Syömään!
Syömään!

Pyhitä lepopäiväsi!

Ruhtinaallinen tunne!

Tiukan työviikon jälkeen vapaapäivä kotona, ilman aikatauluja ja velvoitteita.  Ihania, intensiivisiä Raxun remppa- tapahtumia oli  menneellä viikolla kaksi, Turussa ja Tampereella. Riemuitsin EIja Holmalan sekä päätoimittajan kanssa, miten aidosti ja vilpittömästi naiset olivatkaan liikkeellä - kohti hyvää oloa!

Eijan kanssa vauhdissa Turun Raxun remppa - kohti hyvää oloa - tapahtumassa

Sunnuntain kirkkautta tosin himmentää pieni harmaa pilvi taivaalla: muljautin perjantai-illan step-tunnilla nilkkani. Mamma pyllähti ketoon komeasti. Jo valmiksi väljät nivelsiteet venähtivät. Ei onneksi kovin pahasti, mutta turvotuksen ja sinisen nilkan verran kuitenkin. Myönnän, että olin ehkä liian väsynyt ja näin huomio herpaantui hetkeksi ja vahinko pääsi käymään. Intensiivinen työviikko tuntuu aina perjantaisin ja olin jo vetänyt pohjalle tiukan pump-tunnin. Olisi pitänyt kuunnella kehoa, joka sanoi jo pumpin jälkeen, että huhhuh...viikko on nyt täysi...pää vaan huusi lisää jumppariemua...noh, vahinkoja sattuu ja levolla tästäkin selvitään.

Päätin tänään ( tai itseasiassa tytär pakotti) olla uhoilematta, enkä mene treenaamaan edes yläkroppaa, vaan nautin pihapiiristä, luppoajasta ja perheen parhaasta seurasta. Ja hei, grillauskausi on parhaimmillaan!!

Aamupuhteeksi hain pihalta huumaavasti tuoksuvan juhannusruusupensaan oksan ja pilkoin raparperia odottamaan paistoksen tekoa iltateelle.

 Olen luopunut kasvimaasta. Pitkän mökkikauden vuoksi siitä muodostui pelkkä kitkemis-ja kastelu-stressi kesätöihin jäävälle nuorisolle. Niinpä istutankin nykyään yrtit ruukkuun, joka on helppo napata mökillekin mukaan. Persilja, sitruunamelissa, minttu, stevia, laventeli ja rosmariini. Basilikat omassa ruukussaan :-) sitä nääs kuluu ylivoimaisesti eniten!

Mikään ei ole yhtä rentouttavaa, kuin hitaan terassi-aamukahvin lomassa seurata puolison nurmen ajoa. Huumaava tuoksu, lintujen hillitön konsertti ja leijuva rauha!

Päivätorkut maistuvat makoisilta pallopelin perään 

Ravunpyrstöt grillillä

Rapuvartaat valkosipuliöljyssä, päällä sitruunasuolaa. NAM!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla