Lattari-korkkareiden kesytys
Lattari-korkkareiden kesytys

Tuulta päin, korot kopisten!

Nyt se on sitten tehty - selätetty takalukko ja tapettu luulo, etten pysty ottamaan ainuttakaan tanssi-askelta lattari-korkkareissa. Alkuviikkojen aikana tarjoilin tanssiopelle lähes päivittäin mielestäni ainutta mahdollista vaihto-ehtoa: tanssisin lattarit matalissa. Jani ei ottanut kuuleviin korviinsa, hymyili vaan vinosti ja sanoi, että kyllä sä niihin totut...pidät vaan painopisteen jalan sisäsivulla, kyllä se siitä...

Välillä saan toki helpotusta ja pitää tossuja treeneissä. Tässä yksi noin viidestä mijoonasta yhteisestä naurusta...

Pikkuhiljaa hivuttamalla kenkiä sitten pidettiin treeneissä jalassa, olo oli kömpelö kuin ankalla. Peiliin ei uskaltanut edes vilkuilla... ja sattui... silikonilaastareille on ollut käyttöä...ja ne painopisteet....p***een vaikeeta...kun on ikänsä tepastellut jalat sisäänpäin ja paino vähän ulkosyrjillä...

Pari päivää sitten huomasin kotiin ajellessa, etten ollut muistanut valittaa korkkareista sinä päivänä. Case closed!

Huomenna on se hetki, kun ne jalassa astellaan estradille. Enpä olisi muutama vuosi sitten voinut kuvitella moista ikinä tapahtuvaksi.  Olen kiitollinen jokaisesta päivästä tähän mennessä! Toivon enemmän kuin mitään pitkään aikaan, että tämä matka saa  jatkua vielä sunnuntainkin jälkeen!

Ryhmähali ennen treenejä studiolla. Koipiparit: Raxu&Jani sekä Sari&Mikko

Kommentit (10)

11/10 | 

Kiitos tämänpäivän luennosta Järvenpäässä :) Voisin kuunnella ja kuunnellaan juttujasi vaikka kuinka ja kauan, niin läheltä ne liippaa itseäni, että ihan hirvittää ;) kivoja tanssihetkiä ja kuulaita syyspäiviä :)

12/10 | 

Voi Raxu, sä vedit tänään NIIN HYVIN! Että sä olet upea ja rohkea nainen, hurjasti tsemppiä jatkoon ja kaikkea hyvää elämääsi! :)

t. Henna

16/10 | 

Oli ihanaa katseltavaa, kun pyörit lattialla. Rytmi asuu sinussa ja nautit siitä, ei siinä muuta tarvita......ja askelten treenamista tietenkin. Tsemppiä sinulle.

18/10 | 

Wau! Oli nautinnollista katsottavaa teidän tanssi eilen, kuten viime viikolla jo kirjoitin, osaat ilmentää musiikin kehollasi niin loistavasti, että huh! Tanssi ei vaikuta tekniseltä eikä kylmältä, päälleliimatulta eikä ulkoaopiskellulta, kun se kumpuaa jostain sisäisestä sykkeestä, jota ihmisellä joko on tai ei ole. Ja sinulla on! Katsojankaan ei tarvitse jännittää, koska ruumiinkielenne kertoo, että vaikka virhe tulisikin, se on piece of cake napata kiinni, koska rytmi löytyy sisäsyntyisesti.

Asut ovat myös osuneet nappiin, voin vain kuvitella fiiliksesi noissa vetimissä nykyisessä kropassasi. Myös kampauksille on syytä peukuttaa.

Itse revin jalkani piloille salilla liian isoilla painoilla, nyt pakkolepoa ja mielitekojen jatkuvaa väistelyä... Vaikea hyväksyä, että kroppa ei enää pysty samaan kuin kaksikymppisenä!

Kaikille nautinnolisia syyshetkiä takkatulen tai ainakin kynttilänvalon lämmittäessä

Pulla

 

20/10 | 

Moikka Raxu!

Aivan mahtava sun esitys jälleen kerran Janin kanssa,sä olet vaan niin paras ja sä viet siellä voiton niinkuin Nikkekin teki jo aiemmin.

T:Annukka

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla