Nollaus

Takana 5 vuorokautta migreenissä. Vaiva tuttu, muttei koskaan näin maratonina. Totaali nollaus. Lääkettä ja nukkumisen yritystä naama täynnä. Aurinko loisti hangilla kutsuvasti, mutta itse koin viikonlopun perhe-elämää laput silmillä kuunnelma-muodossa. Kunkin mielentilan, tulo –ja menosuunnan kuulee jo askelista. Omat askelet perjantain Korkojen kera- ohjelman vieraana sujuivat doupattuna ja äkkiä takaisin kotiin potemaan yltynyttä jomotusta.

Tänään, lähes säryttömänä, olen leikkinyt päivän turistia Helsingissä, puolison kanssa kahden. Pieni pako arjesta. Kävelyä aurinkoisella jäällä, lounaaksi falafel-mezet pienessä FaFa`s-lounaspaikassa pikku-Robertinkadulla ( NAM! ) ja kahvittelua ystävien kanssa ex tempore. Shoppailua miehelle…kun sen sai kerrankin huijattua kauppaan…

Nyt löhöilen Remun sisustamassa Rock´n Rose-huoneessa Sokos Hotel Aleksanterissa. Jokaisen huoneyön tuotosta menee osa Helsinki Mission ”Pelastakaa sukupolvi”-hankkeelle, jolla tuetaan syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria.

Seinillä soittimia, kultalevyjä, vaaseissa ruusuja, punaista, mustaa ja kultaa…á la Remu. Puoliso hakkaa nurkassa olevaa aitoa Elvis-flipperiä.

Aika kaukana meikäläisen arjen rutiineista siis. Olisihan täälläkin kuntosali, mutta määrätietoisesti pysyn poissa. Nestettä kropassa nin paljon, että tuntuu kuin vesipatjoilla kävelisi. Annan nyt migreeni-helvetistä täydessä tönkkyrässä olevan kehon rauhassa palautua. Ja mietin, mitä keho haluaa kertoa moisella pysäytyksellä.
Tiedän kyllä…otettava rauhallisemmin…

Kommentit (3)

Tiitu
4/3 | 

Mitä nyt vilkaisutasolla olen seurannut tätä palstaa, voisin sanoa, että migreeni on kehon keino kertoa siitä, että liika on liikaa. Sanoisin, että tuo voi viitata loppunpalamiseenkin. Onko siis pakko mennä äärilaidasta äärilaitaan? Elämänhallintaa ja mielenrauhaa!

emmi
5/3 | 

Heippa!

Migreeni kollega tällä moikka!Mulla alkoi tauti 7 vuotiaana ja äiti aina sanoi"kun et malta levätä vaan olet koko ajan menossa sekä olet kaikessa mukana täysillä,migreeni ilmoittaa sun täyttyy levätä,et sitä muuten tajua"
Totta se on,paitsi mulla on myös jännitys ja hormooni peränen migreeni.
Eli lepää äläkä vaadi liikaa itseltäsi.On muitakin rentoutuksen ja hyvän olon lähteitä kuin sali
Migreeni ihmiset ovat herkkiä aistioita jotka auttavat mieluusti muita ja ovat aktiivisia kaikessa,samalla unohtavat itsensä hoitamisen:)Sitäpaitsi sulla on jo hyvä kunto nyt vain ylläpidät sitä maltillisesti
Voimia ja kiva kun pääsitte rentoutumaan miehen kanssa.

raakel lignell
6/3 | 

Moikka!
Kiitos teidän viesteistä!
Migreeni on tosiaan vakiovieras ollut koko aikuisikäni. Syitä ja seurauksia olen pohtinut yhtä kauan. Ja testannut eri keinoja sen selättämiseksi. Välillä on "kevyitä" kausia, välillä vaikeampia. Kevätauringon ilmestyessä alkaa joka vuosi haastavin aika. Niin myös nyt. Syyllistämään en itseäni ainakaan liikunnan ilosta ala. En tunne ainuttakaan migreenistä kärsivää, joka pystyisi sairauttaan tahdonvoimalla, mielenrauhalla, trrenillä tai treenittömyydellä hallitsemaan. Valitettavasti! Mikäli se olisi hallittavissa, ei meidän siitä juurikaan varmaan tarvitsisi kärsiä. Sen kanssa on vaan opittava pärjäämään.
Voimia ja auringon suomaa iloa kaikille!
T. Jo toipunut Raxu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla