Omenankukkien aikaan
Omenankukkien aikaan

Hellettä

Ytimiä hivelevä lämpö. Harvinaista herkkua koto-Suomessa. Rakastan hellettä. Mitä kuumempi, sen parempi. Ainut haitta on vain, jos joutuu käyttämään aivoja...ne menevät nääs meikäläisellä samantein lepo-asentoon. Ei pelitä ei. Pakolliset hommatkin jotenkin lipuvat horisonttiin ja mielen valtaa "no huomenna sitten" asenne. Ei ihme, että eteläisellä pallonpuoliskolla vallitsee maniana-tyyli. Mukava rento raukeus valtaa kehon. Ja mikä parasta, ei kolota eikä kivistä mistään. Ruoka maistuu vasta illan viiletessä. Päivät sujahtaa vesipullon, vesimelonin ja jätskin virkistäminä. Kuntoiluksi piisaa leppeä venyttely auringossa. 

Eilisestä saakka on ollut erityinen kesto-hymy naamalla. Rakas Edith-tytär palasi kotiin Napolista.

Sitä puheen pulputusta kun perhe oli taas kasassa! Ja sapuskaksi Edith tilasi mahdollisimman ei-italiailaista - vaikka rakastaakin sitä keittiötä. Alkuun täytti neiti massunsa ruisleivällä, meetwurstilla ja oltermannilla. Sitten kallen mätitahnalla ja piimällä. Illalla oli vuorossa hampurilaisia ja ranskalaisia. Omasta grillistä.

Kaikilla mahdollisilla sössöillä. Mukaanlukien guocamole.

Mamma busted...

Tuliais-suklaa oli mitoitukseltaan mukiinmenevä. Otin vain yhden palan...

Nyt olisi syytä ryhtyä pakkaus puuhiin. Aamulla aikainen lähtö kohti Blackpoolia. Lähden katsomaan tanssi-kisoja. Jee! Sinne ei tartte helle-vaatteita pakata...ennuste lupaa sadetta. Mutta tulkoot vaikka akan raatoja, tanssiahan sinne mennäänkin katsomaan!

Nauttikaa helteistä, muistakaa juoda vettä. Ja hei: huomenna kaikki äänestämään!!!

Kommentit (6)

7/6 | 

Minä olen fanisi enkä missään nimessä halua hypätä kestoilkeilijöiden kelkkaan, mutta olisiko mitenkään mahdollista käyttää blogia kirjoittaessasi oikolukua? Eikö sellainen ohjelma löydy jokaisesta tietokoneesta? Laskin ainakin seitsemän yhdyssanavirhettä tässäkin lyhyessä tekstissä... Oman uskottavuutesi takia julkaistujen tekstien kannattaisi olla suurinpiirtein oikein. Lyöntivirheet huomaa kyllä tahattomiksi virheiksi, mutta nuo yhdyssanavirheet!!! Minusta on silti mukava lukea juttujasi ja haluan käydä tätä blogia lukemassa. Olet valloittavan rehellinen ja elät täysillä. Painonpudotuksesta nostan tosiaan hattua ja siitä, että paino on säilynyt alhaalla. Ihanaa kesää sinulle!

8/6 | 

Blogeissa harvoin näkee virheetöntä suomenkieltä, monet kirjoittavat jopa huoletonta puhekieltä. Mun mielestä bloggaajalle ei voi oikein esittää vaatimuksia sisällön tai tyylin suhteen, vaan täytyy hyväksyä hänen tapansa kirjoittaa, ja seurata sitten blogeja, jotka miellyttävät. Itsekin olen huomannut Raxun "ongelman" yhdyssanojen kanssa, mutta mielestäni sillä ei ole niin väliä. Olennainen välittyy kuitenkin :)

Kesäterkuin Lea

 

9/6 | 

Miksi ihmeessä luette jotain, mikä käy noin hermoille? Kateusko toisen onnistumisesta saa jotkut kommentoimaan noin ilkeään sävyyn? Ja sorry, jos tuli kielivirheitä.

10/6 | 

Hauskaa kesää Raxulle ja Raxun laihduttaville eväille; Raxun rinnalla laihtuu...

'Ollaan kuin ellun kanat' kuten joku 5:2 vai 2:5 muotidieetti nyt opettaa.

t. pettynyt Minna

Ps. jatkan omalla tyylilläni, ravinteikkaasti;  hyvää lihaa, salaattia, juustosooseja, ilman vehnästä, ranskalaisia ja muuta moskaa...

 

11/6 | 

Kiitos Raxu! Olet todella positiivinen ja elämänmyönteinen ihminen. Älä pahoita mieltäsi näiden tarpeettomien yhdyssanakirjoitteluiden takia. Blogin pitäjä kirjoittaa omalla tyylillään ja saa sen tehdä. Ne, joita ulkoiset seikat häiritsevät, voivat siirtyä "virheettömille" sivuille. Hyvää kesää sinulle ja perheellesi. Jatkathan kirjoitteluasi edelleenkin, pls :)

12/6 | 

Miten ihmeessä tuo ensimmäinen kommentti yhdyssanoista voidaan tulkita noin negatiivisesti? Tietoinen puhekielen käyttö on myös aivan eri asia kuin tahattomat yhdyssanavirheet. Tottakai blogissa saa käyttää puhekieltä. Sehän on eräs tehokeino, mutta virheet eivät ole... Eikä kai kukaan silti sen takia lopeta hyvän blogin lukemista!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla