Kotikeittiö <3
Kotikeittiö <3

Joulu on ovella

Juolunalusviikko hujahti varkain. Siitä ison osan haukkasi ensin migreeni - ylläriylläri...ja melkein heti perään raivokas oksennustauti korkean kuumeen siivittämänä. Tuntui kuin olisin tyhjentänyt kaiken stressin ja paineet ulos kerralla. Sen jälkeen on viimeiset työt ja kodin joulun laittaminen sujuneet omalla painollaan. Maailman paras anoppi tuli jo muutama päivä sitten tekemään aitoa joulua taloon. Pipareita, kaurapitsejä, sinappia, joululimppua, maalaisjuustoa, silliä... tuoksut siirtävät sielun takuuvarmasti joulu-asentoon. Oma äitini tulee huomenna perinnelaatikoiden ja kinkun kanssa. Niinpä kala - ja mätiosasto jäi ainoastaan meille eli mukavasti päästään juhlimaan ilman tuskanhikeä.

                   

Itse olen ekaa kertaa vuosikausiin ottanut koristelun löysin rantein. Olen ollut niin kaun kuin muistan joulu-friikki. Koristeet ja valot ovat lisääntyneet vuosi vuodelta. Rakastan kodin laittamista juhlakuntoon. Se on ollut lahja koko suvulle, joka aina viettää joulun kodissamme. Mutta tänä vuonna huomasin, että järjetön paniikki iski jo pelkästä ajatuksesta, että kaikki härpäkkeet pitäisi taas saada kohdilleen. Niinpä päätinkin tehdä vain sen mikä tuntuu luontevalta ja kivalta. Nyt on tehty. Miltä näyttää? Ihan jouluiselta, vaikkei kaikkia aarteita olekaan esillä ja valoista vain murto-osa. Pääasia, että on levollista aikaa yhdessä rakkaiden kanssa. 

 

Lahjatkin päätimme koko suvun yhteistuumin minimoida. EI lahjoja väkisin aikuisille, joilla jo kaikkea on. Nuorisokin halusi liittyä remmiin. Jotain pientä tulee heille kuusen juurelle, mutta muutoin on melkoisen vapautunut fiilis. Vaikka rakastankin antaa lahjoja. Jotenkin vain tässä kohtaa yhdessä rauhoittuminen tuntuu olevan kaikkien toivomuslistan kärjessä. Ja eikö siitä olekin joulussa perimmiltään kyse. 

Viimeiset triplajumpat nyt nautittuina. Lösähdys sohvan pohjalle katsomaan Love Actually -leffaa. Huomenna aamupuuro, käynti hautasmaalla sytyttämässä kynttilät rakkaiden muistolle, sauna ja sitten juhlapöydän kattaus. Siinä en pihtaile :-)

Nautinnollista Joulun aatonaattoa

Kommentit (5)

6/5 | 

Oikein Rauhallista Joulua Raakel,sinulle ja perheellesi. Nauti levosta ja rauhasta rakkaitesi kanssa - olet sen ansainnut <3

8/5 | 

Palasin blogisi pariin. Poissa pinnallinen, edestä, takaa otetut kuvat itsestäsi.minä, minä. Takaisin aito, rehellinen ja normaalia elämää elävä nainen, aikuinen nainen. Arvokasta joulunaikaa, elämä on matka, ihmisyys on kehittymistä.

9/5 | 

Joulu oli ja meni,mutta mikä parasta...paketista tuli Raxun remppa-kirja :) Siihen olen nyt aloittanut syventymisen!

Kaikkea hyvää Raxulle ja koko perheelle vuoteen 2014!

10/5 | 

Ihanaa loppuvuotta ja parasta uutta vuotta :) Saanko esittää Sinulle toivomuksen? Meitä on varmaankin monia, jotka toivosimme Siulta ihan pelkästään ruokaohjeita, eli kirjaa, missä olisi erikseen aamupalat, ruoka, välipalat, herkut ja juhlat, menisi varmastikin kuin kuumille kiville, telkkarissakin olisi kiva että kerran viikossa ohjelmassasi tekisit hyvää ja terveellistä ruokaa vieraasi kanssa. Terkkuja Mikkelistä :) halauksin! t

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla