Tampereen yö

Tampere zekattuna?
Eileniltainen keikka Tampereen Työväenteatterin Late Nite-klubilla venyi myöhään. Ruokaa ei ollut enää tarjolla siihen aikaan eikä siinä auttanut kuin suunnata auton nokka kohta Maccariä. ”Emme myy salaatteja öisin” , oli kuin kohtalon ivaa. Niinpä oli tyytyminen kana-nuggetseihin… eipä tullut erityisen ravittu olo…
Hotellin aamiasbuffet korjasi vajeen. Litra kahvia, lautanen täynnä kasviksia, juustoja, marjoja, omelettia ja tietenkin se pakollinen pala mustaa makkaraa.
Kotiin ajaessa takatalvessa liukastellen tuli teaseri-tekstari ystävältä: ”1h 50min zumbaa, keskisyke 152, 1680kcal” . Ja mä en päässyt mukaan…epistä…
Sali huutelee kyllä korvaan varsin kutsuvasti, mutta tänään on poikkeus-päivä: menemme kylään rakkaiden ystävien luo ja siellä keittiössä hääräämässä ovat Muru-ravintolan hurmaavat kokki ja sommelier.
Tiedossa takuulla herkullista, kaunista ja puhdasta ruokaa ja tuhti paketti taas uutta tietoa raaka-aineista ja viineistä naurun ja seurustelun lomassa!
Huomenna ”kostan” sitten tämän päiväiset jumppa-riemujen menetykset ja pompin korkeammalle kuin kukaan.
”Over and out!”

Kommentit (7)

Ulla
8/7 | 

Olet sinä uskomaton nainen! Ihailen todella taitojasi ja kykyjäsi niin taiteilijana kuin ihmisenä. Lukiessani kirjoituksiasi mieleen tulee väkisin, että "Jos tuo nainen kirjoittaisi kirjan, minä kirjastosta lainaamisen sijaan ostaisin sen omaksi." Olen varma, että moni muu tekisi samoin.
Tämä painon kanssa tuskaileminen on monelle sen verran tuttua, että tarvitsemme esikuvia ja eläviä esimerkkejä onnistumisen mahdollisuudesta. Koskaanhan ei ole liian myöhäistä aloittaa pitämään itsestään - ja huolehtimaan itsestään - ja sohvaperunana olohan ei ole sitä.
Olet esikuvani ja jonain päivänä minäkin pistän päälleni jotain kaunista, katson itseäni peilistä ja olen tyytyväinen itseeni...

Katariina
9/7 | 

Emme myy salaattia öisin...vielä on kirveellä töitä tässä luvatussa ylipainon maassa.
Tampereella surffailin minäkin lauantaina, ja sopivaa ravintolaa sai hetken etsiä: subi, hese, spiceice, pizzaa, jädee, pullaa...no onneksi löytyi kunnon ravinteli ja siellä kunnon kanasalaatti. Oikein kelpo viritys, paitsi se kuivahtanut patongin palanen.
Salilla alkaa uusi ohjelma tulla tutuksi, vaikka vielä kaksi viikkoa sitten olin varma, että kuolema sen kanssa tulee, kun painoja lisättiin oikein roimasti.
Tuo Ullan esittämä kirjaehdotus olisi loistava, ei tuota MeNaisten juttua loputtomiin voi lukea, sen jo melkein osaan ulkoa. Muut magazinet ovat sitten kopioineet minkä ehtineet.
Mahtavaa pääsiäistä ja kevään riemuja.

Silirimpsis
10/7 | 

Minä sain kokea tuon "emme myy salaattia öisin" lauantaina myös. Kyllä otti päähän. Söin hamppariannoksen ja kyllä oli jälkeenpäin huono omatunto.

Minä jojoilija olen juuri aloittanut taas elämäntaparemontin ja sinä olet esikuvani!

emmi
11/7 | 

Heippa!

Hesessähän myydään karppaus hamppista ja salaattia:)ihan ok makuista,pekonit ja kaikki:)Silti kartan kaikkia roskaruoka paikkoja.Jos tulee yö keikkoja ottakaa eväät mukaan:)Proteeni patukoita, juomia ym.
Nyt on migreeni ja surku hupaisaa nuorimmalla lapsellani myös(6v)joten en jaksa miettiä oikeen syömis huolia, vaan pilleri kitaan ja köllimään lapsen kanssa:)Ikävää että nuorimmainen on perinyt sairauteni,itselläni alkoi saman ikäisenä myös.Illalla varmasti jo parempi olo ja ehkä huomenna pääsen Functional trainingiin,läskeille kyyyytiä mimmit:)emmi

mami12
12/7 | 

Laskeskelen tässä itse viikkoja, että pääsisin sinne ihanaiselle salille zumbailemaan ja pumppailemaan raskauskiloja pois. Siihen asti tyydyn lukemaan blogiasi. Den e jätte härligt positiv :)

Mia
13/7 | 

Kyllä sinulla on sisusa upea Suomalainen nainen.Itse olen Aloeen ollut koukussa n.5v melkein kaikista voimme luopua,mutta ei siitä.Kerron teille mielelläni lisää juomista,ihonhoito tuotteista ja meikeistä jos haluat.

Nina
14/7 | 

Heippa ja Ihanaa Pääsiäistä! Raakel, onko sulla ollut ongelmia kilpirauhasen kanssa ennen elämäntaparemppaa? Ja jos oli niin miten arvojen kävi pudotettuasi kiloja ? Itselläni arvot heittelee ja kiinnostaa se miten painonlasku saattaisi vaikuttaa kilpirauhaseenkin tervehdyttävästi. Kiitos mielenkiintoisesta blogistasi :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla