Pelkoa päin

Pahin pelkoni totetutui. Jumppakielto. Lääkärin määräyksestä. Ehkä pitkäkin. Kaularangan välilevy ilmeisesti pullistelee ja kipu heijasteineen sen mukaista. Huomenna on magneettikuvaus ja sitten ollaan viisaampia jatkon suhteen. Vielä en suostu ajattelemaan puukkoa. Uskon ja toivon, että muilla konsteilla tästäkin selvitään.

Olo on tietty epävarman pelokas, mutta jotenkin kummasti myös jopa vapautunut. Nyt en saa jumpata. Piste. Itseasiassa on mielenkiintoista kokea, miten stablaan tämän koetinkiven. Mitä keinoja löydän endorfiinin tilalle. Nyt jo huomaan olevani väsyneempi. Siis ainakin nukun enemmän. Pilkon huolella kasviksia. Luen kirjoja. Levitän kosteuttavan kasvonaamion -vaikkei kasvot tämän kesän jälkeen olekaan yhtä karrella kuin yleensä, kiitos uuden lemppari-voiteen suoraan apteekin hyllyltä: Aderman Nutrialba. Juoruan puhelimessa ystävien kanssa. Höpöttelen nuorison kanssa. Ehkä menen jollekin jumppatunnille salin laidalle istumaan ja katsomaan – nauttimaan kavereiden energiasta. Huomenna soitan vähän viulua ArtGoesKapakka-keikalla Elitessä. Lääkärin luvalla.

Nyt menen tassuttelemaan pihalle koiruuden kanssa. Rauhallisesti. Vedän syvään henkeä ja istahdan rupattelemaan naapurin kanssa. Aika ihanaa. Paitsi se särky…

Kommentit (6)

Mami12
7/6 | 

Oj, det låter jätte tråkigt att din rygg är i så dåligt skick. Sköt om dig superkvinna!

emmi
9/6 | 

Heippa!

Tsemmpiä,monelta huominen konserttisi on?olen kyllä töissä seiskaan, mut olisi mieluusti tullut kuunelee/katselee:)

Toinen Tarja
11/6 | 

Moi Raxu!

Nyt kuullostaa siltä, että sinun on pakko kuunnella "tietäjiä", sillä tuo välilevyn pullistuma on piinallinen vaiva. Pullistuma voi sinulle viulistina olla tosi ikävä, sillä pahimmillaan se voi aiheuttaa sellaisia puutumisia käsivarteeen ja sormiin, että soittaminen vaikeutuu kun motoriikka ei toimi. Jos taas homma menee operaatioon asti, on kuntoutuminen aikaa vievää ja vaatii pitkämielisyyttä, sillä liialla treenaamisella tulos on todennäköisesti huonompi kuin oikealla ja laadukkaalla. Eli nyt yhtä kovaa tahtoa kuin elämäntapamuutoksessasi! Tärkeintä on nyt malttaa mieli ja odotella vähn tilanteen selviämistä ja korjaantumista.
Oma taisteluni ei etene, ei vaikka hyviä ajatuksia on. Taas kerran on uusi tavoiteaika ajatuksissa. Olen armollinen itselleni ja menen kuin alkoholisti: päivä tai jopa tunti kerrallaan! Tänään olen ollut tosi toiminnallinen ja saanut paljon ajaksi. Uunissa on tulossa herkullista pataa kasviksista ja pyykit on koneessa. Minä yritän, yritän niin kovasti. Kilot ovat nyt alkaneet oikeasti haittaamaan elämänlaatua ja jalka ei vaan nouse. Niin niin, kyllä minä teidän, että minä itse sen suunnan käännän, mutta kun minun kompassissa pohjoinen tuntuu vaihtavan paikkaa jatkuvasti! Ei ymmärrä pieni ihminen, miten voi näin vaikeaa olla otteen saaminen ja erityisesti pitäminen. Missä se sisu oikein piileksii? Missä on se kova tahto, jota tarvitaan? Pitääkö jotain tosi ikävää tapahtua ennen kuin meikä äippä löytää voimia?

Isosti iloa sinun, perheesi ja kaikkien kanssasisarten elämään toivottelen!
Ja viisasten kiveä etsien,
Se toinen Tarja

me too
12/6 | 

Raksu, miksi et ole rehellinen, olet käynyt laihdutusleikkauksessa ja selitit sairaalassaoloasi keuhkokuumeella...........kukaan ei laihdu tuolla vauhdilla 50kg..........

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla