Valmiina estradille
Valmiina estradille

Unta vai totta?

Sunnuntain Foxtrot liidätti meidät illan parhaaksi pariksi. Pitää nipistellä itseä vieläkin, että uskoo sen todeksi. Melkoinen matka tilanteesta 3 vuotta sitten...siksi sanonkin selkä suorana ja nauttien, että KIITOS sydämeni pohjasta kaikille. Varsinkin Janille! On eletty toisenkinlaisia aikoja...

Luottokampaajani Hilkka Stenbergin käsittelyssä alkoi lainekampaus muotoutumaan. 

          

Lainenuttura 40-luvun henkeen.

                                

Raili Hulkkonen taikoo glamourin esiin

             

Valmiina tällingissä, ehkä ihanin look ever :-)

          

"For onece in my life, I´ve got someone who loves me..."

Illan päätteeksi pääsin hetkeksi laina-kainaloon :-)

            

Jani vaan vähän väijyy... ;-)

Kiitos teille kaikille kannustuksesta! Sitä tarvitsemme jokapäivä!

Tänään aloitettiin taas nollasta. Matka kohti lattarien sykettä.

Ehkä kuumaa, ehkä ei...viikko tulee sen näyttämään :-)

Kommentit (9)

13/9 | 

Oli ilo katsella sunnuntai-iltana esitystäsi teeveen äärellä, liikutus tuli puolestasi. Olet upea ja jatka samaan malliin, niin voidaan äänestää jatkossakin sinua ja Jania.

14/9 | 

Från klarhet till klarhet, sanotaan ruotsiksi ja se sopii hyvin teidän tanssi esityksiinne tähän asti. Oli todella ilo silmälle katsella teidän liikkumista parketilla. Olen niin iloinen puolestasi! Kiitos että jaat tunteesikin meille lukijoille. / Anki

15/9 | 

Itse reilusti ylipainoisena voin kuvitella tuon huumaavan fiiliksen. Pitkäjänteisen uusien, terveellisten elämäntapojen etsimisen jälkeen ja sen myötä muodonmuutoksen myötä tuohon illan kuningattarena liitelyyn liittyy varmasti monenlaisia tunteita. Toivottavasti ripaus ylpeyttäkin, siihen olisi syytä :) Ootte ehdoton suosikkiparini TTK:ssa!

16/9 | 

Vaikka välillä alati julkisuudessa näkynyt persoonasi on ärsyttänyt mua ihan suunnattomasti enkä suoraan sanoen fanittanut juuri muutenkaan, (ei kateudesta, olen syntymähoikka) sunnuntaina ei voinut kuin nostaa kädet ylös. Pakko oli myöntää että huikean matkan olet tehnyt eikä voi kuin iloita nähdessään sun onnellisen ilmeen. Voin vain kuvitella millaiselta tuntuu pystyä liikkumaan lattialla noin kaiken sen suuren massan poistumisen jälkeen. Jotain suurta vapauden huumaa siinä varmaan on, kuten myös tervehtymistä, sellaista jota itse olen kokenut suuren jalkaleikkauksen plus paranemisprosessin jälkeen. Mikään pieni juttu ei enää vaikuta miltään kun terveyttään on saanut takaisin kun on luullut sen jo menneen. <3 Tsemppiä, ja tuollaisen fiiliksen pysyvyyttä loppuelämään! :)

17/9 | 

Oot niin ihana, mikä meikki ja kampaus!! Ohjelma jää minulta katsomatta, mutta tsekkaan täältä välillä missä mennään. Liidä tyttö liidä! terkuin Raxu-fani

18/9 | 

Olette ihania!! Kiitos viesteistänne <3

Nyt taas pakattava kimpsut ja kampsut ja lähtö kohti studiota. Eilinen migreeni vielä tuntuu koko kehossa, mutta parhaani yritän! 

<3

Raxu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla