Tonttuillaan!

Piparkakkutalo-arkkitehtuuri on oma taiteenlajinsa. Vastuuviitta on viime vuosina siirtynyt itseltäni toisen kaksostytön mykistävän taitaville harteille. Tähän mennessä oma lempparini on ollut jouluseimikuvaelma itämaan tietäjineen, eläimineen ja palmuineen. Tämän vuotinen tuotos valmistui eilisiltana. Silmä ja sielu lepää!
Nyt yksi kodin nurkka valmiina ottamaan vastaan ilon juhlan! Jokainen muu nurkka kaipaakin vielä enemmän tai vähemmän kohennusta…apuna häärää nakitettavien lasten lisäksi maailman paras anoppi, jonka armoitetuista siivous-ja leipomislahjoista olemme saaneet nauttia hänen eläkkeelle siirtymisensä jälkeen. Kun itse ryysään kaupoissa, on kotiinpalatessa taas yksi paikka puhtaana tai joululimput uunissa. Tiedän olevani etuoikeutettu! Silti meinaa tekmättömät hommat kaatua päälle ja stressi viedä unet…

Salille en ole tällä viikolla ehtinyt kuin kerran –nautinnollinen BodyBalance-tunti elvytti jumit! Lumityöt, siivous ja joululahjojen ja ruokien metsästys ovat aika tehokasta hyötyliikuntaa ?

Nyt joulukoriste-laatikoiden kimppuun. Tutut aarteet esille ja joulumusiikki soimaan! Siivous-koristelu-pyjama-päivä! Me like!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla