Kuntosalin taikaa

Uskottava se nyt on kun on itse kokenut. Kuntosaliharjoittelu kasvattaa voimaa todella nopeasti. Tammikuun ajan olen kammennut itseni salin puolelle kerran viikossa, välillä kahdesti tehden tuolloin puolet harjoitusohjelmasta. Nyt jo siedän puntin tappamista, seuraavana aion tykätä ja ehkä joskus vielä rakastaa. Nyt kuitenkin jo rakastan tuloksia!
Pump-tunnilla rappasin tänään selvästi pykälää kovemmilla painoilla, vaikka teimme uusiakin juttuja. Toki kirveli makeasti, mutta jaksoin kumminkin hyvin. Kotiin ajaessa oli tosin vähän kyseenalaista, että pysyykö ratti hallinnassa, sen verran tärisi mamma…
Samoin kahvakuulassa viime viikolla pystyin siirtymään suurempaan kuulaan. Olen aika yllättynyt. Taputan itseäni päähän kun olen uskonut viisampiani ja komentanut itseni tämän mukavuusalueen ulkopuolelle. Nöyränä tyttönä jatkan siis treeniä.

Heitänkin teille haasteen, jotka olette yhtä vastahakoisia punttisalin kuluttajia kuin minä olin:
Kokeilkaa kuukausi ja kertokaa mikä fiilis sen jälkeen!

Ja tässä vielä päivitetty kirjamainos linkillä, josta sitä jo voi tilata.
Don´t worry, en pommita teitä näillä mainoksilla jokaisessa postauksessa ;-)
http://www.raxunremppa.fi/

Kommentit (5)

Mikko Utecht
6/5 | 

Mahtavaa Nähdä Raakel, että into ei ole laantunut ja jaksat puristaa etiäpäin. Nyt ollaan juuri niillä vaiheilla, kun ihmiset alkavat kyllästyä salillakäyntiin, koska eka kuukausi takana ja treenin teho alkaa tasaantua hieman.

Kun keho tottuu pitää muuttaa ärsykettä :) Onnea ja tsemppiä treeniin!

emmi
8/5 | 

Punttisali on löytynyt ja minun osaltani korkattu:)hieman menee aikaa ,kun tottuu niihin pullisteleviin miehiin siellä, jotka toki ovat aina auliisti auttamassa ,kun satun olemaan väärinpäin koneessa ym...hah..
Olen käynyt ennekin salilla ja niiden perusteella voin sanoa ,että se kyllä toimii.Voima kasvaa ja ryhtikin paranee kun lihakset vahvistuu.Olen vain sen verran vilkas aina ollut ,ettei koneissa istuminen koskaan ole viehättänyt,nyt pakotan itseni siihen.Tsemppiä kaikille raudan nostossa:)

H
9/5 | 

Mä en ole yhtään laittanut ylös käyttämiäni painomääriä salilla, mutta tänään huomasin kantavani tosi näppärästi täydet kauppakassit, kun ennen se on ollut vaikeaa :) On hyötyä myös arkielämää varten, ei pelkkää pullistelua :)

Marja
10/5 | 

Punttisalitreeni on ihan ykkönen juuri sen voiman kehittämisen ja/tai ylläpitämisen vuoksi.
Ja kun se sopii kaiken ikäisille ja kaiken kokoisille.
(Jumppaa kehunkin sitten siksi, että siinä hommassa notkeus säilyy ja myöskin esim. tuo tasapainon hallinta. Kaikki kun me nääs vanhenemme!)

En tiedä olisinko saanut kommentoida tänne mitään, koska Raxu peräänkuulutti vastahakoisia punttisalin kuluttajia!!!
Ja itse en todellakaan kuulu niihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla