Pipinä
Pipinä

Voihan räkä!

Niin se lenssu sitten kuitenkin vei voiton. Pahuksen rähmä ja räkä! Pää tuntui päivä päivältä tukkoisemmalta ja hengästyin jo parista askeleesta. Ihan kuin olisi jossain kaivon kannen alla koko elo. Tänään lääkäri sitten dignosoi poskiontelo-tulehduksen sekä korvatulehduksen. Sanoi, että rouva päätti sitten sairastaa vauvojen taudit...

Jumpat on tämän viikon olleet aivojumppaa. Studio-hommat on vedetty doupattuna, muuten on sitten himmailtu. Kyllä tämä tästä. Vaikka puoli-maraton saattaa nyt vaarantua. Mutta ei sille sitten mitään mahda. Voihan sitä silti juosta ihan muuten vaan. Omaksi iloksi. 

Haluan kuitenkin kuntoon mahdollisimman pian. Makaan nyt punkan pohjalla  Bemer -patjalla. Laite, joka aktivoi mikroverenkiertoa ja näinollen nopeuttaa kehon paranemista ylipäänsä palautumista sekä nopeuttaa kuona-aineiden poistumista. Tässä muutes ainakin osa-"syyllinen" siihen, etten oikeastaan koskaan pode maitohappoja. Käynnistän laitteen aamuin ja illoin. 8 minuuttia kerrallaan. Nukkumaan käydessäni ja herätessäni. Kipeänä useamminkin. 

Uskon, että huomenna jo antibiootit ovat alkaneet vaikuttaa ja herään jo pykälää pirteämpänä. Syytä olisi, sillä edessä on pidennetty viikonloppu moikkaamaan  rakasta tytärtä, joka viettää Napolissa tämän kevät-kauden. Aion saada elämäni parasta pizzaa  ja kävellä jalat tärviölle. Ja lelliä tytärtä ja puolisoa. 

Ciao!

Kommentit (19)

21/19 | 

Hei,

Poskiontelotulehdukseen oiva apu nokkakannusta, siihen lämmintä vettä

ja merisuolaa ja huuhtelet sieraimet sillä. Hyvä ja luonnollinen keino

Tsemppiä ja nauti pikku kulho italialaista jätskiä :)

 

24/19 | 

Hei Raxu,

et voi tosissasi sinä järkevä savon immeinen uskoa johonkin "mikroverenkierron elvytykseen"....halloo?!

27/19 | 

Ihana seurata tätä Raxun blogia, kun itelle on käynyt vähän samalla tavalla.Ensin ihana laihtuminen, uusi ruokavalio, valtava elämän energia, kaikenlaista iloa ja ihanuutta, kunnes...

28/19 | 

Ihana seurata tätä Raxun blogia, kun itelle on käynyt vähän samalla tavalla.Ensin ihana laihtuminen, uusi ruokavalio, valtava elämän energia, kaikenlaista iloa ja ihanuutta, kunnes...

29/19 | 

Tsemppiä paranemiseen, toivottavasti lääkkeet pian auttavat! Itse olen tänä vuonna syönyt jo kolme antibioottikuuria poskiontelontulehduksiin. Kaikki mahdolliset muut konstit tuli kokeiltua (nenänhuuhtelut, suolahuone, luontaistuotteet, homeopaattiset tuotteet, reseptivapaat lääkkeet, hunajat, kuumat juomiset yms.), ettei lääkkeitä olisi tarvinnut syödä, mutta mikään ei auttanut. Nyt elättelen toivetta terveestä keväästä ja sitä toivotan myös muille!

30/19 | 

Hei Raxu.

Toivotan pikaista paranemista, mutta ihmettelen myös kuinka sinulla voi olla jatkuvasti flunssa?? Olen seuraillut blogiasi ja aika usein olet mielestäni kipeänä. Syötköhän tarpeeksi D-vitamiinia? Itse sairastelin myös aikoinani flunssaa usean kerran vuodessa ( mikä ei ole normaalia) mutta kun aloin syödä vahvaa D:tä niin en ole ollut kipeänä ollenkaan 4:n vuoteen.

31/19 | 

Minäkin vannon tuon D-vitamiinin nimeen omalla kohdallani, mutta kyse on kuitenkin ihmisestä kokonaisuutena. Minun nuori tyttäreni on myös usean vuoden syönyt D-vitamiinia ja muutoinkin terveellisesti, mutta silti hän on jatkuvasti flunssassa. Tälle talvikaudelle hän on sairastanut kolme pitkää flunssaa, joista yhdessä korvatulehduksessa tärykalvo repesi ja tulehdus talttui vasta toisella lääkekuurilla. Hänen kohdallaan pidän jatkuvaa stressitilaa osasyynä flunssien saamiseen. Tuohon stressiin on toki hänen kohdallaan yritetty vaikuttaa jo monin keinoin ja se onkin vaikea juttu.

32/19 | 

Mitäpä Raxu jos alkaisit taas laihduttaa ja syödä "terveellisesti",  niin eiköhän ne pöpöt katoa!!!

33/19 | 

Kiinnostaisi lukea enemmänkin kokemuksistasi bemer laitteesta. auttaako se mielestäsi päänsärkyyn tai migreeniin?  kohtausten hoidossa vaiko ehkäisyssä? millaisia muita vaikutuksia olet huomannut?  laitteesta on paljon mainontaa netissä mutta en löydä oikeita ihmisä joilla olisi siitä kokemusta pitemmältä ajalta. mainoksissa luvataan sen auttavan melkein kaikkeen mutta onkohan se totta?  ja myös että vastustuskyky paranee mutta kuinka on, olethan tälläkin hetkellä flunssassa? on vain niin vaikea uskoa sellaiseen jonka luvataan auttavan niin paljon. mutta kroonikkona olen valmis maksamaan jos vain avun löydän. kovasti kaipaisin oikeiden käyttäjien kokemuksia.

34/19 | 

Minä olisin myös kiinnostunut kuulemaan tuosta Bremer-patjasta kokemuksia?   Hinta?  Mistä kannattaa ostaa?

 

36/19 | 

Voisiko joku vastata: mitä alaspeukuttamista siinä on, jos toivottaa bloggaajalle paranemista ja hyvää matkaa?? 

On tämä merkillinen paikka.

38/19 | 

Minusta on niin ihanaa, kun tuo valkonen karvaturri vartio vierelläsi useassa kuvassa missä lepäilet. Parasta terapiaa ja hoitoa ikinä!

t. Tarja

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla