Vähänkö väsyttää

Nukuin viime yönä 11 tuntia! Tällaista ei ole tapahtunut miesmuistiin. Kun lapset ja teinit lakkasivat valvottamasta, alkoi freestyle- pyöriminen pikkutunneilla. Alkuun stressasin huonoja unia ihan sikana. Olen nimittäin aina ollut erittäin uni-orientoitunut – nimimerkillä 8 tuntia yöunta tai kellään ei ole kivaa…

Pikkuhiljaa olen tehnyt rauhan ahdistavan pyörimisen kanssa. Unen karatessa sytytän lukulampun ja otan kirjan käteen. Kun tarina imaisee mennessään, unohtaa valvomisen tuskailun ja jossain vaiheessa nukkumatti taas hiipiikin viereen.

Oudokseltaan syvän ja pitkän unen jälkeen olen laahustanut pyjamissa koko päivän. Tosin siinä nyt ei mitään kovin poikkeavaa ole…lapset ovat kerran jos toisenkin hävenneet pyjamissa muksuja kuskaavaa mammaa. Kun puolustaudun sanomalla, että mehän asutaan maalla, että mitä väliä sillä on missä lumpuissa ajelen, on vastaukseksi tullut mm: ” Ei maalla asuminen tarkota sitä, että tartteis myös olla nolo…”

Tällä hetkellä keho niin raukeana, masu täynnä liha-papupataa, että joudun hyvästelemään aiotun hiihtolenkin. Menen illalla sitten turvallisesti jumppaan.

Yöpöydällä odottaa John Irvingin uusin kirja ”In One Person” . Kaiken varalta…

Kommentit (2)

Toinen Tarja
3/2 | 

Oikein mukavaa Ystävän päivän iltaa Raxulle ja kaikille kamppailijoille!

Tuo uni se on kumma juttu; välillä tulee kummallisia valvomisöitä ja välillä uni on niin makiaa, että...
Ja jos sattuu olemaan vielä "kuuhullu" niin unen laatu vaihtelee paljon.
Minua hirvittää ja kiinnostaa unen merkitys näissä painoasioissa. Ja entäs stressi? Että diagnoosi olisi huonon unen ja stressi aiheuttama ylipaino?! Että kaikki "syy ja vika" ei olisikaan ihmisen elämän tavoissa vaan painonnousu todella johtuisi huonosta unesta ja sitä kautta stressistä, elämän epäsäännöllisyydestä...

No, ulos on lähdettävä ja vierailulle tulevalle ystävälle kahvit keitettävä...ei pullaa tarjolla :) .... viinirypäleitä ja tummaa suklaata, ne saa kelvata :)

t.toinen Tarja

raakel lignell
4/2 | 

Kyllä uni ja stressi ovat varmasti suuressa roolissa hyvinvoinnissa ja hormoonitasapainossa. Ja näin myös painonhallinnassa.
Mutta näillä mennään ;-)

Ihanaa Ystävänpäivän iltaa kaikille rakkaille blogini lukijoille <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla