Pukkarissa hetki ennen ekaa tanhua, pulssi miljoona
Pukkarissa hetki ennen ekaa tanhua, pulssi miljoona

Miten voi ihminen olla näin onnessaan?

Musiikki, sen luoma haikea, romanttinen, viipyilevä tunnelma. Tanssipari Jani Rasimuksen syli. Meidän yhteinen tunnetila. Valssausta, keinuntaa, hetkittäin jopa liitoa. Sitten onnellinen, kiitollinen ja helpottunut olo. Suorastaan euforinen. Ajatella, että sain kokea sen. Surffin. 

 

Etukäteen olin nimittäin eniten pelännyt omaa reaktiotani suoraan lähetykseen: jäädynkö ja lamaannun täysin? Unohdanko kaiken? 

H-hetkeä edelsi monta paniikin hetkeä, vähän liiankin monta. Jalan asentoa, nilkkaa, polvea, keskivartaloa, yläkropan luonnotonta asentoa, askeleita, pyörimistä, hiertymiä, kipuja sekä virheita, virheitä ja virheitä. Turhaumaa ja epäuskoa. Ja ennenkaikkea jännitystä, joka aina lyhensi askelta, supisti asentoa ja teki kaikesta suorittamista, jolla ei ollut tanssimisen kanssa oikeastaan mitään tekemistä. Toki myös miljoona naurua ja innon hetkeä, oivalluksen riemua. Opettajien ja varsinkin oman parin palvontaa. Koko osallistuja-porukan välillä hysteerisen hervotonta läppää. 

Nyt taas taistelu uuden tanssin kimpussa. Toistoja toistojen perään, armotonta kiukkua kun ei koivet tottele. Kyynelten nielemistä. Kun oma tunne tekemisestä falskaa...luulee tekevänsä, mutta peilikuva ja opettajan katse paljastaa karun totuuden. Ei ole kintut yhdessä eikä varsinkaan nilkat ojennuksessa eikä jalkaterät ulospäin...ja sunnuntai uhkaavasti lähestyy...

Silti nautin ihan hulluna! En tiedä mihin vertaisin sitä tunnetta, jonka tanssiessa saan. Olisko Elämän Kevät? :-)

Kiitollisena siis joka rakkulasta ja opettajan raipasta. Helppoa ei ole, mutta jokainen edistysaskel on voitto ja opettajan hymy mannaa! Ja sunnutaina on taas uskallettava päästää irti kaikesta ja antaa vaan mennä. Tanssia! 

Kommentit (7)

8/7 | 

Tanssi on aivan ihanaa liikuntaa. Lähdette Nicken kanssa ensi kesänä koluamaan lavoja;voin kertoa,että hiki virtaa ja tulee hyvä mieli ja naistenhaulla äksöniä :D nauti joka hetkestä <3

9/7 | 

Kaikki niin tuttua vielä 15 vuoden tanssiharrastuksen jälkeen. Aloitin harrastukseni yli 40 vuotiaana, joten ikäkin nyt vaikuttaa omalla roolillaan. Silti en anna periksi. :D Elokuussa Vuokatti Dance Festivaaleilla vedettiin muodostelmatanssiesitystä kilpailussa täydellä tunteella. Tanssin tarina sai lopussa kyyneleet silmiin. Siinä se tanssin taika onkin: musiikki, liike, tarina ja tunne. Ja Jani on aivan ihana opettaja ja ihminen. Sinua onnisti. T.Hilkka

12/7 | 

Just katsoin digiboxilta tallennetun tanssinne :D aivan upea!!! Ja puku oli kyllä niin kaunis!!! Tsemiä teille!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla