Tekeillä jumppavideo, vapise Jane Fonda :-)
Tekeillä jumppavideo, vapise Jane Fonda :-)

Monipuolista treeniä, ruokaa ja kulttuurijuoksuja

Liian harvoin tulee lähdettyä kulttuuri-rientoihin. Kai kyse on paljolti siitä, että kun suurimman osan aikuis-iästä se on ollut työtä niin vapaa-aika humpsahtaa herkästi kaiken muun parissa. Silti aina kun saa persuksensa liikkeelle katsomaan ja kokemaan jotakin livenä, tulee ravittu olo. Vaikkei edes olisi mikään maailmaa suurempi elämys. Mutta elämys kuitenkin ja ihmiseltä ihmiselle. Ja aina on jokaisen proggiksen takana suuri määrä ponnisteluja, työtä, luomisen tuskaa ja taas työtä. Kyllä ihminen on uskomaton paketti. Mihin kaikkeen meistä onkaan. Varsinkin tietyistä yksilöistä :-) Tähän viikkoon mahtui kolme erilaista esitystä. Ensimmäiseksi suuresti ihailemani Ritva Oksasen "Näyttelijätär"Hämeenlinnan Teatterissa. Mikä lumovoima! Lavalla yksi nainen ja flyygelin takan Pedro Hietanen. Vaikuttavaa! Ritva kuuluu niihin naisiin, jotka eivät ikääntyessään lakaistu, vaan hehkuu ehkä kirkkaammin kuin koskaan ennen. Sattumoisin toinenkin esitys oli samaisessa teatterissa. Pitihän kavereita mennä zekkaamaan. Lavalla  mm.oma tanssi-ope Jani Rasimus. Kyseessä siis Kersantti Karoliina-musikaali. Sielläkin viihdyin. Laulutaitoista, hyvin liikkuvaa porukkaa ja Anna-Leena Härkösen teksti ei petä. Kynä on terävä ja osuva! Popedan musiikki ei nyt ehkä ole sitä ihan mun lemppareinta, mutta toimiva esitys kuitenkin oli. 

Sitten se tämän talven herkku: Kurt Elling +  UMO. Mies, joka saa meikäläisen haukkomaan henkeä...kukaan muu ei laula niin... Ja  UMO-jazz orchestra. Tajuttoman tiukkaa soittoa! Keikan jälkeen leijuin pari päivää!

Viikkoon on mahtunut myös ihan mahtavia treenejä! Fustraa, lenkkeilyä, combattia, pilatesta, fitballia, balancea, tanssia. Me like! Teimme myös Eija Holmalan kanssa ohjeistavan jumppavideon aloittelijoille. Eli ohjeita rapakuntoisille, jotka eivät uskalla/kehtaa/halua mennä jumppatunneille tai eivät vielä oikein kuntonsa puolesta siellä pärjäisikään. Pian siis eetterissä. Linkkaan kun valmistuu! Ja kylläpä muutes piristää päivää värikkäät treeni-kamat!

Sunnuntain herkkupäivä kruunasi viikon!

Yrtti-valkosipuli-marinoituja kananfileitä

Valkosipuli-sitruuna-oliiviöljy-marinoituja herkkusieniä

Uunijuureksia

Salaatti vuonankaalista, tomaatista, sipulista ja avocadosta

Tsatsiki

Entäs sitten nämä rakkaan mummin ja esikoisen yhdessä pyörittelemät laskiaispullat. Parasta! Vatsa tosin ei ollut kovin innoissaan, mutta samapa tuo. Laskiainen on kerran vuodessa. 

Kysymykseen että marsipaanilla vai hillolla vastaan, että molemmilla :-)

Huomenna onkin jänskättävä päivä.

Tervetuloa ti 4.3. uuden kirjan julkkareihin Sanomatalon Kulmaan klo 17!

Tässä linkki kutsusta!

Kirjan julkkarit kutsu

LOVE and PEACE!

Kommentit (2)

3/2 | 

Ella kirjoittaa: niin minäkin leivoin ja söin laskiaispullia, ja aion syödä huomenna lisää laskiaistiistain kunniaksi. Kun ei pääse laskemaan niin syödä voi kuitenkin. Sehän on tosiaan kerran vuodessa, laitan kermaa ja hilloa!

4/2 | 

mahtava homma tuo video - olen juurikin tuota mainitsemaani kohderyhmää! Eli jään odottelemaan sen julkaisua todella innostuneena!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla