Paratiisissa
Paratiisissa

Hyvää alkanutta vuotta!

Joulupyhät ja Uusi Vuosi vaihtuivat lomaillessa kaukana kotoa, Thaimaan pienellä saarella. Seurana omat rakkaat sekä ystäväperhe. Paljon unta, aurinkoa, lämpöä ja merta. Ihanaa, edullista ruokaa ja erilaisia hoitoja. Leppoisaa yhdessäoloa. Naurua ja keskusteluja.  

Vaikka vuorokauden kestänyt kotimatka verottikin vähän voimia, koen olevani kuin uusi ihminen. Levon, lämmön, perheen ja ystävien vahvistamina jaksaa taas suhtautua arkeen ja elämän haasteisiin levollisin mielin.

Toivotankin teille jokaiselle Antoisaa Uutta Vuotta! Uskalletaan tehdä siitä omanlaisemme!

Kommentit (3)

4/3 | 

Hyvää Uutta Vuotta myös sinulle ja perheellesi Raxu!

Joo, se olisi taas se otollinen hetki aloittaa kaikki mahdolliset kuurit ja elämäntaparemontit. Samaan aikaan pitäisi kuluttaa kaloreita ja säästää euroja, vähentää rasvaa ja lisätä proteiinia, keventää ja kaventaa...

Jokainen tammikuu alkaa samalla ajatuksella: tämä on nyt se vuosi, jolloin minä saan painon putoamaan ja parannan elämänlaatua kaikilla osa-alueilla. Mutta... ehkä se tosiaan on tämä vuosi :)

Iloa ja valoa elämäänne olittepa nuoria tai vanhoja, sinkkuja tai suhteessa, lihavia tai laihoja, elämän nautiskelijoita tai tiukkapipoja, sairaita tai terveitä, seksuaaliselta suuntautumiselta mitä vaan, laiskoja tai tekotouhuajia, töissä tai työttömiä, lapsellisia tai lapsettomia, mököttäjiä tai ilopillereitä, whar ever :)

Kaikkea hyvää kaikille tänä alkaneena vuonna 2015!

t. Tarja Savosta

5/3 | 

Hyvää tätä vuotta sinullekin, Raxu.

Mietin, kun usein korostat postauksissasi pitkään nukkumista ja paljon unen merkitystä itsellesi, että onko sinulla sitten yleensä univaikeuksia? Itse olen  viime aikoina huomannut - täytän pian 45 - ajoittaisen aamuöisen heräilyn, joka ei kuitenkaan vielä onneksi stressaa tai aiheuta päivisin väsynyttä oloa. Toivottavasti ohimenevää 

- Pirjo

 

 

6/3 | 

Tarja, ihanaa vuotta sinullekin! Tee siitä juuris sellainen kuin haluat!

 

Pirjo, mun haaste une suhteen on se, että 2-3 aamua viikossa olen Huomenta SUomessa ja herätys niinä aamuina viimeistään klo 5. Nukkumaan en kuitenkaan osaa käydä ennen puolta yötä. Univaje on siis kuukausien karttuessa sitten melkoinen. Toki välillä normi-öinäkin heräilen. Silloin napsautan lukulampun päälle ja luen kirjaa, kunnes uni taas tulee. Ihania unentäyteisi öitä sinulle ja meille kaikille! Lupaan parnataa tapani ja mennä aikaisin nukkumaan, mikäli seuraava aamu on aikainen!

Parhain terkuin,

Raxu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla