Kevättä rinnassa
Kevättä rinnassa

Kevät!

Vapaa viikonloppu! Takana innostava viikko. Uusia mahtavia duuni-kuvioita monesta suunnasta, kiitoksia tehdyistä töistä ja mikä parasta - aurinko!

Myös uusia oivalluksia treenien parissa: ala-selän aktivointi. Kun pilates on korostanut lantionpohjan lihasten aktivointia ennen jokaista liikettä, olen mieltänyt asian niin, että "häntä" viedään lantion alle eli alaselkä vähän pyöristyy. Nyt olen oman huippu-fyssari Annen myötä tajunnut, että silloin ei aktivoidu lainkaan alaselän syvät lihakset. Eli selän luonnollinen notko on säilytettävä kaikissa liikkeissä! Mikä radikaali ero tuntumassa. Kyse ei ole kuin parista millistä! Muistakaa siis hakea oman kehon optimaali asento, jossa aktivoituu niin alaselän lihakset kuin syvät lantionpohjan -sekä vatsa-lihakset. 

Pari päivää on aurinko hellinyt meitä. Tänään alkoi vapaapäivä tyttären tekemällä aamiaisella. Banaanilettuja mökiltä kerätyilla mustikoilla, oman pihan omena-soseella sekä parilla kaupan mansikalla. Nam!

Päivä vierähti pihassa keväthommissa köpötellen koiruuksien iloisessa seurassa. Korkattiin myös grillikausi!

Pakko hehkuttaa torstai-aamun "Terve Aamu"-vierastani maikkarilla. Kaisa Jaakkola puhui hormonitasapainosta. Mitä hormonit tekevät meille ja mitä me voimme tehdä hormoneille. Kerron teille tästä lisää ensi viikolla! 

Aurinkoa ja iloa! Antakaa rentouden vallata alaa!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla