Ihana sunnuntai

Leppoisa hiihtolenkki puolison ja Veran kanssa hohtavilla hangilla

Kevään ekat auringonpalvonnat terassilla kuuman, paksun, tumman kaakoon lämmössä

Power-pilates-tunnin muhentamana pukkarissa, sen jälkeinen kävely kotiin auringon laskiessa puhdisti keuhkot ja mielen viimeisistäkin kuonista

Worchmack-ateria liedellä. NAM!

Kommentit (25)

Jassu
26/25 | 

Hei Raakel, olen Antti Heikkilän fani ja hämmästyin hänen viimeisimmästtän blogikirjoituksesta, jossa hän kritisoi uutta kirjaasi: http://www.anttiheikkila.com/blogi/nykyiset-diabeteksen-hoitosuositukset...
Olen saamassa myös sinun kirjasi ja innolla odotankin sitä, mutta tämä Antin kirjoitus toi lievän pettymyksen jo etukäteen tähän odotukseen. Aion silti lukea ja teen sen jälkeen itse oman mielipiteeni asiasta. Oikein ihanaa ja aurinkoista kevättä sinulle, näistä pakkasista huolimatta :).

raakel lignell
27/25 | 

Hei Jassu!

Kiitos viestistäsi!
Omakin hämmästykseni on suuri.
Kirjassa kerron oman stoorini tasan niinkuin se on, eikä siitä ole muutettu mitään. Mikäli kirjan oikeasti lukee, asia tulee varsin selväksi.
Liikuntatieteiden maisteri ja ravitsemusterapeutti kommentoivat matkaani ja antavat vinkkejä. Näin kirjassa on monipuolinen kattaus myös tietoa mun stoorin ja mun omien vinkkien - reseptien ja jumppaohjeiden lisäksi.
Hienoa, että aiot lukea kirjan! Kerrotan sitten, mitä pidit :-)

Aurinkoista viikkoa!

T. Raxu

emmi
28/25 | 

Heippa!

Pitkästä aikaa taas kommentoimassa:),nythän tässä vain käy niin, että ruokahalu kirjaasi kohtaan vain kasvaa ,kun tulee kritiikkiä:)näin se menee aina.
Omaani odotan suurella innolla (postipakettia).Nautitaan viikosta!

Maarit
29/25 | 

Hei Raakel, kiitos kirjasta! Valitettavasti olin kovin kiireinen tuodessasi kirjan kustantamoomme, enkä ehtinyt tavata sinua. Tilanne on ristiriitainen: lähetit meille Pellingin käyntinne jälkeen kirjeen, jossa kerroit, että
tervehtymisesi ja laihtumisesi lähteneen liikkeelle taapaamisestasi jäsenkorjaajan kanssa ja luettuasi Antti Heikkilän kirjan Ravinto & Terveys. Hämmästykseni oli suuri, kun vilkaisin kirjasi alkusanoja. Kirjoitat samasta
asiasta, mutta eri sanoin: "Lähtiessäni hän pamautti suosittelemansa kirjan käteeni ja haastoi minut testaamaan sen oppeja. Katselin elinvoimaista, hehkeää aikuista naista ja halusin kipeästi samaa."

Kerroit myös parantuneesi virallisen ruokavalion sinulle aiheuttamista vaivoista ja lihomisesta. Miksi valitsit
kuitenkin kirjasi asiatarkastajaksi Pertti Mustajoen, virallisen ruokavalion edustajan?

Ystävällisin terveisin,

Maarit Heikkilä, kustantaja
RASALAS KUSTANNUS

emmi
31/25 | 

Näyttäis,että eri tahot ja asiantuntijat kilpailee sinusta ja saamastasi huomiosta.Bisnes,bisnes.Voimia
Tämä on valitettavaa ,mutta varmasti olet jo siihen tottunutkin:)Spostini on vaihtunut muuten.

raakel lignell
32/25 | 

Maarit,

Kiitos viestistäsi!

Tarinani on sama, riippumatta missä tai kenelle sen olen kertonut. Kirjassani ei muitakaan itselleni merkittäviä henkilöitä mainita nimellä, muutoin kuin loppu-kiitoksissa.
Oma muutokseni on oma prosessini, jonka myötä olen opetellut kuuntelemaan oman kehoni toimintaa ja tarpeita. Koen löytäneeni oman tapani voida hyvin. En ole piiloitellut tosiasiaa, että Antin kirja oli olennaisen tärkeä startti-potku, joka mullisti ajattelutapani ravinnosta. Olen toki myös lukenut monen eri asiantuntijan kirjoja ja keskustellut paljon teemaan liittyen. Silti olen oman elämäni asiantuntija ja tässä blogissani ja kirjassani kerron omista löydöistäni. Valehteilisin, jos nojautuisin yksinomaan Antin tuotantoon.
Häntä toki myös kiitän loppusanoissa, kuten useaa muuta itselleni tärkeää matkan varrella ollutta henkilöä.

Kustantamo on tarkistuttanut oikeellisuuden asiantuntijalla, johon he luottavat. Tämä ei ole muuttanut sisältöä millään tavalla. Oma tarinani on edelleen omani ja asiantuntijat Arja Vanhanen ja Eija Holmala kommentoivat sitä omilla näkemyksillään. Fair play!
Kirja antaakin loistavan mahdollisuuden tutustua ravitsemukseen useammastakin näkökulmasta. Ilman virallisen tai minkään muunkaan ruokavalion demonisointia. Löydät sieltä mm.mun "ruokaympyrän" ja mun lempi-reseptejä. Ravitsemusterapeutti analysoi ja kommentoi näitä, antaa omia vinkkejään, mitä voisin esim.jatkossa testailla. Mitä tahansa teenkin, oma oloni on mittarina. Niin liikunnassa kuin ravinnossa!

Jatketaan hyvän tekemistä itselle ja mahdollisuuksien mukaan sen jakamista myös muille!

Parhain terveisin,

Raakel

raakel lignell
33/25 | 

Emmi <3

Tervetuloa taas linjoille!!
Aurinkoista viikkoa sulle!

<3 Raxu

Emilia,

Mahtavaa, että lasagne maistui. Se on munkin lemppari!
Ihanaa viikkoa!

<3
Raxu

Maarit
34/25 | 

Hei taas Raakel,

Se kirja, jota se jäsenkorjaaja sinulle suositteli, jäi kiinnostamaan minua todella. Sano nyt, mikä se on, kun siinä on
se aikuinen nainenkin kannessa! Kiinnostaa ihan oikeasti.

Keväisin terveisin,

Maarit

raakel lignell
35/25 | 

Maarit hyvä,

Sitaatti kirjasta "Katselin elinvoimaista, hehkeää aikuista naista ja halusin kipeästi samaa" tarkoittaa jäsenkorjaajaani. Ei viittaa kirjaan eikä sen kanteen.

R.

Maarit
36/25 | 

No, mutta kerro nyt siitä kirjasta! Kun mekin kerrottiin sulle niin paljon.

Terkuin,

Maarit

Tuija
37/25 | 

Hih, jos ihminen "tuossa iässä" näyttää noin hyvältä tehtyään mittavan kuntoremontin, ei voi kun onnitella ja taapertaa hyvän esimerkin perässä.
Kai sitä jopa voi vähän liikaakin hurahtaa, pääasia on kuitenkin se, että löytää tasapainon ja ennenkaikkea, että pysyy valitsemallaan tiellä lopun elämäänsä.
Olen samaa mieltä, että itseänsä pitää kuunnella.
Terveisin Tuija

Eve
38/25 | 

Kilpailu sinusta on kovaa Raxu! Tsemppiä kovasti! Mahtavan työn olet tehnyt ja olen TODELLA onnellinen siitä, ettet ole suostunut pelinkidieetin, vhh:n kuin minkään muunkaan kaalisoppakuurin kasvokuvaksi!

Se mikä sopii yhdelle, ei sovi kaikille. Ja nythän todellakin on kyse sun tarinasta, ei uudesta dietistä tai suuntauksesta. Hienoa että olet pystynyt pysymään objektiivisena kaikelle :) Siitä suunnattoman suuri hatunnosto sinulle!

ja jos joku kuvittelee että kritisoimalla kirjaa saisi sille vähemmän menekkiä, onpi kyllä todella hakoteillä. Siinä syö mattoa vain itsensä ja omien kirjojensa alta ja samalla lisää sinun lukijakuntaasi!

Go Woman, sä olet tehnyt mahtavan työn ja olet hieno esimerkki meille perässähiihtäjille!

ps. Mustajoki on loistava asiantuntija, arvostettukin ;)

Kaarina Jäntti
39/25 | 

Katselin aamulla Studio 55 esityksesi. 'Jäsenkorjaajani antoi minulle pari Antti Heikkilän kirjaa, jotka luin
...Ei siinä Antin valvontaa tarvittu, vain sisälukutaito'. Olit siis lukenut kirjat jo ennen Antti Heikkilän tapaamista ja noudattamalla sitä saanut uskomattoman olon ja painonpudotuksen. Olisi korrektia pysyä sanassaan, koska todisteet TV:ssä valitettavasti säilyvät.

raakel lignell
40/25 | 

Tuija ja Eve,

Oman itsensä kuuntelu on just se juttu, jolla loppu elämä on parempaa!

Kaarina,

Olen nimenomaan lainatakseni sinua "pysynyt sanassani". Kuten aiemmasta kommentistani voit lukea: "En ole piiloitellut tosiasiaa, että Antin kirja oli olennaisen tärkeä startti-potku, joka mullisti ajattelutapani ravinnosta."
Antin ilokseni tapasin varsinaisen urakan oltua takana, silloin olin jo löytänyt oman tapani syödä, liikkua ja nauttia elämästäni. Kaikki kunnia hänen tärkeästä työstään. Itse tiedän kuitenkin oman urakkani ja tutkimusmatkani, siitä olen kertonut niin blogeissani kuin myös kirjassani. Ja kiittänyt merkittäviä matkan varrelle siunaantuneita ihmisiä. Heitä on useita!
Ihanaa kevättä sinulle!

T. Raxu

Arja
41/25 | 

Hei Raxu!

Löysin tarinasi vasta muutama viikko sitten ja se oli minulle pitkään etsimäni innostuksen lähde. Nyt ovat ensimmäiset viisi kiloa poissa ja matka kohti hyvää oloa alkanut minullakin. Kun innostuin, tilasin saman tien kirjasi ja luin sen heti. Samoin etsin netistä kaiken tarinaasi liittyvän aineiston, luin ja katselin yhden hienon sunnuntai-aamupäivän ja vakuutuin, että nyt on myös minun hetkeni.

Olen iloinen, että kirjassasi on tuotu esiin sekä sinun oma tarinasi että asiantuntijoiden näkemyksiä. Minulle monipuolinen käsittelytapa tuo vakuuttavuutta ja tilaisuuden pohtia omia ajatuksiaan, uskomuksiaan ja arvojaan. Mielestäni olet kertonut tarinasi ihanan avoimesti ja yksityiskohtaisesti joka taholla ja aina korostanut kertovasi omasta matkastasi kohti hyvää oloa. Tietenkin olet käyttänyt eri kerroilla eri sanoja, mikä on aivan luonnollista.

Kiitos, että haluat jakaa meille kaikille ajatuksiasi ja kannustaa meitä omalla tiellämme. Olet kaiken ihailumme ja arvostuksemme arvoinen - nyt hyvinvoivana vahvistavan vietin tuojana ja jo aiemmin positiivisena ja lämpimänä persoonana.

Aurinkoa kevääseesi!
Arja :)

Arja
42/25 | 

Hei taas!

Äskeisen viestin lopussa tarkoitin vahvistavaa viestiä en viettiä. Vaikka olisihan se kiva, jos hyvästä olosta tulee vietti - vastustamaton voima, joka vie eteenpäin.

Mukavaa päivää kaikille.
Arja :)

Sina
43/25 | 

Hellurei taas...mun aikainen aamu alkoi tänään todella huonosti,väsytti ja jotenkin ärsytti..:(

Kunnes,puolet perheenjäsenistä suunnilleen huusi yhteen ääneen:Äiti,nyt se sun idoli on telkkarissa :)

Hih,siellähän sinä olit aamutelkkarissa kolmosella ja ja taas mun mieli piristyi,tänks :)

Niin,että tällainen vaikutus Raxulla on ainakin minuun,ikuiseen laihduttajaan,joka vihdoin ja viimein on tajunnut tehdä elämäntaparemontin ja on itsestään aikas ylpee!!

Mukavaa kevään jatkoa kaikille!

Sofia
44/25 | 

Heissan Raxu!
Tulihan se kirja minullekkin jo pari viikkoa sitten ja hyvää kannatti odottaa :) kauniit kuvat ja todella henkilökohtaisesti kerrot matkastasi parempaan oloon, kiitos siitä!
Bongasin sinut lauantaina Sellossa ja täytyy sanoa että sinä todella sädehdit :) silmäsi loistivat itseensä tyytyväksen ja onnellisen ihmisen iloa joka tartuu muillekkin!

Ihanaa kevään odotusta sinulle ja nauti kaikin aistein kaikesta hyvästä jota olet itsellesi saanut!! Olet mahtava esimerkki ja kannustin monelle :) kiitos Raxu!

raakel lignell
45/25 | 

Arja, Sina & Sofia,

OLETTE IHANIA!!!
Aurinkoa, voimaa ja iloa päiväänne!
Kannustetaan toisiamme!

<3

Raxu

kerttuli
46/25 | 

Hei!

Olen lukemassa kirjaasi. En ole koskaan ollut ylipainoinen, päinvastoin. Silti vointini vuosi sitten muistutti kovasti sinun lähtökohtaasi. Syödä voi siis surkeasti myös laihana ja liikuntaakin välttää milloin milläkin verukkeella. Onneksi löysin myös sinun blogisi vuosi sitten ja tein tietoisen päätöksen ottaa vastuun itse lopultakin elämästäni ja jo vuodessa on tapahtunut paljon. Hyvin pitkälti ruokavalioni on samanlainen kuin kirjassa, vaikkakin aina kertaus ja lisävinkit ovat hyväksi.
Mielestäni kirja on sisällöltään hyvä ja innostava. Esteetikkona myös kauniit kuvat ovat minulle tärkeitä. En jaksaisi tarttua neljän lapsen työssä käyvänä äitinä illalla tylsältä näyttävään kirjaan - niin se vain on.
Kiitos siis ihanasta kirjasta!
Hyvää ja aurinkoista kevättä sinulle! :)

Merida
47/25 | 

Hei!

Olen seurannut blogiasi ja Hyvä terveys -lehden kolumnejasi jo jonkin aikaa ja kirjan luin heti, kun sen sain käsiini. Pidän tavastasi kirjoittaa, tekstisi ovat mielenkiintoisia ja hyvin kirjoitettuja. Useiden muiden tavoin minäkin olen saanut paljon rohkaisua sinun tarinastasi, vaikka omat tavoitteeni ovatkin hieman pienempiä.

On pakko kommentoida tuota Antti Heikkilän artikkelia. Huomasin nimittäin, että kirjoittamasi juttu hänen sivustolleen on hyvin samanlainen kuin kirjasi luku Aloituksen tuskaa. Kerrot juuri samoista asioista ja mm. rasvojen käytöstä samalla tavoin sekä kirjassa että Heikkilän sivustolla. Eli turhaa meuhkaamista Heikkilän puolelta minun mielestäni. Kiitos blogistasi ja kirjastasi! Tsemppiä edelleen ja mukavaa kevättä!

rii-ann
48/25 | 

Hei!
Olen katsellut ja lukenut remppaasi suurella innolla. Itse aloitin urakkani reilu kaksi v. sitten, ja hiljalleen tulee tulosta, en uskalla "tautieni" takia liikaa rehkiä.
Olet innoittanut minua jatkamaan samalla linjalla, ennen sorruin "eitästämittääntuu" tekosyyllä.
Vaikka minusta ei yhtä kaunista tule kuin sinä, mutta jatkan silti. Farkkuhame vuodelta -77 odottaa ja aion mahtua siihen, ennemmin tai sitten vähän myöhemmin.

Saisitpa "Raxun remppa" ohjelman, voisi olla maanläheisempi kuin suurimmat pudottajat sun muut superdieetit kaukaa jostain syvältä.

Kiinost innoituksesta.
Rii-Ann

Kati
49/25 | 

Raxulle oma telkkariohjelma, kannatetaan!
Nyt olen lukenut kirjasi, tykkäsin kovasti, ja mielestäni oli hyvä, että siinä oli myös rinnalla kommentoitu, mitä esim. vois lisätä sinun noudattamaan ruokavalioon, kun itse nautin enemmän hiilareita, niin jotenkin juuri sen takia oli kiva että oli vaihtoehtoa.
Mutta, ennenkaikkea tykkäsin kirjan rennosta, kodikkaasta otteesta :)

Aurinkoista kevättä, toivotteleepi Kati

emmi
50/25 | 

Hellurei!

Nyt sain haettua postista kirjasi,voi mikä herkku:)Kiitos Raxu!
Mahtavaa aurinkoista viikonloppua kaikille.
Vieläkö kiertelet kirjan kanssa ja jos niin missä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla