Suosikkipaikkani maailmassa, Padva strand <3
Suosikkipaikkani maailmassa, Padva strand <3

Tänne aina palaan

Kevään eka käynti mökillä. 23. vuosi. Rakkaat kalliot. Meri. Rantahiekka. Tutut polut. Aurinko. Kesäkodin tietyt tavarat ja astiat. Tuoksut. Touhuilua. Kuopuksen veneen säätöä. Terassikahvit.  Ja tajusin siellä taas, mitä kaikkea olen saanut kokea viime kesän jälkeen. Itku pääsi, kun vedin rakkaan rannan tuoksua sisään. Kiitollisuus eletystä ja opitusta melkein salpasi hengen. Oma elämänpolku taas vahvempi, askel vakaampi ja mieli samaan aikaan auki, haikea ja odottava. Olisipa jo saanut jäädä kesän viettoon... Muistan taas, missä sielu lepää ja voimaantuu. 

My way

Footstep

Men at work...kuopus odottaa myös kesälomaa...

Illalla oli Dinner for two, puolison kanssa.

Kylmää avocado-keittoa chili-katkaravuilla, mansikka-mozzarella-salaatti. Lasissa puristettu limen mehu+pro secco. 

Tänään pyörähdin insertti-kuvauksissa American Car Show:ssa.

Jani Pontiac-miehenä opasti alan saloihin. Komiaa oli!

Huomenna jatkuu koti-pihan rapsuttelu. Antaa auringon helliä!

Kommentit (9)

11/9 | 

Ekalla on kovissa sanoissaan kyllä vinha perä. Toisaalta nautin hersyvästä iloisuudestasi ja saavutuksesi "salpaavat hengen" mutta sitten toisaalta mieletön maalailu nyt jo vuodesta toiseen pikkasen alkaa tuntua kornilta...voisiko olla onnea & iloa ilman että sitä pitää (kuvaannollisesti väkisinkin jo käheentyneellä äänellä näin pitkän rupeaman jälkeen) edelleen vuorelta kaikkialle huudella? Just saying... ;D

 

Iloista kevään jatkoa silti, ja se pitää myöntää että kesäpaikkanne upeuden vuoksi tirautan kateuden kyyneleen tai pari.

13/9 | 

Ihania yksittäisiä kuvia, rauhaisuuden tunnelmaa. Itsekin jo innolla kesää odottaen, vaikkakin lomaan tässä vaiheessa vielä lähes kolme kuukautta. Kesä tulee ja tuo loman tullessaan. Ihanaa huhtikuun loppua Raakel sinulle! t. Ella

14/9 | 

Oi miten leppoisat maisemat; ihan tuntee tuulen tuoksut ja lämmön..

Mutta, mutta... aina noin hienolta kuulostavia ja näyttäviä dinnereitä? Ota nyt joskus kuva eiliseltä lämmitetyistä soosin rippeistä :-)

15/9 | 

Vastaansanomattomasti sinun elämänilosi tarttuu ja tätä uutta polkuasi on ollut hienoa seurata.

 

Mietityttää silti se hurja ylisanojen määrä jota viljelet. Varsinkin yhteyksissä joissa vuolaasti kehut, maasta taivaaseen, jotain asiaa, tapahtumaa, treeniä jne joista pahimmassa tapausessa jo seuraavassa postauksessa kerrot aiheuttaneen lonkkakipua, migreeniä, ylikuntotilaa tai mitä nyt tahansa negatiivista.

Voiko olla niin että remppasi kanssa onkin käynyt niin että ulkokuori on tikissä mutta perusrakenteiden kanssa hutiloitu niin että sen kanssa pitääkin repiä pintaa auki että saadaan ne välinpitämättömästi läpikäydyt kohdat korjattua? Toisin sanoen jatkuva heiluriliikkeesi ääripäissä pakottaa kyseenalaistamaan kirjasikin opit.

 

Aivan varmasti voi olla niin että kertomasi riippuvuushakuinen luonteesi asiaan vaikuttaa mutta eikös se ole juuri niitä peruskiviä joiden heikkouksiin olisin pitänyt aivan rempan alkumetreillä jo pureutua?

17/9 | 

Hyvä hyvä että tähän asiaan nyt puututaan!

Mielessäni on jo ollut että kohta varmaan koko blogi suljetaan, kun niin paljon on tuota henkilökohtaisuuksiin menoa kirjoituksissa esiintynyt.

Toivottavasti asia korjaantuu!
Hyvää kevättä kaikille ja nautitaan Elämästä!

18/9 | 

Hyvä että viimeinkin toimitus puuttuu tähän asiaan. Mielestäni viestit pitäisi moderoida ennen kuin julkaistaan ollenkaan. Niin hirveää soopaa ja ilkeää kateellisten panettelua täällä onkin ollut jo pitkään. Onkohan näin vain Raxun blogin kanssa vai onko tällainen nimettömänä panettelu jo nykytyyli. Ikävää :(. 

Terveisin Anniina 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla