Tuorepuristettua sitruunamehua ja vesimelonia. Energia-lataus aamuun!
Tuorepuristettua sitruunamehua ja vesimelonia. Energia-lataus aamuun!

Loppukiri ratkaisee monta mittelöä, mutta ennenkaikkea kestävyys kunniaan!

Viimeinen päivä ennen lomaa.  Tuntuu, että pää ja koko keho jo niin täynnä vuoden aikana kertynyttä actionia, ettei enää oikein pelitä. Tarkkaavaisuuden kanssa on niin ja näin. Katse on kuin autonvalot – tyhjää täynnä. Viimeiset pisarat on kuitenkin vielä puristettava. Viimeiset sähköpostit ja työpuhelut hoidettava. Selätin juuri laskupinon – puhdistunut fiilis…myös pankkitilillä. Tiedätte varmaan tunteen…

Muistilista täyttyy mökille mukaan otettavista kamoista. Voiko oikeasti olla todellista, että huomen illalla ollaan jo autuaasti kaukana arjesta. Vielä kuitenkin fokus kuluneen vuoden teemassa. Kohta nimittäin lähtö lentokentälle ja kohti Oulua. Raxun remppa-kiertueen viimeinen kohde tällä haavaa. Syksyllä varmaankin jatketaan muissakin kaupungeissa ja tavataan lisää mahtavia tyyppejä.

Vuoden saldo on miljoonasti plussan puolella. Mitä kaikkea onkaan tapahtunut, miten valtava muutosvoima on ollutkaan päästessään vauhtiin. Kiitos hyvän kunnon ja terveellisen ravinnon, olen jaksanut tiukatkin stressi-huiput. Kiitollisena ja onnellisena hyppäänkin nyt lennolle ja nautin jokaisesta minuutista ja kohtaamisesta. Täältä tullaan Oulu!

Ainiin - nyt Radio Aallossa mun radiokolumnit kuultvina, zekkaa ajankohdat täältä:

https://www.hyvaterveys.fi/artikkeli/kampanja/10_kysymysta_raxulle_radio_aallossa 

Kommentit (5)

6/5 | 

Kitos kivasta illasta Oulussa Raxu ja kumppanit :) sain paljon hyvää ja tarpeellista tietoa terveellisestä ruokavaliosta! Ihanaa nyt jaksaa tsempata! Rentoa ja hauskaa lomaa sulle!

Terv Sari

 

7/5 | 

Kiitos illasta Oulussa. Selkeä, hyvin koottu tietopaketti ja mikä tärkeintä: Raxu toit inhimillisen puolen asiaan, kaikkine ihanine "avautumisinesi" joihin meidän muiden oli helppo samaistua ja olla hivenen armollisempia itsellemme. Olen aina pitänyt sinua kauniina ihan niistä "ammoisista" levyraati -ajoista lähtien. Nyt kun tapasin sinut livenä, ihana hymysi ja valoisa olemuksesi täydensivät käsitystä aitoudestasi. Oikein hyvää lomaa sinulle ja kaikille kanssasiskoille.

toivottelee Tarja

8/5 | 

Kiitos teille ihanille <3

Nautitaan ihanasta SUomen suvesta ja yhdessä mennään eteenpäin!!

T. Raxu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla