Manipulointia

Kun on puukko kurkulla, kannattaa kokeilla kaikki konstit.
Olen aikamoisen repertoaarin eri hoitoja elämäni varrella testaillut, milloin mihinkin vaivaan perus hartiajumista migreeniin ja lonkkasärystä nyt hermopinteeseen. Akupunktio, osteopatia, lymfa, fysioterapia, OMT, kiropraktia, jäsenkorjaus, bowen…hurjin kokemus oli Shanghaissa kuivakuppaus: sama kidutus kuin meidän perinteinen kuppaus, mutta ilman haavaa eli kuppi imaistaan selkänahkaan kiinni kuumalla ilmanpaineella. Selässä viikon verran hurjat HC-fritsut, mutta migreeni pysyi loitolla ennätysajan.

Nyt olen selättänyt kaularangan pullistumasta johtuvan kivun ja sormien puutuneisuuden suurelta osin taitavien ja asialleen omistautuneiden käsien avulla. Alkumetreillä OMT-terapeutti antoi liike-ja mobilisaatiohoitoa koko varrelle. Pahin hyytävä kipu lieveni. Tätä hoitoa aion jatkaa koko kehoni huolto-mielessä. Kiropraktikko-guru on muutaman viikon ajan taikonut niskan nikamien väliin millimetrin sadasosan verran tilaa lisää. Entuudestaan tuttu kalevalainen jäsenkorjaaja, joka oli itse asiassa koko muutos-remppani alullepaneva voima, sai käsittelyssään särkevän käden, selän ja hartiaseudun rentoutumaan ja jotenkin kuin loksahtamaan paikoilleen. Hoito tuntuu taivaalliselta, olo oli useamman päivän rennon leijuva. Aiheesta lisää osoitteessa: http://www.kansanlaakintaseura.fi/esittely.php

Jumppakin tuntui aivan uudelta, kun keho oli rentoutunut ja combat-tunnin iskut ja potkut lähti irtonaisemmin kuin koskaan.

Ei kahta ilman kolmatta: aloitin myös Bemer-laitteen käytön. Se aktivoi mikroverenkiertoa ja sitä kautta parantaa elinten ja kudosten ravinteiden saantia ja edistää kuona-aineiden eritystä elimistössä. Tanssija-ystäväni sai laitteen avulla selätettyä jalkamurtumansa ennätys-vauhdilla. Onkin nyt jännää seurata, mitä kaikkea hyvää säännöllinen, pidempikestoinen käyttö tuo tullessaan. Muuta ei vaadita kuin löhöilyä 8 minuuttia aamuin illoin patjalla, joka lähettää signaaleja kehoon. Aika ufo olo, tai itse asiassa ei mikään olo. Silti kehossa tapahtuu.
Kerron jokusen viikon päästä miten vireäksi itseni tunnen ?

Kommentit (3)

Kati
4/3 | 

Luin Annan haastattelun ja olipa mukava yllätys, että sinulta on tulossa kirja ensi vuonna. Sehän täytyy silloin välittömästi hankkia :)

Katariina
5/3 | 

Ihanaa lokakuuta sulle Raxu !
Edelleen seurailen taustoilla ja tosiaan uudessa Anna-lehdessä näytit jälleen häikäisevän upealta, joten edelleen olet esikuvani.
Minulla taipale on puolivälissä, kadotettuja kiloja yli 20 ja liikunta on osa päivittäistä elämää, unohtamatta lepopäiviä.
Lisäksi olen löytänyt mielettömiä tsemppareita matkan varrella, on kiva jakaa uusia asioita uusien ystävien kanssa.
Nyt tämä elämänmuutos jo tuntuu ja varsinkin näkyy, sitä oli odotettu.

raakel lignell
6/3 | 

Kati, kiitos viestistäsi!
Kiva, että odotat kirjaa :-)

Katariina, siis aivan mielettömän upeeta!! Olen tosi onnellinen sun puolesta! Jatka samaa rataa ja nauti treenikamujen imusta!

Aurinkoista sunnuntaita teille!

:-)
T. Raxu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla