Palautusjuoma-uskonto

BodyCombat ja voimajooga. Lyömätön yhdistelmä maanantai-iltaisin. Olo oli taas totaalisen hakattu, tärisevin jaloin ajelin salilta kotiin. Onneksi olen löytänyt ihan voittaja-palautus-jauheen: Wnc:n Female Recovery. Tuhti satsi proteiineja, hiilareita ja aminohappoja. Nyt on kulunut puoli tuntia juoman nauttimisesta ja olo raukean rento, mieli jo huomisen toisessa lemppari-setissä: tehomuokkaus+ Body Attack.

Olen varmaan aiemminkin hehkuttanut palautusjuoman olennaisuutta treenien jälkeen. Väitänkin, että se korvaa palautuspäivän. Hieman treenistä riippuen vaihtelen palautusjuomien koostumusta. Kovan sykkeen pitkäkestoisen rääkin perään vedän suosiolla Recovery-jauhetta, jossa hiilareita reilusti, vaikka niitä muuten välttelenkin. Olen huomannut, että näin olen seuraavana aamuna taas vedossa. Body Pumpin ja salitreenin jälkeen riittää proteiinirikas jauhe. Omia lemppareitani ovat Wnc:n Female protein ja Ufs:n Whey1 minttusuklaan makuisena. Aamutreeneissä siemailen usein protskujuomaa tunnin kuluessa, koska aamiainen ei oikein tunnu kivalta vatsassa hölskymässä. Näin vältän heikotuksen ja liian matalan verensokerin.

Nyt nautiskelen karppaajan leipää juustolla, salamilla ja salaatilla. Lasissa AB-piimää. Joudun ehkä vielä närkkimään muutaman sipareen kuopuksen kanssa leipomastani tummasuklaa-vaahtokarkkikakusta…kun ei ota omalle lautaselle, niin silloinhan ei ole syönyt…vai mites se meni…

Nukkumatti saa pian tulla. Tilaan levollisia unia ja auringon aamuksi.

Natnat

Kommentit (2)

Kati
3/2 | 

Moi,
Olipas taas ihanan innostava päivitys! Mä nyt oikeen sain inspiksen et, haluan kans alkaa tekeen tollasia yhdistelmiä et pari jumppaa perätysten. Nyt oon enemmän tehny salia ja alle crossaria, mutta on noi tunnit vaan niin innostavia. Mun mielestä toi bodyattack on niin rankka et jos on jonkun aikaa paussia niin tulee sellanen rimakauhu, et jaksanko. No meidän salil on myös 45min versio niin siitä on helpompi aloittaa.
Vielä kookosöljystä, oon löytäny itelleni herkkuversion, säilytän sitä purkkia huoneenlämmössä, joten on juoksevaa. Sit kaadan sen rahka-mehukeitto-leseseokseeni ja kun toi em. hässäkkä on kylmää niin kookosöljy jähmettyy, ja sitä kun lusikalla kauhoo niin tulee sellasia ihania suussa ritiseviä paloja :)

Aurinkoisia jumppapäiviä sinulle!

Sanni
4/2 | 

Hei, löysin blogisi vähän aikaa sitten ja olen lukenut tarkasti kaikki päivityksesi ja usein nyökytellyt mukana. Rivien välistä huokuu niin suuri hyväolo ja tyytyväisyys elämään, että ihan itsekin tulee himpan iloisemmaksi:)
Voisitko harkita postaavasi itsestäsi kuvan vaikka treenivaatteet päällä? Olisi mielenkiintoista seurata edistymistäs:) Ymmärrän toki, jos ajatus on ehdoton nou-nou.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla