Chachacha
Chachacha

Liike on lääke ja tanssi eliksiiriä

Iltalialainen tuttava selvensi sielunmaisemaansa sanomalla:" Football and food, my life" samalla piirtäen käsillään ilmaan sydämen.  Samaisen sydämen sisään nimittäisin itse tanssin ja rakkaat. Molemmista sain nauttia tänä viikonloppuna!

Rakkaalla Feeniks-salillani oli Ystävänpäivän-viikonlopun kunniaksi tanssit. Ikioman openi Jani Rasimuksen johdolla. Onneksi oli influenssa taittunut siihen vaiheeseen, että sain lääkäriltä luvan tanssia. Ja hyvin jaksoin. Itse asiassa paranin tanssiessa :-)

          

Alkuun vetäistiin "malliksi" chachacha sekä fristyle-numerot. Tuntui kuin taas olisi puuttuva pala loksahtanut kohdilleen. Olen touhuun totaalisen koukussa.

Sitten pääsi kahdesti salillinen naisia chachachan salojen kimppuun Janin opastuksella. Oli mahtavaa seurata peilin kautta tuttujen naamojen tiukkaa keskittyneisyyttä, kun kieli keskellä suuta laitettiin jalkaa, polvea ja lannetta oikeaan asentoon. Tunnin loppupuolella koreografian istahdettua askellukseen, alkoi jo hymyjäkin irtoamaan. Paras kommentti tuli posket punoittaen: "Mä jätän mun miehen ja mun perheen ja lähden vaan jonnekin Kuubaan tanssimaan tällasta..." Älkää järkyttykö, samainen rouva on ihan kotimaassa ja perheensä parissa edelleen :-) 

On se tanssi vaan niin parasta! Menkää immeiset tanssitunneille. Reippaasti vaan kokeilemaan. Ja ei ole kyse iästä! Ottakaa mallia tästä rouvasta! Tanssi on kaikkien oikeus ja lääkettä sielulle ja ruumiille!

           

Kommentit (1)

2/1 | 

Aah - kunnon tanssit saa tosiaan mielen virkeäksi ja läskit liikkeeseen!

Ja tanssia vielä henkilön kanssa jonka myötä askeleet ikäänkuin saa siivet selkään - mikä sen parempaa liikuntaa!

Kiva että tautisi hellitti!

Ulkona on kevättä ilmassa, sen ilolla huomasin!

Annikki

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla