Kuva Pasi Liesimaa
Kuva Pasi Liesimaa

Onni

Miten voi olla näin intensiivistä? Päivä päivältä himoitsen tanssia enemmän ja enemmän. Vaikka haasteet lisääntyvät ja treenimäärät kasvavat. Tuntuu kuin kaikki tähän astinen olisi valmistanut kehoa ja mieltä vastaanottamaan tämän lahjan. 

Viime sunnuntain onnen hetket tässä kuvina. Kiitos jokaisesta kannustavasta kommentista ja äänestä! 

Rumban huumaa

Tässä nostossa menivät vähän kylkiluut ruttuun, muttei sitä tehdessä edes huomannut...särkylääkkeellä siitäkin vihoittelusta selvitty...

Toisena tanssina oli Chacha-taisto. Yhdistimme voimat Harrin & Jutan kanssa ja kieli poskessa ylsimme battlen voittoon :-)

Tässä lähtöasetelmissa

ja meidän TOSImiehet

Kulunut viikko on ollut työntäyteinen. Kaksi omaa tanssia huomiseksi. Nautin jokaisesta sekunnista! Vaikka välillä sattuu kylkeen tai lonkkaan ja tekeminen luiskahtaa askeltamisen puolelle. Ja ärsytys ja kiukku nousee korvista, kun ei keho tai mieli suostu yhteistyöhön. Mutta silti!! 

Välillä iskee väsy...

Välillä hepuli...

Nyt on taas treenit treenattu - kymmeniä tunteja, on aika nousta siiville. Antaa tulla sielun kyllyydestä. Paljaana, haavoittuvana ja onnellisena. Tanssi on häpeän vastakohta!

Kannatelkaa meitä rakkaat

Eikä lie edes tarpeen sanoa, että unelma jatkopaikasta on vahva

Saa mieluusti äänestää... ;-) kukaan ei nimittäin pääse jatkoon ilman teidän tukeanne!

KIITOS

Kommentit (74)

75/74 | 

Raxu ja Jani finaaliin! Ehdottomasti halutaan nähdä teidän tanssia vielä. Olette paras pari, koskettavin ja taitavin.

t. Marianne

76/74 | 

Toivon putoamistasi siksi, että Harri ja Manuela pääsisivät kisaamaan tanssitaitojensa kehittymisen vuoksi, koska tuomarithan ovat selvästi suosineet sinua "laihduttamis-remppasi" vuoksi, muuten toivotan jaksamista jatkossakin ja kaikkea makeaa elämääsi!

t. tanssitaitonen hoikkis

79/74 | 

Jos saa toivoa,näkisin sinut ja Harrin finaalissa - olette parhaimmat. Ääni lähtee varmasti!!!!

80/74 | 

Manuela saa pojoja juoksu-uransa vuoksi,Harri kokintaitojensa vuoksi jne. Aika hölmö kommentti...Itse olen harrastanut tanssia vuosia ja täytyy todeta,että rakelin kehityskaari on tasaisempi. Paras voittakoon tai no,kansahan tässä valitsee...

81/74 | 

ONNEA  Raxu ! On ollut  ihanaa seurata sitä iloa mikä näkyy tanssiessasi. Upeaa nähdä aikuinen nainen kevyesti liukuvan tanssin pyörteissä. Sinä ja Harrri olette ehdottomasti parhaita !!!!!

Hyvä oppilas Hyvä  opettaja : )

82/74 | 

Tsemppiä hirveesti, ootte ihan huippuja, ääni lähtee varmasti tänäkin sunnuntaina. Ehkä nyt täytyy jo äänestää useemman kerran :) Oon laittanut omaan puhelimeeni jonkun eston, etten voi soitella tai tekstitellä viihdelinjoille (heh heh), mutta onneksi meiltä löytyy vielä lankapuhelin niin sillä pringailen aina mainoskatkolla :)

terkuin Kati

83/74 | 

Oletko laihtunut vielä lisää tanssien aikana? Näytät niin tosi pikkuiselta siellä telkussa :)

85/74 | 

Täysi kymppi Raxu!!!!

Tanssit ja olet tähti ja aivan huikaiseva. Rytmi ja tunnelma ja syke on pakahduttavan hienoa.

On ollut upeaa seurata edistymistäsi, hyvä olit jo alussa mutta nyt olet tähti.

Ja kroppasi on saanut uusia linjoja ja lisää rohkeutta, jos se vain on mahdollista.

Olet edelleen esikuvani, ja näiden esityksien myötä mullekin on tullut varmuus, että jotain suurta uskallan tehdä kun projektini on valmis.

Kaikkea hyvää tanssienkin jälkeen ja ihanaa tunnelmallista aikaa ja kynttilöiden lämpöä ja kuplivia hetkiä.

Katariina

88/74 | 

"Suomi on ainoa maa, jossa kateus voittaa kiiman" tuli mieleeni tämä viisaus juuri äsken.

Olitte Janin kanssa niin PARHAITA!! Minulle olette todellisia voittajia. Kiitos viihdyttävästä syksystä Raxu!!!

Kata

89/74 | 

Olit paras tanssIkisassa. Harmi, että tuli pudotus. Koko ajan olen Sinua kannustanut. Olette ihana iloinen, rytmikäs....... Pari.

En ymmärrä, miksi äänestäjät eivät äänestäneet enää Sinua. Ihanaa, kun jatkatte tanssia. Toivottavasti pääsen joskus näkemään tanssiasi.

Kaikkea hyvää Sinulle ja tsemppiä. 

Päivi N 

90/74 | 

Te olitte parhaita!olisi ollut ihana nähdä teidät finaalissa..olisitte ansainneet finaalipaikan..!onneksi teette vielä yhteisiä keikkoja yhdessä,jotta voitte jatkaa tanssiharjoituksianne.. Kaikkea Hyvää sinulle !!!

91/74 | 

Minä, minä ja minä...se vie joskus nopeastikin "huipulle". Raksun rempassa on paljon sellaista (=paljon hiilareita), mitä taviselämäntaparemontoija ei voi syödä, jos ei liiku Raksun lailla. Kannattaa lukea Antti Heikkilää ihan kuten Raksukin kait alussa teki, mutta unohti sitten mediahuumassaan...

92/74 | 

Raxu, olit selkeästi illan paras paras tanssija. En edes oikein jaksa uskoa noihin "yleisöääniin". Tuli väkisinkin olo, että nyt tuotannossa haluttiin fiinaaliin nuori, kaunis nainen ja vastaava mieshenkilö. Räikeä vääryys kävi ja paha maku jäi!

Ihan valtavasti tsemppiä, äläkä välitä noista kateellisista. Mehän halutaan sinut, etkä sinä meitä.

Kikka

93/74 | 

Tämä formaatti nyt on vaan sellainen kuin on. Olittehan te koko ajan ihan parhaita, mutta onneksi tanssinne jatkuvat. Varmasti saat Nicken kanssa myös ihania yhteistansseja aikaiseksi ja voitte mennä vaikka tanssikilpailuihin, senioripuolella, jos vaan haluatte.

94/74 | 

Harmittaa todella kun putosit, sinua oli ilo katsella. Löysit kuitenkin uuden liikuntamuodon. Kaikkea hyvää sinulle.

95/74 | 

Kiitos sinulle <3 aivan upea tanssi ja huutava vääryys, että tipuitte. Olitte ehdottomasti paras pari ja olisitte ansainneet voiton!!! Kaikesta huolimatta ja sen vuoksi minulle henkilökohtaisesti olet kyllä sellainen esimerkin voima!!! Rinta rottingilla kohti uusia haasteita :) Terkuin Riisi

96/74 | 

Olitte ihania taas tänään, monelle varmasti itsestään selviä finalisteja, joten itse äänestäminen saattoi jäädä teidän ylivoimaisuuden vuoksi unholaan, näin uskon.

Mutta kokonaisuudessaan upea syksy, jonka me kaikki saimme nauttia, kiitos tuhannesti! Ja kuten tiedät, koirat haukkuu ja karavaani kulkee!

Me monet haluamme vielä lukea ajatuksiasi tansseista ja salaisuuksistasi nykyisen mielettömän upean ulkonäkösi takaa. Olet elävä todiste siitä, että kroppa meidänkin ikävuosilla voi vielä kiinteytyä rajunkin painonpudotuksen jälkeen, kunhan jaksaa vaan liikkua. Itse menetän joskus uskoni juuri tähän ja tuskailen roikkuvan vatsan ja käsivarsien kanssa kilojen pudottamisen jälkeen. Annat uskoa siihen, että kyllä liikkumalla kropassa tapahtuu paljon hyvää ja vielä suht nopeasti. Meidänkin iässä.

Onnea Raxu ja tervemenoa kotisalille fiilistelemään! Ja tsemppiä kirjan kanssa!

Pulla

 

 

97/74 | 

Kiitos Raxu

huippusuorituksista ttk-ohjelmissa, oli ilo katsoa ja nauttia tansseistasi. Pelin henki oli tämä, katsojien äänet ratkaisevat ja nyt kävi näin. Oli hyvä, että myönsit pettymyksesi, sillä niin moni pudonnut on sanonut ettei harmita muka yhtään. Tottakai harmittaa, kun on selvästi paras ja putoaa jatkosta!

Komppaan Pullan edellistä kommenttia siitä, miten annat meille vielä kilojen ja kiinteytymisen kanssa taisteleville uskoa edes vähän timmimpään tulevaisuuteen. Vertailin kuviasi ensimmäisestä ttk-tanssista tähän viimeiseen ja kroppasi on kiinteytynyt huimasti! Upeaa.

Toivottavasti saat aikaa hengähtää ja levätä oikeasti, sillä viikkoja kestänyt intensiivinen tanssitreeni ja jännittävät tv-lähetykset ovat varmasti väsyttäneet sekä mieltä että kroppaa. Nauti siis riittävästi levosta ja hiljaisuudesta.

Levollista marraskuuta Sinulle,

terveisin M

98/74 | 

Ihana Raxu

Ihan sama mitä täällä jotkut aukoo.. olet esikuva ja inspiraatio monelle.

Jatka omalla tielläsi.. tanssit jatkukoon..

Terveisin Suski

99/74 | 

Kaunista tanssia ja iloa mukavasti partneristasi oli ilo seurata. :)

 

Mutta se kiinnostaisi että onko sinulla todella tulossa nyt jo kirja tasapainoon pääsemisestä liittyen laihtumiseen?

 

Koska siltä se ei missään nimessä vaikuta! Omien kertomustesi perusteella olet edelleen lähes maanisessa vaiheessa liikunnan suhteen. Olit kuitenkin kuvista päätellen ennen ttk-projektia lihonut silti jonkin verran, ja kun kertomasi perusteella päiviisi ei oikein mahdut normaali työ, ei perhe ei ystävät (kuin kesällä!) vaan silmiin muodostuu kuva pakonomaisesti hikisen punaisena liikuntatunnilta toiselle pomppivasta Raakelista, jonka ruoatkaan eivät ole samoja kuin muulla perheellä, niin kyllähän tuo on hyvinkin kaukana sellaisesta tasapainosta jota voisi sinun kuvitella voivan noudattavan vuosikymmeniä. Saati että pystyisit neuvomaan muita.

 

Eikö sentään viitisenkin vuotta olisi hyvä aika jonka koko elämänsä paljonkin ylipainoinen ihminen laihdutettuaan voisi katsella että tavat ja rutiinit todella ovat kestävällä pohjalla jotta normipaino pysyy?

 

 

100/74 | 

Ihan hyvä pointti tuo äskeinenkin, sillä kyllähän minäkin mietin oliko Raxu kerännyt jotakin takaisin ennen tanssikisaa ja havainnoin myös hoikistumisen kisan aikana.

Mutta jos Raxulta on uusi kirja tulossa, niin kirjakauppaan mennään ja lujaa. Maailma on täynnä neutraaleja oppaita, faktaa ja tietoja ravitsemuksesta. Itseäni kiehtoo juuri Raxun inhimillisyys, henkilö ja tarina kirjan takana. Miten Raxu menee eteenpäin vaikealla hetkellä ja miten noustaan takaiskuista. Ketä kiinnostaa taas yksi uusi, virheetön terveysnatsi joka hillitsee ja hallitsee kaiken elämisensä ja jokaisen liikkeensä?

Oletko lukenut ekaa kirjaa? Mielestäni siinä ei edes neuvottu ketään, vaan toistuvasti todettiin, että jokaisen kannattaa löytää oma juttunsa ja oma tyylinsä laihtua.

Kikka

 

 

.

101/74 | 

Olet upean näköinen ja äärettömän lahjakas Raakel! Sinun olisi pitänyt ehdottomasti saada jatkaa kisaa eikä Manuelan.Tässä taas nähtiin miten katkera ja kateellinen suomi oikein on.Ihan hävettää.Olet esimerkkinä meille lihaville,että elämänsä voi muuttaa,koska tahansa,jos tahtoa löytyy.Jatka samaan malliin ihana Raxu!

102/74 | 

Olitte aivan ylivoimaisia, ehkä ihmiset alkoivat äänestää kakkosparista, kun luulivat teidän pääsyä selviöksi. Vääryys tapahtui, ja finaali latistui kerta heitolla. Viimeiset pari viikkoa varsinkin tanssinne oli voimakasta, upeaa ja lahjakasta. Olisin halunnut nähdä lisää.

103/74 | 

Kiitos sinulle ja Janille. Olisin halunnut nähdä teidät finaalissa. Olitte kisan upein ja taitavin pari.

104/74 | 

Olitte upeita mutta niin on Manuelakin ja vielä raskaana! Samoin kuin Harri!

Kiitos upeista esityksistänne!   Sehän oli tiedossa että mikään ei kestä ikuisesti ja nyt oli teidän vuoro tippua, ei siinä kateudesta ollut kysymys.

 

 

105/74 | 

Raakel, olet kaunis, upea ja karismaattinen nainen! Kiitos tunteikkaista ja taidokkaista tanssiesityksistänne. Olisit ehdottomasti ansainnut paikan finaalissa.

106/74 | 

Siis mä olin niin hepulin partaalla ja kiroilin ja ihan pikkusen paiskoin tavaroita, kun tuli tulokset eilen. Kun se finaali on mun mielestä niin paras, kun ei tarvi stressata kuka pääsee jatkoon vaan voi nauttia molempien parien kolmesta esityksestä. Odotin niin kovasti teidän freestylee!! Olin eilen ja tänäänkin suorastaan masiksessa. Ja nyt tuli tää uutinen, että oottekin finalissa, mähän menin onnesta sekaisin. Harmitus tottakai Harrin puolesta. Hirmuisesti tsemppiä treeneihin, ootte aivan supereita <3

t. Kati

107/74 | 

Ihanaa Raxu olette mukana. Tämä oli ihana Uutinen. Tervesen Janille!!!!

Sydämestä Onneaa Teille kisassa!!!!!

Päivi N

108/74 | 

WUHUUUU :D aivan parasta mahtavuutta!!!! Ihana katsoa teitä finaalissa!!! Ja se on vähintäänkin oikeus ja kohtuus! Terkuin Riisi

110/74 | 

Kyllä sinne finaaliin olisi pitänyt omin taidoin päästä, eikä toisen onnettomuuden kautta, mahtaa olla kiva mennä "kuokkimaan"!!! ps.Jani on kyllä superhyvä tyyppi...

111/74 | 

Onnea Raakel finaaliin pääsystä, kurjaa, että se tapahtui Harrin kustannuksella, mutta oikeus itse tapahtui, koska kyllähän teidän siellä olisi kuulunut alunperinkin olla. Toivottavasti ette eilen vetäneet sellaisia koomia, että niistä toipuminen vie puolet viikosta.

eiköhän tämä peli ole selvä, sinä ja Jani tulette tämän pelin voittamaan :) 

112/74 | 

Hyvät ihmiset! Olen järkyttynyt siitä miten arvostelette Rakelin ulkomuotoa yms. Hän on ainoa nainen Suomessa, jonka me tavalliset ylipainoiset naiset voimme ottaa esikuvaksemme!! On todella tärkeä saada lukea hänen hyvistä, mutta varsinkin niistä huonoistakin päivistä! Se on sitä todellista vertaistukea ja jos hänellä on on ollut ylimääräisiä kiloja ennen kisan alkua, niin mitä sitten??? Upea, uhkea ja iloinen nainen!!  Miksi pitää aina arvostella ja moittia? Miksei voi kannustaa ja olla iloinen, että hän on onnistunut pudottamaan painoa ja näyttää nyt ihan tosi hyvältä! Ja miksi pitää arvostella ettei hänen elämään mahdu nyt työtä, tai ystäviä jne...sehän on hänen elämä ja hänellä on oikeus nauttia nyt siitä, että voi harrastaa liikuntaa yms. Jokainen meistä tulisi tehdä arjesta sellaista, mitä itse haluamme sen olevan. Jos se on nyt sitä, että haluaa panostaa itseensä niin se on! Ei se kuulu muille! Iso kiitos Raksu siitä, että olet avoimesti ja rehellisesti kertonut matkastasi elämän tapojen muutoksessasi! Olen todella ylpeä sinusta :)

113/74 | 
Vierailija

Minä, minä ja minä...se vie joskus nopeastikin "huipulle". Raksun rempassa on paljon sellaista (=paljon hiilareita), mitä taviselämäntaparemontoija ei voi syödä, jos ei liiku Raksun lailla. Kannattaa lukea Antti Heikkilää ihan kuten Raksukin kait alussa teki, mutta unohti sitten mediahuumassaan...

Ei Raksu ole "AINOA NAINEN SUOMESSA". Heikkilän sivustolta löytyy muitakin. Eräs heistä on Sari, ex-diabeetikko, äiti, ja ties mitä, 70 kg pudottanut urhea nainen, joka ei ole saanut samaa julkisuutta eikä vertaistukea kuin Raksu, koska on vaan tavis. Raxun rempassa on yhä paljon rempattavaa.. hiilarit vähemmälle, niin kuntoilukin voi vähentyä (kukaan ei jaksa moista vauhtia loputtomiin)...

 

114/74 | 

Ei Raksu ole Suomessa ainoa nainen, joka on pudottanut painoaan. Heikkilän sivustolta löytyy eräs toinen, Sari, 70 kg pudottanut "tavis", joka ei ole tarvinnut julkisuutta eikä vertaistukea. Sari on noudattanut pellinki-dieettiä, Raksu kirjoutuksista päätellen lipsunut. Kuvioissa on leipää, pasta ynm. eli paljon hiilihydraatteja, jotka "ikiliikkuja" voi kuluttaa, mutta tavis ei.

115/74 | 

Ei Raksu ole Suomessa ainoa nainen, joka on pudottanut painoaan. Heikkilän sivustolta löytyy eräs toinen, Sari, 70 kg pudottanut "tavis", joka ei ole tarvinnut julkisuutta eikä vertaistukea. Sari on noudattanut pellinki-dieettiä, Raksu kirjoutuksista päätellen lipsunut. Kuvioissa on leipää, pasta ynm. eli paljon hiilihydraatteja, jotka "ikiliikkuja" voi kuluttaa, mutta tavis ei.

116/74 | 

Minusta on epäoikeudenmukaista,jos kerran kansan äänestyksellä pudotettu pari sattuis voittamaan,moraalinen voitto kuuluu jokatapauksess ehdottomasti Manuelalle ja Matille.  He ovaat kisan todellisia voittajia.

117/74 | 

Muistaakseni Raksu on itse maininnut, että ei haluakaan laihtua enää, että näin on hyvä. Eli Raksu ei haluakaan laiheliiniksi ja hyvä niin:) Monesti voi todeta, että kun yli 40 vuotiaat alkavat laihduttaa, niin tuloksena on luu ja nahka. Raksu laihdutti terveellisesti syöden sekä liikkuen:) Minusta Raksu on erittäin kaunis ja ihanaa, että on säilyttänyt kaarevat muotonsa. Olisiko tässäkin sitten kateus takana, että pitää suuren urakan tehnyttä täällä moittia ja ulkonäköä haukkua, ihan kuin odotettaisiin, että kohta se repsahtaa? Ei se Raksu hampaat irvessä liiku, vaikka liikuntatunteja tuleekin paljon, katsokaa hänen hymyään, säteilyään, hän on aidosti onnellinen nainen:) Toivottavasti Raksu ei pahoita mieltään ilkeistä kommenteista, hän jos kuka on terve esikuva meille keski-ikäisille naisille, tsemppiä tulevaan koitokseen!

118/74 | 

Vierailija kirjoittaa : "Ei Raksu ole "AINOA NAINEN SUOMESSA". Heikkilän sivustolta löytyy muitakin. Eräs heistä on Sari, ex-diabeetikko, äiti, ja ties mitä, 70 kg pudottanut urhea nainen, joka ei ole saanut samaa julkisuutta eikä vertaistukea kuin Raksu, koska on vaan tavis. Raxun rempassa on yhä paljon rempattavaa.. hiilarit vähemmälle, niin kuntoilukin voi vähentyä (kukaan ei jaksa moista vauhtia loputtomiin)..."

Miksi kommentoit kirjaa, jota et selvästikään ole edes lukenut? Siellähän ravitsemusterapeutti nimenomaan läksyttää Raakelia hiilareiden poisjättämisestä ja kehottaa toistuvasti sujauttamaan niitä ruokavalioon.

Ja aikuisten oikeasti; voiko Suomessa olla joku, joka ei käsitä kokonaisenergian saannin versus kulutus olevan ratkaisu siihen kuka laihtuu ja kuka ei? Eli laihtua voi syömällä pelkästään pastaa ja suklaata, jos syö alle kulutuksensa. Suositeltavaahan tämä ei tietysti ole. Muista, että 2/3 maapallon väestöstä elää hoikkina syöden lähes pelkästään hiilihydraatteja.

Tsemppiä Raksulle sunnuntaiseen kisaan. Hienoa, että otit vielä haasteen vastaan.

Kikka

 

119/74 | 

Totuus vaan on että sinä Raxu tipuit ja on väärin että olette nyt finaalissa! Kuten joku jo sanoi että toisen loukkaantumisen kustannuksella sinä siellä olet ja Maunuela on ainut oikea voittaja, kävi sunnuntaina kuinka tahansa.  Minusta sinun olisi pitänyt KIELTÄYTYÄ  ja koko ohjelma menetti nyt maineensa!   Tämä on yhtä kornia kuin alussa jatkuvasti Tami tampaajan pitäminen kisassa vaikka hyvin tanssitkin mutta vääryys on vääryys ja nimenomaan kun KATSOJAT PÄÄTTIVÄT  ketä haluavat nähdä jatkossa!  

120/74 | 

Eikö tuo ole ihan normaali käytäntö erilaisissa kilpailuissa, että yhden estyessä vapautuva paikka annetaan seuraavaksi parhaalle? Olisiko nyt ollut Manuelaa kohtaan oikein peruuttaa tanssifinaalia, koska siellä ei ole vastatanssijaa? Eihän tässä kisassa pelkässä voittajaksi julistamisessa olisi mitään vitsiä, kun pointti on nimenomaan harjoittelussa ja esiintymisessä.

Minusta oli nimenomaan hieno homma, että Raxu venyi vielä jatkamaan kisaa. Ei varmaan ollut enää helppoa motivoitua uudelleen ja kasata itsensä harjoittelemaan, kun oli ajatellut homman jo olevan kohdaltaan ohi.

 

121/74 | 

Olisiko Raakelin sopiva aika jättäytyä julkisuudesta tanssikisan jälkeen? Tiedämme, että silloin on taottava kun rauta on kuuma, mutta en ymmärrä, miten titteliltään "laihtunut ex-viulisti" voi takoa näin paljon. Raakelin laihtumista ylistetään kovin ihmeellisenä suorituksena, mutta totuus on, että Raakel on edelleen reilusti ylipainoinen.

TTK:n ohjelmaa seuranneet tietävät, että hänessä ärsyttää katsojan kannalta kiusalliset hellyydenosoitukset tanssipariaan kohtaan. Onko niin, että pitkään naimisissa olleelle puumalle aukesi kisan myötä oiva tilaisuus päästä halailemaan vierasta nuorta miestä luvan kanssa? Ehkäpä. Tästä "luvasta" Raakel on ottanut kaiken irti mitä on suorassa lähetyksessä ehtinyt. Harmittaa aviomies-Nicken puolesta.

122/74 | 

Vaikka pidänkin Raakelia eräänlaisena esikuvanani, niin minuakin kieltämättä ärsyttää ja nolottaa hellyydenosoittelut Janille ja se jatkuva tietynlainen "epävarma" vilkuilu haastattelutilanteissa sivulle Janiin päin.

Luonnollisuutta kehiin. Onnea finaaliin!

123/74 | 

"Siellähän ravitsemusterapeutti nimenomaan läksyttää Raakelia hiilareiden poisjättämisestä ja kehottaa toistuvasti sujauttamaan niitä ruokavalioon."

No nyt ymmärrän, miksi on pakko liikkua hullun lailla ja lihoo heti, jos ei liiku. Pellinki-dieetti ei 'läksytä' lisäämään hiilareita, vaan vähentämään, jotta ei tartte rääkätä itseään, vaan voi elää fyysesti ja henkisesti tasapainoista ja nautinnollista elämää. 

124/74 | 

Ihanaa että muutkin ovat huomanneet epäaitouden, ja se Janin lääppiminen...yäk! Ota Raxu mallia Manuelasta, luonnollinen ja ei ole koko ajan Matissa kiinni!

125/74 | 

[quote author="Vierailija" time="12.11.2013 klo 04:01"]

""Siellähän ravitsemusterapeutti nimenomaan läksyttää Raakelia hiilareiden poisjättämisestä ja kehottaa toistuvasti sujauttamaan niitä ruokavalioon."

No nyt ymmärrän, miksi on pakko liikkua hullun lailla ja lihoo heti, jos ei liiku. Pellinki-dieetti ei 'läksytä' lisäämään hiilareita, vaan vähentämään, jotta ei tartte rääkätä itseään, vaan voi elää fyysesti ja henkisesti tasapainoista ja nautinnollista elämää."

Ymmärsit väärinpäin. Eli ravitsemusterapeutti läksyttää Raakelia kirjassa siitä, että hän on jättänyt hiilarit pois ja kehoittaa lisäämään niitä ruokavalioon.

Käys muuten kertomassa niille 4 miljardille normaalipainoiselle aasialaiselle, jotka syövät riisiä ja vehnäleipää elääkseen, että he ovat väärässä. "Nyt vaan kaikki reippaasti kananmunaa paistamaan ja pihviä kyytipojaksi. Saatte henkisesti ja fyysisesti tasapainoisen elämän itsellenne".

Kikka

 

 

127/74 | 

voi herran jestas! kyllä pitää tämn maan olla täynnä tyhjäpäisiä,toisia mollaavia kanoja.Ennen tätä kirotun nettiaukaa mokomat tyhjäpäät sai pitää omia löpö-löpö-sulkeisiaan niin maan perusteellisesti keskenään haukkumalla milloin julkkiksia milloin toisiaan, etenkin selän takana.

Jos meillä kerrankin on kunnon positiivista,keski-ikäistä naisjulkkisenergiaa tarjolla, eikös voida "tytöt" nauttia siitä. Vai oisko niin kiva vaan siunailla kaikkia tuksu-tukiais-tyyppejä.

Hankkikaa oma elämä!

Muuten Raxu: näytä kaikille ja voita koko kisa: sinähän sen olet ansainnut! typeriä tämmöiset kansanvallat, siellä pääsee vaan surkuyniäiset ääneen!

 

128/74 | 

Moi Raxu!

Haistata pitkät noille viesteille, joissa paistaa ilkeämielisyys läpi. Anna tanssin viedä ja vie voitto kotiin!

Siinä on kaikenmaailman hienohelmoille ja tiukkapipoille lanteiden tuoma viesti:olen oikea nainen ja nautin elämästä! "Kakkosneloset" vaihtakoon perukkia "Lenitamalliin" niin näkyvät sähköpylvään takaa!!

t. Tissiä, vyötäröä ja lanteita on oltava!

129/74 | 

Raakel tätöselle pitäisi varmaan nostaa hattua, sillä vielä kolmisen vuotta sitten hän oli reilusti yli 100kg viiniä lipittävä tuntematon työtön, ja sitten alkoi "remppaamaan" ja hups keikkaa, viime vuoden tienestit komeasti n,40.000€, joten kyllä on paljon höynäytettäviä...ja Janin puolesta olemme alusta asti tunteneet myötähäpeää, koska hänen ilmeensä kertoo paljon!!!

130/74 | 

Nousihan Janikin nyt julkisuuteen, ainakin hetkeksi. Raksun remppa on mediaseksikäs juttu, joka jatkuu....

131/74 | 

Nousihan Janikin nyt julkisuuteen, ainakin hetkeksi. Raksun remppa on mediaseksikäs juttu, joka jatkuu....

133/74 | 

Hyvä Raakel! Älä unohda omaa miestäsi, joka viikko toisensa jälkeen on sinua paikan päällä kannustamassa. Hän lienee kuitenkin ykkönen elämäsi miehistä. Pidän positiivisuudestasi ja iloisuudestasi.

 

 

134/74 | 

Ihanaa Raksu kun olet sunnuntaina tanssimassa. Olet paikkasi ansainnut.

Onneks olet niin fiksu, että et välitä ilkeistä puheista. Mitä tulee "lääppimiseen", näen siinä vaan sitä että se hetki vie mennessään ja kun tanssitaan tunteella niin niitä tunteita näyttää sille tanssiparilleen, vaikka se oma mies onkin rakkain. Ihmiset jotka eivät osaa eläytyä tanssiin, eivät tajua.

Anna kaikkesi sunnuntaina, suurin osa niistä, jotka tanssista jotain ymmärtävät haluavat nähdä juuri SINUT ja JANIN tanssimassa. Unohda kaikki muu. <3

Tanssiva mummeli

 

135/74 | 

Olisit Raxu luonnollinen niin saisit ääneni mutta kun et ole...sori vaan! Vähemmän "open" läääppimistä ja opettele olemaan vakavasti otettava eikä aina naurun hekotus päällä!

136/74 | 
Vierailija

Olisit Raxu luonnollinen niin saisit ääneni mutta kun et ole...sori vaan! Vähemmän "open" läääppimistä ja opettele olemaan vakavasti otettava eikä aina naurun hekotus päällä!

Eikös tuossa kisassa pitäisi arvostella lähinnä tanssitaitoja ja jättää tällaiset persoonallisuuden arvostelut vähän vähemmälle? Ihmeellinen ajatusmaailma, että kisaaja nauraa "liikaa". Et sinä Raakelia olisi äänestänyt ja tuskin ketään muutakaan. Kaikki tarvitaan, että saat tänne vetelän arvostelun kirjoitettua.  

 

 

 

137/74 | 

Voi hyvät hyssykät tätä kirjoittelua täällä .... vai "vetelä arvostelu"... no huh huh aika alatyylistä tekstiä!

Yksi hyvä puoli tässä jutussa on -  se loppuu viikon päästä koko ohjelma,  yess!

139/74 | 

Ai että täällä saa hyvät naurut, mutta eikös tämä ole juuri sitä varten, että saa kommentoida ja sanoa mielipiteensä! Ja negatiiviset mielipiteethän ovat keskustelujen suola, muutenhan se on pelkkää siirappia!!!!

140/74 | 
Vierailija

Ai että täällä saa hyvät naurut, mutta eikös tämä ole juuri sitä varten, että saa kommentoida ja sanoa mielipiteensä! Ja negatiiviset mielipiteethän ovat keskustelujen suola, muutenhan se on pelkkää siirappia!!!!

Negatiivisia kommentteja on moneen lähtöön ja eri tasoisia. Täällä on kuitenkin keskitytty lähinnä ihmisen ulkonäön ja persoonallisuuden mollaamiseen, mistä ei niin kovin kummoista suolaa keskusteluihin saa.

Enkä ymmärrä sitäkään, että Raakelin julkisuudesta ahdistuneet ihmiset hakeutuvan tähän blogiin lukemaan ja kirjoittamaan.

Sitä toivon, että Raxu pitää pintansa näistä kommenteista huolimatta. Meitä on oikeasti monia, jotka kilojensa kanssa taistelevat ja käyvät ammentamasta voimaa tästäkin blogista. Ainakin minulle tämä blogi + kirja on ollut yksi voiman lähde. Lisäksi täällä käydessä on aina tullut hyvälle tuulelle.

En ole koskaan Raxua tavannut, mutta minulla on mielikuva, että julkisuus perustuu siihen, että häneen otetaan yhteyttä ja esitetään pyyntöjä eri suuntiin. Tuskin toisinpäin.

Meille ikätovereille Raakel merkitsee pitkäaikaista julkisuuden henkilöä, toivottua ja pidettyä sellaista. Halusitte te sitä tai ette.

Tule vaan Raxu päivittämään normaalisti blogiasi, kun pahin pöly on haihtunut ja trollit kadonneet. Me odotamme!

Kikka

Sansu
Liittynyt21.5.2013
141/74 | 

"Ai että täällä saa hyvät naurut, mutta eikös tämä ole juuri sitä varten, että saa kommentoida ja sanoa mielipiteensä! Ja negatiiviset mielipiteethän ovat keskustelujen suola, muutenhan se on pelkkää siirappia!!!!"

Kyllähän kommentoida saa, mutta ei kai täällä mitään mielipiteitä kysytä. Ei blogit ole mikään keskutelupalsta, minne voi aina tulla ruotimaan mitä tahansa.

Tiedän, että on olemassa ilkeitä ihmisiä, jotka nauttivat toisten loukkaamisesta (kuten esimerksiksi koulu- ja työpaikkakiusaajat). Täällä netissä he tuntuvat oikein villiintyvän, enkä keksi taustalla olevan mitään muuta kuin kateutta tai omaa pahaa oloa. Vai mitä muutakaan te haluatte "mielipiteillänne" saada aikaan?

142/74 | 

Nyt on taidettu unohtaa se, että tämä on Raxun henkilökohtainen  blogi!

Ihmettelen tässä, että miksi tuo ihanainen Raxu niin kovin nostaa jonkun niskakarvat pystyyn?

Se on se kateus. Miksi ei voida iloita, että Raxu on päässyt näin pitkälle? Kovan työn hän on tehnyt. Ja voi kuinka hän on noussut kukoistukseensa. Kaikesta näkee, että hän on niiiin ONNELLINEN!!! Hän nauttii laittaa itsensä likoon! Nyt kun lapset ovat isoja jo, niin vihdoinkin hänellä on aikaa itsellleen! Ja tuon ajan hän käyttää HYVIN elämästään nauttien!

Onhan Onni kyllä kadehtimisen arvoinen juttu!

144/74 | 

Iltalehdessä:
- Totta kai olisin halunnut saada suoraan jatkopaikan. Pelin henki oli tuo. Kyllä itkeskelin Janin kainalossa, Lignell ruoti sunnuntai-illan putoamistaan Iltalehdelle heti yllätysuutisen jälkeen.

Olisi kannattanut sanoa, että "itkeskelin aviomiehen kainalossa".

Noh, oli miten oli, tsemppiä Raakelille kaikesta huolimatta.

145/74 | 

Ei liene tarvitse enää ihmetellä mitään suurempia kokonaisuuksia maailmassa, kun tälläinen positiivnen asia, toisen ihmisen onnistuminen laihduttamisessa ja menestyminen tanssikisassa, saa aikaan tälläisen kateuden vyöryn.

Haloo!
P.S. Ja veikkaanpa, että suurin osa meistä kommentin kirjoittajista on naisia...

146/74 | 

Parasta olisi, kun kaikki nettikommentointi tapahtuisi omalla nimellä. Loppuisi tällainen kateus ja ilkeily mitä täälläkin on. Tosi tylsää, että ihmiset katselevat TANSSIkisoja arvostellakseen toisen painoa, persoonaa, eleitä.. kyse on siis tanssimisesta ja siinä kehittymisestä. Mielestäni Raksu ja myös Sari Havas olivat parhaita tanssimaan. Ihana katsella sellaista eläytymistä ja innostusta, mielestäni intohimo elämään ja kaikkeen siihen liittyvään on sellainen lahja, joka todella monelta suomalaiselta puuttuu. Täällä vaan keskitytään seuraamaan, ettei muilla mene paremmin ja kuka painaa vähiten, kuka on nuorin jne... Olkoon intohimo sitten tanssia, kirjoja, luontoa, mitä kohtaan vaan, se saa ihmisen elämään ja hengittämään paremmin ja täysillä. Ja Raksu ja Jani näyttävät nauttivan tanssista täysilllä. Se on yksi elementti lisää siihen elämykseen, josta on saanut nauttia aina sunnuntaisin. Toivon sydämeni pohjasta, että tämä antaumuksella menevä pari voittaa huolimatta suomalaisten pohjattomasta kateudesta!

147/74 | 

Luultavasti suurin osa on naisia, mutta on täällä miehiäkin, joten ei se aina ole kateudesta kysymys!!! Ja esim. meilläkin on 5 lasta ja minullakin on työajat epäsäännöllisiä ja silti vaimollani on ollut aikaa ja halua käydä kuntoilemassa ja pitämässä huolta itsestään, joten siihen on turha vedota että kun lapset olivat pieniä...

"Vain elämää, ei sen enempää, on kaikki tää, koettakaa ymmärtää.."

148/74 | 
Vierailija

Luultavasti suurin osa on naisia, mutta on täällä miehiäkin, joten ei se aina ole kateudesta kysymys!!! Ja esim. meilläkin on 5 lasta ja minullakin on työajat epäsäännöllisiä ja silti vaimollani on ollut aikaa ja halua käydä kuntoilemassa ja pitämässä huolta itsestään, joten siihen on turha vedota että kun lapset olivat pieniä...

"Vain elämää, ei sen enempää, on kaikki tää, koettakaa ymmärtää.."

Ihmisellä on yleensä aikaa juuri siihen, mitä tärkeinpänä pitää. Monelle meille naiselle käy niin, että kun lapset ovat pieniä, niin elämän fokus ajautuu joksikin aikaa muualle kuin oman kunnon kohottamiseen ja itsestään huolehtimiseen.

Ennen lapsia pidät huolta itsestäsi, kodistasi ja toistäsi. Äkkiä sinulle tulee yksi tai useampi ihminen, joka on sinusta riippuvainen ja huolenpitosi varassa 24/7. Kun lapsista et voi tinkiä, niin alat purkamaan sitä elämää, mitä sinulla oli ennen lapsia. Jostainhan on otettava, kun tulee valtavasti lisää.

Harva äiti varmaan ajattelee, että "nyt saa loppua kaikkinainen liikunta ja lyön tästä lähtien itseni laimin". Paineen alla teet aluksi vain yksittäisiä päätöksiä, että tänään en lenkille ehdi. Seuraavana päivänä samassa tilanteessa ajattelet samoin ja kun aikaa kuluu, niin se on luonnollinen olotila, ettet sitä ota itsellesi aikaa. Jossain vaiheessa huomaat, ettet itse liiku ja harrasta, mutta työnnät ajatuksen syrjään.

Itselleni ainakin kävi noin, mutta lapsen harrastus pelasti minut. Vein lapseni aikanaan itse harrastamaani lajiin ja huomasin pulan avustajista ja valmentajista. Ajauduin itse avustuksen kautta valmennukseen ja kauhistuin huonoa kuntoani. Otin salissa osallistuvan roolin itselleni ja nyt käytän tavallaan lapsen harrastuksen ajan myös omaksi hyödykseni vaikka fokus onkin lapsissa.

Nyt olen innostunut myös toisentyyppiseen kunnonkohotukseen ja löytänyt toisen nuoruudenlajini, nimittäin uinnin.

Kikka

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla