Shoppailu-himo

Kevärauringon häikäistessä on taas herännyt himo nuuhkia uuden sesongin vaatetarjontaa.
Hemaisevia, läpikuultavia paitoja on tullut hamstrattua farkkujen kaveriksi. No, myönnetään nyt sitten, että myös pari uutta mekkoa taitaa roikkua kaapissa. Kun uudet vetimet sitten noteerataan perhepiirissä kysymyksellä: ”Ootko taas ostanu uusia vaatteita?” otan naamalle sen kaikkein viattomimman ilmeeni ja mutisen, että onhan tää ollu kaapissa jo vaikka kuinka kauan…

Karderobi on rempan kuluessa mennyt uusiksi useampaankin kertaan. Ison ajan vaatteet ovat menneet kierrätykseen. Äitini on ahkera kirppari-diileri ja hänen mukaansa kivat ”big is beautiful”-vaatteet menevät kuin kuumille kiville. En ole halunnut jättää niitä nurkkiin lojumaan. En nimittäin aio koskaan enää tarvita niitä…

Muistan elävästi päivän, jona ostin itselleni ekat palkinto-farkut. Kiloja oli karissut 35 ja sujahdin unelmieni pöksyihin. Tuumakoko oli 31 ja merkki Lee. Ihanat strech-pillit, jotka jalassa tunsin olevani Baby. Muutamassa kuukaudessa nekin tosin päätyivät kirpparille.

Shoppailu-maniaa lievästi pahentaa nykyinen ajattelumalli, että myös kaksostyttäret voivat käyttää samoja vaatteita…että ikään kuin hankinta olisi tarpeellisempi, edullisempi ja perustellumpi…

Tämän kevään himottavin vaate on oranssi nahkarotsi, joka oli päälläni kuvauksissa viikko sitten. Tuli power-woman olo ?

Löysin tähän myös yhden kuvan vajaan kahden vuoden takaa, jolloin olin jo tiputtanut lähemmaäs 30 kg. Sovitin silloin edellisen kesän shortseja…

Nyt ulos nauttimaan auringosta! Tänään vuorossa perhe-luistelua! Hieraisitko silmiäsi? Niin minäkin…en ole ollut luistimilla varmaan kymmeneen vuoteen. Pitäkää peukkuja!

Kommentit (10)

raakel lignell
12/10 | 

Lottis!

Kiitos viestistäsi!
Olen 169cm :-)
Aurinkoista sunnuntai-päivää!

T. Raxu

PP
13/10 | 

Hienoa nähdä miten kelkka kääntyy puolessa vuodessa vähähiilihydraattisesta dieetistä, siihen samaan millä olit aikoinaan lihonutkin, uudessa kirjassasi.

Hyvä juttu, toivottavasti teit kunnon tilin!

Freya
14/10 | 

Huikeeta Raakel! Varmasti on ollut mahtava fiilis vetää jalkaansa normaalit farkut ja vieläpä normikokoisena. Sitä odotellessa. Toivoisin, että saisin painoni siihen pisteeseen, että alkaisi kuutosella. Saattahan se olla, että olisin tyytyväinen jo vähempäänki, mutta silti matkaa on edessä lähemmäs 30 kiloa...
Oliko sinulla mitään tällaisia painotavoitteita, kun aloitit? Vai toivoitko vain parempaa oloa?

tiina
15/10 | 

Olisi kiinnostavaa tietää millainen oli sun urakan viikkopudotus. Muuttuiko se matkan varrella? Tässä taistelen omien 20 liikakilon kanssa ja mietin, koska voisi olla realistista, että pääsisin hehkuttamaan samaa kuin sinä eli uusien pienempien vaatteiden ostoa.
Aurikoista kevättä!

Sina
17/10 | 

Heippulis taas :) Kiva kun laitoit kuvan,missä sulla on liian isoksi käyneet farkut,tuo kuva varmaan motivoi muitakin kun minua tässä elämätaparemontissani!!

Itsellä on jo jäänyt kahdet farkut isoiksi(jihuu!) ja tavoitefarkkuja vielä viidet kaapissa ;)

Ihanaa kun aurinko paistaa ja talvi alkaa taittua...kohti kesää mennään ja pienempiä vaatteita myös,toivottavasti!!

Mukavaa oloa kaikille kanssasisarille :)

raakel lignell
18/10 | 

Freya!

Hienoa, että haluat pitäähuolta itsestäsi!
Muista kuitenkin, että kiloja tärkeämpää on terveys! Eli ethän kiirehdi. itse haaveilin tosiaan kevyemmästä olosta ja alkuun ajatelin, että jos saisin 10-15kg pois niin jaksaisin taas pyörittää arkea. Muutosvoima olikin sitten niin valtava, että tässä ollaan :-)
Voimaa ja iloa taipaleelle! Kyllä ne farkut vielä sujahtavat sinkin jalkaan!

Tiina,

Alkuun kiloja tippui parikin viikossa, mutta siinä oli varmasti myös paljon ylimääräisiä nesteitä. Keskimääräinen pudotus oli 0,5 - 1kg / viikko. Välillä vähän hitaammin, välillä taas humpsahti nopeammin. Keskitasoltaan kuitenkin yllättävänkin tasaisesti näin.
Uskoa ja sitkeyttä omaan projektiisi! Muista tehdä pitkän tähtäimen valintoja, ne kantavat koko elämää, eikä pelkstään vaakalukemia.

SIna,

hatun nosto sun hienolle meiningille! ONNEA!

Aurinkoa kaikille!

T. Raxu

Maiju
19/10 | 

Tuo on aina se ihanin vaihe, kun kokeilee vanhoja vaatteitaan. Joskus itsestänikin tuntuu, että mitään ei ole tapahtunut. Kunnes sitten katselen vuosi sitten otettuja kuvia tai kokeilen jotain vuosi sitten sopivaa vaatetta, joka on nyt iso.

"Pikku eukko"
20/10 | 

Oi, tätä kevättä ja uusien vaatteiden ostamisen autuutta pudonneiden kilojen jälkeen! :D (Autuutta varsinkin meillä naisihmisillä.)
Meidänkin huushollistamme on lähtenyt paljonkin päällepantavaa viime aikoina lahjoituksina kirppareille ja keräyksiin. Isäntäkin kun on laihduttanut ihan terveydelllisistä syistä kropastaan pois 22 kiloa. Matkaa on vielä hänellä jäljellä, mutta jokainen pudotettu kilo on askel parempaan oloon, näin uskomme. Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla