässeet alunperin finaaliin.Näin se oli tarkoitettu ja voittohan sieltä sitten tuli!! <3

30/16 | 

Olen niiiin varma, että alunperin ihmiset olivat niin 100 % varmoja Raxun jatkoon pääsystä, etteivät äänestäneet finaaliin. vaan kuinkas sitten kävikään. Onneksi tämä virhe loppupeleissä saatiin näin hienolla tavalla korjatuksi! Onnea tuhannesti. p.s. Näytät upealta. Tanssi on todellakin muokannut vartaloasi entistäkin upeammaksi. Minua kiinnostaisi tietää lähtikö sinulta painoa vielä tuon kauden aikana, vai onko vain puhtaasti kiinteytymistä. ;) Ihailen, niin upealta näytät.Saat olla ylpeä!

31/16 | 
Vierailija

Ja kyllähän Raakelin ja Manuelan tanssimiset olivat kuin kahdesta eri maailmasta: Manuela niin nuorena ja raikkaana, liikkuminen sulavaa ja kaunista, kun taas Raakelin tätimäinen tömistely Niskavuoren vanhan emännän tyyliin...

Raakelin onni oli saada tuomarit puolelleen.

Itse kilpatanssijana totean, että Raakelin musiikkitausta näkyi täsmällisenä iskujen seuraamisena, joka on kilpatanssin eka arvostelukriteeri aloittavasta E-luokasta lähtien. Samoin tekniikka ja korjaukset sekä omaksumiskyky aivan eri tasoa kuin Manuelalla, hän lähinnä sellainen tavisaloittelijatasoa urheilutaustalla. Raakel sikäli ylivoimainen ja mielestäni loistava suoritus ylipainoiselta seniori-naiselta. Esiintymiskarisma ja itseluottamus kohdallaan. Ei siis mitään tekemistä onnen kanssa.

Kyllä se ikä vaan näkyy ja arvostelulajissa kauneimmat ja nopeimmat naiset ovat 14-vuotiaita. Sama pätee myös miehiin. Elämä menee aika ankeaksi jos nuoruudella on kaikki arvo. Sitä kun kestää itse kullakin vain pienen hetken, hyvinvointi ja onni loistaa kauan ja kauas.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla