Kuvauksissa
Kuvauksissa

Hieno haikeus

Puhun usein bloggari-siskoni Hannan kanssa puhelimessa. Elämästä, iloista, suruista, treeneistä, ärsytyksistä. Mutta myös vanhenemisen haasteista. Juteltiin myös tänään.  Hanna kirjoittikin teemasta Elämä on ihanaa - blogiinsa. Rinnakkain sisko kuljetaan. Ikääntymiseen liittyy niin paljon luopumista. Tai siltä tuntuu tänään. Toisaalta, eletty elämä antaa perspektiiviä ja syvyyttä. Ja vapautta. Ihailen kokemusta. Miksi en siis arvostaisi ja kunnioittasi myös omaani? Täytyyhän ne jossain näkyäkin ne elämän jäljet. Hannan kehoituksesta katsoin juuri  "Vain elämää"-tv-sarjan ekan jakson. Itkin alusta loppuun. "Tämä elomme riemu ja rikkaus, sekä rinnassa riehuva rakkaus ja pettymys tuo totta tosiaan, väliaikaista kaikki on vaan." 

Nyt painunkin pihamaalle kyynelten kirkastamin silmin poimimaan omppuja. Ihana syyspäivä, vielä lempeä lämpö sekä valo. Nuorio aikoo kokata kuulemma lohturuokaa - perunamuusia ja jauhelihakastiketta. Jälkkäriksi uuniomenoita. Tulee mieleen oman rakkaan mummin murkinat. 

Illalla combat-treenien jälkeen tänttään sitten peffani sohvalle. Uusi Tanssii Tähtien kanssa-tuotantokausi pyörähtää käyntiin. Valehtelisin, jos väittäisin, ettei ole haikea olo. On aika paljonkin. Niin mieluusti treenaisin tanssia päivät pitkät...tosin sunnuntain suorien lähetysten paniikkia en ikävöi...että siinä mielessä helpottunut olo. Tosin olihan ne suoran lähetyksen vedot loppujen lopuksi aina kirsikka kakun päällä. Mutta nyt on seuraavien vuoro käydä koko vuoristorata läpi. Ihanuuksineen ja kauhuineen. Viestikapula on annettu eteenpäin. Väliaikaista kaikki on vaan... Itse seuraan ohjelmaa tänä vuonna sivusta suurella mielenkiinnolla. Kirjoitan tansseista joka viikko Iltalehteen. Arvioini ovat sitten luettavissa maanantain lehdestä ja netistä. Ja lienee sanomattakin selvää, että katson uusia tähtioppilaita suurella kunniotuksella ja rakkaudella. Tiedän, minkä tajuttoman mankelin jokainen käy läpi. Siksi on helppo löytää kehuttavaa jokaisesta.

Tehtiin lehteen kuvia mun tanssi-palstaa varten. En ole iltapuku-ihminen. Olen saanut siitä sortista yliannostuksen viulisti - vuosina, kun joka viikko piti olla sinfoiaorkesterin konserteissa iltapuku-tällingeissä. Mutta joskus voi joustaa :-) Hiukset, meikki ja stailaus Katja Teinilä

Kommentit (10)

11/10 | 

Kiitos Raakel tästä. Nuo elettyjen vuosien määrä välillä mietityttää. Kuitenkin, samoin kuin sinä, sain itse merkitystä ikävuosiin ja kokemuksiin Vain elämää -jaksosta. Ensin Paula Koivuniemen tulkinta Lapin kesästä sekä Vesa-Matti Loirin ja Paula Koivuniemen yhteinen loppuduetto samasta kappaleesta teki vaikutuksen. Katsoin dueton Nelosen ohjelman kotisivuilta kokonaan. Siinä kaksi konkaria laulaa yhdessä toisiaan arvostaen ja toisilleen tilaa antaen. Aivan mahtavaa. Kävin ohjelman aikana melkoisen tunneskaalan läpi. Ihanaa, kun on elämää.

Terveisin Hilkka Poutanen

12/10 | 

Kiitos tästä kirjoituksestasi. Itse olen 40+ ja ihan samoja kiitollisia ja haikeita tunteita, vahvaa iloa ja pelkoa olen käynyt läpi jo pitkään. 

Tämän kauden Vain elämää  hehkutettiin etukäteen ihan kyllästymiseen saakka - ajattelin jo etten katso koko ohjelmaa, mut katsoinpa sittenkin. Huh huh.

14/10 | 

Olet kyllä upea ilmestys, kerta kaikkiaan!! Ja ajattelinkin, et sinut olisi nähnyt katsomossa, mutta ehkä joku muut kerta. Vain elämää on vähintäänkin ttk:n kaltainen tunteita herättävä ohjelma, vaikka Paula Koivuniemen esitys olikin minusta pliisu, toisin kuin Vartiaisen tai nuoremman Paulan :) 

15/10 | 

Hei! Onnea upeasta uudesta elämästä. Eilen juuri luin loppuun kirjasi, jonka kirjoitit Borgin kanssa. Jäin miettimään, että kun noin upean kilomäärän olet kadottanut, mitä tapahtui kehon iholle. Onko se ylimääräinen poistettu vai minne se on piilotettu. En ole blogiasi seurannut, joten olet asiasta saattanut täällä mainita, mutta noissa kirjoissasi aiheesta ei ole kerrottu. Utelias kun olen, olisi tietysti kiinnostavaa tietää, mistä kilomäärästä tuo pudotus on. Ihan vaan siksi, että tietäisin, voinko itsekin siihen joskus yltää.

Kaikkea hyvää eläämäsi toivon.

16/10 | 

Kysmys ihosta toistuu säännöllisesti. Iholleni ei olla tehty mitään. Pudotin painoa 0,5-1Kg:n viikkovauhdilla samalla kuntoille tosi paljon. Eli iho ehti muutoksessa mukaan. Enhän toki ole enää teini-ikäinen iholtani enkä muutenkaan. Mutta en  joudu ihoa minnekkään piilottelemaan. Menossa siis mukana ja luomuna :-)

 

Terkuin Raxu

17/10 | 

Vähän asian vierestä nyt, mutta kun tv-ohjelmista tuli puhe: itse olen lopen kyllästynyt TTK:hon. Pieni tuomariuudistus vähän piristi, mutta myös Jukka ja Jorma joutaisivat jo vaihtoon (ei voi tämän maan tanssiasiantuntijat olla niin vähissä?!) ja samoin juontajat tympii. Mitään äänestystuloksia ei kerrota tarkemmin, joten ihan ennalta päätettyä leikkiä taitaa olla.. Enkä nyt tarkoita, ettetkö Raakel voittoasi ansainnut oltuasi niin hyvä, mutta olihan sekin aika erikoinen kuvio kaikkinensa. Kai se niin on, että ohjelmilla on tietynlainen elinkaari, ja minustakin kyllä TTK alkaa olla loppusuoralla. Aikansa kutakin.

19/10 | 

Heippa Raakel!

Olenkohan nähnyt unta vai oletko oikeasti huomenna keskiviikkona luennoimassa Helsingin Pääpostitalon ravintolassa? Muistelin eilen lukeneeni mainoksen tästä tilaisuudesta, mutta nyt en löydä siitä mistään tietoa... olisin tullut kuuntelemaan, mutta kun en löydä tilaisuudesta lisätietoa netistä googlettemalla... osaisitko kertoa esim kellonajan ... :)

 

Kiitos! :)

 

Terkuin, Marzu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla