Messuluento
Messuluento

Elossa vahvasti :-)

Viikonloppu oli melko haipakkaa. I love me messut sekä Tanssii tähtien kanssa suora lähetys. Ja lisäksi kolumnin sekä kirjan kirjoitus-hommia. Tosiaan, olen tämän syksyn työstänyt uutta kirjaa, joka keskittyy painonhallintaan. Siis elämään muutoksen ja painonpudotuksen jälkeen. Kun arki koittaa ja saavutetuista eduista on pidettävä kiinni. Messuilla pidin ensimmäisen tähän tematiikkaan perustuvan luennon. 

Päätoimittaja Taina Riston kanssa hetki ennen luennon alkua

                                      

Messuhumun ja kirjoitushommien jälkeen kävin lauantai-iltana helpottamassa sunnuntain jännitystä kotisalin turvassa. Vakio-kengät jalkaan ja koreografian tepastelua hermojen rauhoittamiseksi. 

Sunnuntai-aamuna tanssitreenien jälkeen pyörähdin vielä messujen kautta ja kävin Oivallusten keittiössä valmistamassa tattari-sydämiä. Puikoissa Arja Savela, haastattelemassa Anna Perho

Hetki ennen suoraa lähetystä. Evita-musikaalin tango, joka tuntui tähän mennessä mieleisimmältä tanssilta. Tunnelma oli tanssiessa mahtava. Iloitsin myös kaikkien muiden hienoista esityksistä ja onnistumisista! Kun jouduimme jäämään odottamaan tietoa jatkopaikasta, sydän hakkasi miljoonaa. Apua, nytkö tämä autuus loppuu...kuiskasin Janille, että jos nyt tiputaan, niin saatiin ainakin kokea ihan paras vika viikko ja tuntui ihanalta tanssia. Onneksi jatkoa tuli ja tämä  viikko ollaankin onnessamme painettu sitten kahden vauhdikkaan tanssin kimpussa. Nautin joka hetkestä!! Toivon tämän jatkuvan...pitkään!!

Ruokapuolessa on tullut vähän slarvailtua...en muista ottaa mukaan treeneihin välipalaa...huikkaan proteiinijuoman sekä kahvin ja taas mennään...illalla ei kotonakaan oikein ruoka maistu. Tai ainakaan ruoan laitto...muu perhe onkin pääosin vastannut ruoka-huollosta ja välillä komentanut mammaa syömään. Migreenikin käynyt kiusaamassa, viimeeksi eilen...tuttu vieras, varsinkin stressin noustessa sekä unien ja ruokailun puutteessa...

Tänään lopeteltiin treenit jo kolmen maissa iltapäivällä. Ehdin käydä hauvelin kanssa lenkillä mahtavassa säässä ja sen päälle tehdä kanasalaattia. Yrteillä sekä raastetulla sitruunankuorella. Taas jaksaa! Ehkä jopa livetä vielä kotisalille vähän tepastelemaan... ;-)

          

Tässä vielä pikku makupala tulevasta kirjasta

 Mahtavaa loppuviikkoa kaikille!

Kommentit (5)

6/5 | 

Kiitos Raxu ihanasta blogista!!! 

Odotan uutta kirjaa innolla, ihan huippua että Raxun remppa saa jatkoa. Tilaan kirjan heti kun tulee myyntiin. Onnea  tansseihin, olette loistavia!

7/5 | 

Ihan mahtavaa,että teet jatko-osan,koska tuohan se usein on vaikeinta,saada pidettyä se paino,minkä on saavuttanut. 

Tsemppiä sunnuntain tansseihin - ootte mun suosikit Janin kanssa <3

10/5 | 

Hienoa että kaksi oikeaa asiantuntijaa tekee kirjaa yhdessä, juuri tuollaista kirjaa ja tukea tarvitsen. Iso painonpudotus takana ja nyt muutama vuosi vaihtelevaa painonhallintaa, vaikeaa mutta normaalipainossa mennään! Tuskin jaksan odottaa kirjaanne. Voi että, tämä oli kirjamaailman paras uutinen aikoihin, kiitos :)

Raxu, kaikkea ihanaa syksyysi! xxx

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla