Sauvoja lähtökuopissa kotipihassa
Sauvoja lähtökuopissa kotipihassa

Nordic Walk tapahtuma Töölönlahdella pursui energiaa

Syyskausi starttasi jo toista kertaa Nordic Walk-tapahtumalla Töölönlahdella. Satoja ja satoja energisiä naisia sekä muutama mieskin sauvoi ihanassa helteisessä säässä. Alkuun lämpättiin tapahtuman juontajana toimineen Marco Bjurströmin innostamina.

Oma tiimini koostui hurmaavista daameista, joista moni oli mukana viimekin vuonna. Me sauvoimme 4,5km puhua pulputtaen, nauru raikuen ja hiki virraten. Kiitos teille jokaiselle mahtavasta aamupäivästä! Sain itsekin taas roimasti intoa ja energiaa! Tässä tyytyväisiä typsyjä maaliviivalla.

Tapahtuman päätteeksi nautin vielä loppujumpista ja venyttelyistä. 

Kuten niin usein, tälläkin kertaa sauvominen suututti kipeän lonkan. Mutta parantelin ja elvyttelin sitä illalla rakkaan kotisali Feeniksin BodyBalancessa. Hupsista, miten sitä onkin kesän aikana kangistunut...mutta sen ihanammalta treeni taas tuntuu. Ja aiemmilta vuosilta muistan saman fiiliksen: Kun keho ja mieli on saanut kesän levätä, pääsee sitten treenatessa kiinni jotenkin paremmin ja syvemmälle oman kehon tuntemuksiin. Ja se ihmeellisin juttu -  kun treenaan, olen rohkeampi, luottavaisempi ja rempseämpi. Merkillistä! Loma tuli toki enemmän kuin tarpeeseen, mutta aloin jo vähän käpristymään ja huolehtimaan taas kaikesta maan ja taivaan välillä. Annetaan siis kyytiä kuonalle niin kehossa kuin mielessäkin! Innoissani varailen taas jumppia ja tanssitunteja kalenteriin. Ja nyt Fustra-treeneihin! Toinen kerta sitä herkkua kesätauon jälkeen. Ja kyllä tuntuu... Ja niin nautin! 

Energistä viikon aloitusta kaikille! Muistetaan juoda tarpeeksi vettä helteillä!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla