Paluu arkeen

Bella Roma On arjen ilojen aika!

Kommentit (3)

Toinen Tarja
4/3 | 

Oi oi!
"On arjen ilojen aika" Juuri niin minäkin ajattelen. On korkea aika alkaa nauttia arjesta, elämästä ja kaikista niistä hyvistä teoista, joita kehoni on odottanut ja joita olen jo keholleni suonut.

En joutunut "ristiinnaulituksi" työterveydessä- sain labroista ns. terveen paperit ja mikä ihaninta, työterveyshoitaja ja lääkäri olivat todella ihania. Ei tuomittu kiloja, ei verenpainetta...asiat vaan hoidettiin ammatillisesti kuntoon ja annettiin paljon tsemppiä mukaan! Mikä psykologinen silmä heillä!!

Tuosta kaikesta nousi aivan ihana tunne itsensä hoitamisesta- kaikkea ei olla vielä menetetty. On aika alkaa kuunnella itseä, pienentää itseään työyhteisössä vetäytymällä välillä sivuun ja antamalla tilaa toisten vastuunotolle, varata aikaa hemmottelulle, laittaa terveellistä ruokaa... oikeasti on vielä paljon tehtävissä oman hyvinvoinnin eteen.

Kaikkea hyvää sinulle Raxu, kiitos ajatuksia herättävistä teksteistä ja iloista joulun odotusta!

se toinen Tarja

raakel lignell
5/3 | 

Tarja, aivan mahtava viesti! Hienoa!!
Nyt elämästä sopivasti nauttien eteenpäin!
Voimia ja iloa!

T. Raxu

Toinen Tarja
6/3 | 

Kiitosta vaan Raxu!

On todellakin hyvä fiilis ja sellainen tekemisen maku. Hyvään oloon ja mieleen ei tarvitse herkkuja vaan pikkuisen liikuntaa ja hyviä ruokavalintoja. En todellakaan syyllistä itseäni lyhyestä lenkistä vaan kiitän siitä lyhyestäkin! Toinen esimerkki on kuntosalilla käynti: jos en jaksa tehdä kuin 2 kierrosta laitteilla, olen tyytyväinen siihen. Olen sentään mennyt salille ja tehnyt ne 2 kierrosta enkä jäänyt kotiin nojatuolia kuluttamaan!! Näin ajattelen nyt.

Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi sekä iloa ja valoa jokaiseen päivään!

se toinen Tarja

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla