Luennolla
Luennolla

Pientä haikeutta

Ihania treenejä takana viikon verran! Fitballia, Balancea, Combattia, Pilatesta, tanssia, Fustraa. Mahtuupa yksi itkunsekainenkin tunti. Miksi?  Kun kehosta aukeaa lukkoja ja jumeja, niihin liittyvät emootiotkin pääsevät silloin pintaan. Tällaista "puhdistumista" olen kokenut usein tanssin tuoksinassa, mutta nyt se tuli Balance-tunnilla lonkkien avaus-liikkeessä. Venyin ja kyynelehdin samalla. Mahtava kokemus. Itku vaan tuli jostain syvältä. Puhdisti ja raikasti olon. Vierustovereille totesin tunnin loputtua  hymyssä suin, että kylläpäs teki hyvää.  Olen myös opetellut pienesti luopumista. Oma mahtava Fustra-ohjaajani lopettaa valmentamisen. Toistaiseksi. Alkuun tieto harmitti. Mutta nyt viimeisen yhteisen  treenin päätteeksi totesimme molemmat, että hienoa kehitystä on yhteisellä muutaman kuukauden taipaleella tapahtunut. Liikkuvuus, voima ja hallinta on parantunut. Ja se itselleni kaikkein isoin juttu, kivulias lonkka on välillä jo kivuton. Kävely jokatapuksessa helpompaa. Ja muut treenit tuntuvat tehokkaammilta, kuten olen jo aiemminkin todennut. Haikea oli kyllä mieli. Hymyssä suin kiitin ja halasin, vaikka vähän itku kutitti kurkussa. Mutta nyt jatkuu fustraaminen uuden ihmisen kanssa. Odotan innolla! Uudet silmät, uudet näkökulmat. Tiedossa reipas, vaativa nainen! Uutta ei saa, mikäli ei vanhasta luovu. Välillä vaan elämässä ihmetyttää, että miksi vanhasta lupumisen tuska tuntuu suuremmalta kuin uuden saamisen ilo? Tässä kohtaa ei onneksi ole näin dramaattiset fiilikset. Ilon kautta mennään! Ja SUURkiitokset Valtterille hienosta keväästä! 

Valtteri zekkaa, että palikat pysyvät kohdillaan - lantio, vatsalihakset sekä lapatuki napakkana ja suorassa linjassa päälleekkäin. 

Alkuviikkoon mahtui myös luento Hyvinvointiseminaarissa. Sain kuulla useaa mahtavaa puhujaa. Tärkeitä teemoja, tuttujakin, mutta taas hieman uusia näkökulmia. Kaikkien ytimessä oli tärkeimpänä kuitenkin itsetuntemus. Uskollisuus itselle. Oman voiman ja mission löytäminen ja sen seuraaminen. Uskallus. Luottamus. Päättäväisyys. Turhista taakoista luopuminen.

Lotta Backlund, Aki Riihilahti, Sari Sarkomaa, Aki Hintsa, Eija-Riitta Korhola. Aira Samulin saapui vasta kuvan oton jälkeen. Jokaisella oli oma näkökulmansa hyvinvointiin. Rikkautta! Skåålattiin kuusenkerkällä. Nam! 

Antoisaa loppuviikkoa kaikille

Kommentit (1)

2/1 | 

Fustra on ihanaa! Harrastan sitä itsekin ja bvälillä olen vaihtanut PT:tä. Se tekee hyvää. Jokaisella on omat vahvuutensa kuitenkin ja jokaiselta saa uusia vinkkejä!

Olet upea, jatka samaan malliin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla