Veran ilo on tarttuvaa!
Veran ilo on tarttuvaa!

Aurinko

Siitäkö lie kiinni, että tänään tuntuu elämä surffaavan?

Iltapäivä-lenkki Veran kanssa aurinkoisessa ruska-säässä on ehkä parasta sielunhoitoa! Intona pyörivä hauvelin peräpää, viuhuvat korvat ja mukavimmat = kuluneimmat lenkkarit jalassa täyttyi  akut moninkertaisesti.

Pää oli tosin taas vähän tanssi-pilvissä...viikko ollut jotenkin täydellinen,  melkein hävyttömän kiva. Tänään aikaiset aamutreenit Angel-studiolla sujuivat aika mukavasti. Läpivetoja, tarkennuksia, virheiden korjaamista, naurua ja taas treeniä. Sunnuntai on ihan just... jännittää... taas...

Jaksaisko vielä reenata? Jani ei oo ihan varma...

Studiolle saapui iloksemme treenaamaan myös Sari& Mikko. Kyllä on opeilla kestämistä ikä-frouvien jutuissa... vielä ne jaksaa suht kohteliaasti hymyillä...

Eilen illalla, pitkän treenipäivän päätteeksi ei ollut yhtä hilpeä tunnelma. Jalat oli niin turvoksissa tanssi-korkkareista = kiduttimista, etten saanut edes normi-kenkiä jalkaan vaan oli pakko ajella kotiin sukkasiltaan... Shampanja-coolerillekin löytyi pitkästä aikaa käyttöä :-)

Näillä mennään!

Huomenna lauantaina  I LOVE ME - messuilla Helsingin Messukeskuksessa mun luento klo 12. TERVETULOA!

Ihanaa weekendiä

Kommentit (5)

8/5 | 

Hei..oon huomannu saman asian,et miten se ilostuttaa omaa mieltä,kun näkee koiran nauttivan lenkkeilystä..ajattelin,et oon ainoa pöhkis..mulla on kans tollanen valkonen pumpulikoira,niinku kerran eräs pikku tyttö sanoi..tsemppiä vaan sinne 

9/5 | 

Voi elämä miten ihanaa onkaan ajatella kuinka elämä voi heittää ihan volttia muutamassa vuodessa. Ja sinun tapauksessa positiiviseen suuntaan niin kerrassaan :D

Tsempit sunnuntaille ja nauti jälleen täysin siemauksin ;) Olet tosiaan ansainnut sen :D

10/5 | 

Kiitos monista ihanista resepteistä ja muista ruokailuun liittyvistä vinkeistäsi, nyt parin kuukauden painonpudotusaikanani (elämäntaparemontin, ainakin näin pyrin ajattelemaan) olen monia soveltanut ja hyviksi havainnut. Juuri se, että uskaltaa kokeilla täysin uuttakin, oli kyse liikunnasta tai ruuasta, antaa tsemiä ja tuo tärkeää vaihtelua.  Pähkinät ja siemenet ovat uutta omassa ruokavaliossani, ja huimasta kalorimäärästään huolimatta olen huomannut niiden mukavasti tehostavan vatsan toimintaa, mikä lisää hyvää oloa. Myös munakkaat erilaisin täyttein ovat nopeita, helppoja ja täyttäviä.

Iltapalalle kaipaisin joitain vinkkejä: tarpeeksi täyttävää, mutta ei kaloripommia. Iltapalalla söisin mielelläni jotain lämmintä, puuro kuuluu aamupalaani. Munakkaat ok, mutta alkavat jo  kyllästyttää. Vink?

Olen suunnittelemassa uinnin aloittamista talviliikuntana, mutta miten mahtaa vaalennetun hiuspehkon kanssa käydä, muuttuuko vihreäksi? Onko kokemuksia? Uinninhan sanotaan olevan tosi tehokasta mutta kropalle hellää liikuntaa.

Sunnuntaina olitte upeita ja hyviä, innolla taas seuraavaan tanssiin!

Lämpimin terveisin ja tsemppitoivotuksin

Pulla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla