Terää arkeen

Palasin juhlavalmistelujen ja herkuttelun jälkeen taas ruotuun sunnuntai-iltana. Body Pump-tunnilla Viivi-ohjaaja miksaili ohjelmia ja näin sain taas uutta ärsykettä keholle kun tein tuttuja liikkeitä eri kombinaatioissa. Ojentaja-dippi kirveli pirusti jo tehdessä… taisin muutenkin vetää nappulat kaakkoon kolmen välipäivän jälkeen. Lisäpainot sujahtivat tangon päihin kuin itsestään. Body Balance hieman vetreytti kovien painojen jälkiä. Eilen aamulla ojentajat kuitenkin ilmoittelivat makeasti itsestään. Päätin antaa hapoille kyytiä uusilla hienoilla Bungy Pump-kävelysauvoilla. Sain testata niitä jo aiemmin keväällä Hyvä Terveys-lehden kävelykoulu-juttua tehdessä. Nyt pääsin pumppailemaan jousisauvoilla kotimaastossa. Aijaijai, kyllä oli tehokasta, ojentajat tärisi kotirapuilla, mukava hiki tuulesta huolimatta pinnassa ja pulssikin kävi varmasti hölkkä-lukemissa. Sen verran on meikäläisellä vielä tässä lajissa nielemistä, että en pinkonut normaalia lenkkipolkua vaan suuntasin alueelle, jossa ei koskaan näy ketään…lasten kommentit mummo-lajista kai vielä vaivaavat alitajuntaa…

Viikonlopun lakkiaisten kunniaksi halusin nauttia pöydän antimista. Suussa maistui kyllä makealta lasi shampanjaa, mummin herkullinen voileipäkakku ja tyttären suklaakakku. Eilen palasin taas hyvänolon ruokavalioon, hiilarit minimiin. Jo yhden päivän jälkeen olo jälleen oma ja vireä. Illan Combat + Fowjooga-setti tekivät myös tehtävänsä.

Lupasin myös itselleni tehdä parannuksen omega-rasvojen saannissa. Keväällä purkit pääsivät tyhjenemään ja hyvä rutiini kapseleiden nappaamisesta aamiaisen perään katkesi. Nyt löysin vielä helpomman tavan saada tarvittavat rasvahapot: Eskimo Brainsharp nestemäinen öljy, jossa omegojen lisäksi E-,Q,-ja D-vitamiineja. Maku on raikkaan sitruunainen eli lapsuuden traumaattiset mielikuvat kalamaksaöljystä voin unohtaa. Nyt vaan sitten odottelen, että äly alkaa virrata yhtä sujuvasti kuin neste pullosta ?

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat