Laiskana

Sadetta, paistetta, lepoa, lenkkiä, saunaa, välillä valitettavasti myös noidannuolta ja migreeniä – kuten tänään.
Makaamista rannalla, kirjan lukemista – tällä hetkellä Katherine Pancolin ”Kilpikonnien hidas valssi” (jatko-osa ”Krokotiilien keltaisille silmille”) ja varsinkin hyvän kesäruoan kokkaamista.
Höyrytetty kukkakaali, salaatti ja kala eri muodoissa toimii päivästä toiseen. Perheelle maistuu myös uudet perunat. Illalla grillataan kesätorilta löytyneitä tuoreita punajuuria gorgonzolan kanssa. Ja lehdistä salaatti. Pähkinöillä ja avocadolla!
Uskon, että huomenna saan herätä säryttömän pään kanssa ja aamukahvin ja omeletin jälkeen verryttelen pamahtaneen alaselän leppoisalla lenkillä ja jumpalla.

Pää lyö tyhjää, vauhti hidastuu päivä päivältä. Ajanvietteeksi riittää pilvien liikkeet taivaalla ja aaltojen ääni. Koen laskeutuneeni loman syvimpään olemukseen. Laiskuustila saavutettu!

Kommentit (8)

Ulla
10/8 | 

Kuulostaa kesältä! Paitsi migreeni, joka varmasti kurja seuralainen. Kirja mitä luet oli mielestäni hyvä - tykkäätkö itse?

Minttu
11/8 | 

Ihanaa. Kadehdin sinua, kun pääset kesätorille. Minun asuinpaikkakunnalla, tai lähelläkään, ei sellaista ole.

Vadelmalandian Annu
12/8 | 

Heippa Raakel, olet miun idoli :) Itse aloitin juuri elämäntapa- ja onnellisuusrempan, toivotaan että minulle käy yhtä hyvin kuin sinulle. Iloa kesääsi!

Nanna
14/8 | 

Ihanaa kuulla, osaat rentoutua! Samanlainen vaihde päällä. Kyllä sitä ehtii taas tsemppaan, riuhtomaan ja viuhtomaan, myöhemminkin :)

Kirsi
15/8 | 

Hei!

Kuulosti herkulliselta tuo grillattu punajuuri gorgonzolan kanssa! Esikeitätkö punajuuret vai grillaatko ihan raakana...?

Hyvää loman jatkoa :)

emmi
16/8 | 

Heippa!

Mukavaa lomaa ja kesää,meikä on aivan levähtänyt ja rapistunut ,mut kohta taas ryhdistyn,nyt nautitaan kesästä.Mullakin ollut niitä migreenejä,joten voin sanoa että ymmärrän.Mansikoita odotellessa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla