Ravunpyrstöt marinadissa
Ravunpyrstöt marinadissa

Lupasin palstallani uusimmassa HT-lehdessä jakaa ravunpyrstö-marinadin reseptini. Se sopii mainioisti myös kanalle tai tofulle. Taidan painua kauppaan itsekin samantien...vesi nousi kielelle :-)

Tämä on yksi lempi-herkuistani, ehdottomasti!!

Tiikeriravunpyrstöjä grillattuna tai uunin grillivastuksen alla.

Marinadi: oliiviöljy, tuore inkivääriraaste, limen kuori ja mehu, valkosipulia, kardemummaa, karianterisilppua, sitruunasuolaa. Sama marinadi toimii loistavasti myös kanan fileille tai tofulle.

Laita jäiset ravunpyrstöt suureen kulhoon. Kaada päälle neitsyt-oliiviöljyä niin paljon, että ravut lähes peittyvät. Raasta sekaan ainakin peukalonkokoinen pala tuoretta inkivääriä, kuori kymmenkunta valkosipulinkynttä ja puolita ne, silppua ruukullinen tuoretta korianteria, raasta muutaman pestyn limen kuori sekä purista sekaan mehut, lisäksi  sitruunasuolaa(tai tavallista)maun mukaan, sekä lusikallinen kardemummaa. Halutessasi voit myös lisätä hieman chilipaprikaa, ilman siemeniä. Jätä tekeytymään jääkaappiin, kunnes ravut ovat sulaneet. Grillaa ja nauti!! 

Rinnalle vihreä salaatti, mango-kuutioilla, avocadolla sekä sesam-siemeniä-ja öljyä. 

Nauti!

 

 Valmiit ravunpyrstöt, vieressä lohicarpaccio

Samassa marinadissa muhineet ja grillatut kananfileet

Kommentit (0)

Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat