Valmis eepos kainalossa :-)
Valmis eepos kainalossa :-)

Täyttä elämää

Mikä viikko! Huh! Eniten vei henkistä energiaa kirjan julkkarit. Etukäteen en ollut tajunnutkaan, miten iso rutistus se oli. Kun oli H-hetki, tajusin ensinnäkin jännittäväni ihan hurjasti vastaanottoa ja sen jälkeen oli olo kuin tyhjällä ilmapallolla. Kirjan tiimoilta olen tällä viikolla saanut tavata mahtavia, innokkaita kansalaisia. Ensin tiistaina julkkareissa, sitten lauantaina Sanomatalolla naisten suuressa Sydäntapahtumassa sekä Wanhassa Satamassa Ilon ja Valon messuilla. Koskettavia kohtaamisia! Kiitos jokaiselle! Jakamisen voima on huima! Vaikka iltapäivälehdet välillä revittelevätkin lööppejä kärjistetysti ja hetken on olo, ettei taas kehtaa päätään ulos pistää. Mutta aion jatkossakin uskaltaa olla avoin ja altis. Välillä sattuu, mutta elämä on rikasta ja totta. Tässä muutama kuva julkkari-humusta. 

Kirjan trio: hurmaava kokki Teresa Välimäki ja ravitsemus-kunkku Patrik Borg

Lehdistö-tilaisuuden odottelua. Jännittää...

Sanoman naiset, jotka olivat vankasti mukana kirjan teossa: AD ja tyylinero Leena Majaniemi, Hyvä Terveys-lehden päätoimittaja, kannustaja, innostaja ja rakas ystävä Taina Risto sekä markkinoinnista vastaava Jenni Piela. Selin haastattelut hoitanut luotto-tyyppi Jenni Pääskysaari. Taustavoimiin kuuluu myös liuta muita mahtavia ihmisiä, jotka eivät osuneet kameran taakse. Kiitos jokaiselle!! Ilman teitä ei olisi kirjaa.

Jenni tuoreessa otsatukassaan haastatteli ja loi turvallisen kallion tilaisuuden hengelle. Näin vuosi sitten ekan kirjan julkkareissa ja myös nyt. Eli jo vankka perinne :-)

Pressi sai osansa. Rakkaiden ystävien vuoro, Feeniks-liikuntakeskusken naiset Tutta&Noora kukittivat ja kannustivat "potilastaan".

Julkkareiden nuorin osallistuja. Rakkaan tanssiope Janin ja Sannin kuukauden vanha nuppu oli geimeissä mukana kuin vanha tekijä. Voi elämä

Päivän päätteeksi oli aika hemmotella rakasta perhettä. Valitsimme illallis-paikaksi ravintola Kuu-Kuun Etu-Töölöstä, vanhaa kotiamme vastapäätä. Helsinki-menu oli huikea! Suosittelen!

Lasten nappaama kuva nälkäisistä vanhemmista. Oma rakas puoliso tukena ja turvana. Kiitollisempi en voisi olla

Alkupalat. NAM!

Vielä kerran kiitos, kiitos kiitos! Kaikille kaikesta!! 

Seuraavassa blogissa kerron kaikesta ihanasta uudesta, mitä olen päässyt testailemaan. Esim saunajoogaa ja rolfingia. Olen täpinöissä :-)

Kommentit (9)

10/9 | 

Kivoja kuvia, reipas tunnelma välittyy hyvin! Mutta aivan ihana mekko, mistä se on????? T. Ella

12/9 | 

Ihan mahtavaa,onnea! Kiva nähdä kuva myös Janin perheestä,onnea heillekin! Uusi kirjasi on hyppysissä <3 Hyvää kevättä sinulle ja perheellesi!

13/9 | 

Onhan se hienoa, että jaksaa olla noin itseensätyytyväinen, vaikka lukemattomat haukkui Iltasanomien kommenteissa.Itse en todella kehtaisi olla esillä joka paikassa jos suurin osa inhois noin.Hienoa, että pystyy ajattelemaan nykytyyliin että sama mitä kirjoitellaa kuhan vain kirjiotellaan ja naama esillä.

15/9 | 

Raxuun tyytymättömän kommentti taitaa kertoa enemmän kirjoittajastaan kuin Raxusta, mutta kuten kirjoitit, sama mitä kirjoittaa, kunhan vaan pääsee esille... Suomalaiset eivät tunnetusti kestä sitä, että joku on tyytyväinen ja onnistunut, kuinka paljon työtä se sitten onkaan vaatinut. Kirja on kaunis, virkistävä, voimaannuttava, mielenkiintoinen :-D.

16/9 | 

Kirja on raikas ja uudenlainen, teos, johon on kiva palata aika ajoin kuten ekaankin kirjaan. Kuvat ovat kauniita ja reseptit oikeasti käyttökelpoisia, joihin aineksetkin löytyvät helposti. Kiitos kirjasta ja mielenkiintoisista aiheista aamutelkussa. Kiitos, Raxu, että annat meidän naisten äänen kuulua aiheissasi, viimeisen parin vuoden aikana voin sanoa löytäneeni monta vastausta itselleni tärkeisiin kysymyksiin sinun kirjoitustesi kautta,  nyt telkussakin. Nivelrikkoaihe oli itselle ajankohtainen ja kokenut lääkäri toi taas jotain uutta tietoa eli antoi luvan liikkua kipeytyneinkin nivelin, mitä itse pelkään kaikesta huolimatta.  Ja kiitos arvostelijoillekin, koska te tuotte vaan lisää draivia tekemiseen! 

Pulla

17/9 | 

Lämpimät onnittelut uunituoreen kirjasi johdosta!! En ole vielä sitä saanut käsiini, mutta on ostoslistalla :) Mites juoksukoulussa "opinnot" sujuu?

Aurinkoista kevättä sulle,

t. Kati

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla