Soijalatte

Siis miten tää herkku on mennyt multa ohi??
Hankin kotiin espressokoneen sekä maidonvaahdottimen pari kuukautta sitten. Olen nautiskellut eri vahvuisista espressoista, capuccinoista ja lateista. Testaillut, tuleeko optimaalisin maitovaahto Hiljasta vai punaisesta maidosta. Makuvoittajana Hilja, mutta vaahdon tiukkuus on parempi punaisesta maidosta.
Sitten tyttäreni aloitti iltatyöt kahvilassa. Sivulauseessa hän mainitsi, että Töölöntorilla menee eniten Soijalattea. TÄH? Maku kuulemma pehmein ja vaahtoutuu unelmasti. Ihmettelin, eikö soijamaidon mielestäni pistävä maku pilaa kaikkea…

Eilen ruokakauppareissulla muistin asian. Nappasin maitohyllystä tavallisen valikoiman – punainen, Hilja, luomukevyt – lisäksi soijamaidon. Kohotin juuri sunnuntain aamukahvituokion nautinnon asteen uudelle ulottuvuudelle. Soijalatte on herkkua! Täydellinen vaahto: kiinteä, mutta unelman kevyt, maku pehmeä, aavistuksen makea.
Pakko tehdä kohta toinen ?

Sitten onkin taas energiaa mennä pyryn keskelle lapiohommiin. Nythän se on vielä yhtä juhlaa – puuterilumi on yhtä kevyttä kuin soijamaitovaahto.

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat