Perjantai-ilta

Pääsin päättämään viikon hurjasta lumimyräkästä, takkuilevasta liikenteestä ja kuiskivasta sohvasta huolimatta tehomuokkaus - ja bollywood-tanssitunneille. Palautusjuomana perjantain kunniaksi alkoholiton olut saunan lauteilla. Puolison kanssa sokkovertailussa se voitti keskioluen. Eli en yhtään sääli itseäni ?

Texmex-ruoka on yksi koko perheen lemppareista, sen ympärille kokoonnumme nytkin nuorison kera. Omalla lautasellani namit sörsselit salaattipedillä, muilla maissitortilloilla.

Takana melko tiukka treeniviikko, pääsin vetämään sielun kyllyydestä joka ilta ja muutamat hiihtolenkit päivisin päälle. Huomenna onkin odotettu päivä: Cityhiihto Helsingin keskustassa.
Jännityksellä tapaan eripuolilta Suomea tulevan n.50 hengen hiihtojengini. Kuin luin heidän ihania vestejään, muistin taas, miksi tätä blogia kirjoitan. Mm näin: ”Haluan Raxun jengiin, koska olen hänen innoittamana tehnyt täydellisen elämäntaparemontin!” WAU!
Huomenna jääkin nähtäväksi, pysynkö itse porukan perässä lainkaan?

Kommentit (3)

Jutta Stenbäck
4/3 | 

Hei!
Olen yksi huomisista hiihtäjistä. 36 vuotta sitten laitoin oppikoulussa sukset naulaan ja vannoin etten ikinä enää hiihdä. Loppiaisena rakkaan ystäväni innoittamana tuli kokeiltua ja oli ratkiriemukasta. Omistan nyt ihan omat sukset ja ulkoilutan suksiani pari kertaa viikossa - hiihtämistä se ei varmaankaan vielä ole mutta etenen! Ystäväni ilmoitti meidät sinun joukkueeseen, hänkin yhtä "tuore" suksia kuin minä. Rämmimme huomenna yhdessä perässäsi. Toivon, että ilolla ja sisulla pysymme tahdissa mukana. Nautitaan menosta! Huomisiin.
Jutta sekä ystäväni Sari

emmi
5/3 | 

Voi miten kiva päivä edessä,olen vähän kade:)
Sauvat vain löytyy,rouva ei oo vieläkään hankkinut suksia:)nauttikaa koko raxun jengi,hyvä te!!!!!!
Kertokaa sitten fiiliksiä .Toivotaan ettei tule pahaa lumimyräkkää.

raakel lignell
6/3 | 

Jutta, tervetuloa!!
Mahtavaa, että haluatte hiihtää mun kanssa! Ilolla mennään sellaista vauhtia, ettei sisu-vaihdtta tarvitse vaihtaa päälle ;-)
Pian nähdään :-)

Emmi, kiitos zemppituesta! Toivotaan tosiaan, ettei tartteis tarpoa polvea myöten hangessa... ;-) mutta ilo otetaan irti joka tapauksessa :-D

Palataa,

Raxu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla