Tekeillä  Lysi Omega 3 - mainos hurmaavan Anna Sainilan "Anna palaa" - tanssikoulun salissa Käpylässä
Tekeillä Lysi Omega 3 - mainos hurmaavan Anna Sainilan "Anna palaa" - tanssikoulun salissa Käpylässä

Tähänkö olen tietämättäni valmistautunut pari viimeistä vuotta?

 Viikko on hujahtanut säädyttömän nopeasti. On treenattu kahta tanssia, kengät ja tossut vaihtuvat lennossa...tai ei nyt ihan niin nopeasti...en nimittäin viitsi kaivaa laukusta lukulaseja nähdäkseni vakio-korkkareiden lukitus-systeemiä ja niinpä saa ope toimia myös kengän sulkijana sekä avaajana...                                                                                 

Tunnelma on tiivistynyt. Halu oppia lisää ja tosiasia, että kuka tahansa saattaa joutua lopettamaan kisan sunnuntaina, tuo selvästi jo maustettaan harjoitussalille. 

Tässä perjantain tauko. Hetki tämän jälkeen molemmat nukahti lattialle. Mitenniin täysi treeniviikko takana... Kroppa ja pääkin kaipaisi välillä vähän lepoa, mutta nyt ei ole aika miettiä moisia. Täysillä mennään niin kaun kuin vaan saa tätä herkkua

              

Havaittavissa välillä myös lievää hepulia - voihan sitä varustautua tansseihin näinkin...

Ajelen kotiin treenien päälle päivä päivältä kiitollisempana tästä kaikesta. Tuntuu kuin aistitkin toimisivat paremmin. Muistan myös välillä sanoa itselleni, että mahtavaa Raxu, kun zemppasit itsesi kuntoon. Ajattele, mitä nyt saat kokea!

 Tänään oli vapaa aamupäivä. Ehdin nauttimaan perheen kanssa ulkoilusta ja hitaasta heräilystä. Ilman herätyskelloa. Luksusta! Nyt jo päivän pienet tanssitreenit takana. On aika luottaa, että harjoittelu ja meidän fiilis kantavat huomenna. Onkin tiedossa haipakkaa: kaksi rivakkaa tanssia +  kaksi pukua =  kiireinen vaihto. Noh, mennään vaikka sukkahousuissa, jos ei muuten ehdi :-)

 Pitäkää peukkuja! Jännittää enemmän kuin ehkä ikinä...

Kommentit (11)

13/11 | 

Valitettavasti täytyy todeta, että blogistasi ja kaikesta missä nykyään julkisuudessa naamasi vilahtaa - on mennyt maku. Aluksi seurasin blogiasi tiiviisti, pidin sinua fiksuna,aikuisena ja maanläheisenä naisena.Sitten aloit näkyä naistenlehdissä, televisiossa jne. Jatkuvasti.Aina sama teema, minä, minä, laihtuminen ja minä. Ja nyt olet tuotteistanut itsesi, hankit tuolla kaikella rahaa, ns. bisnestä...ja ehkäpä nautit ollessasi keskipisteenä, minä, minä. Nykyään blogisi on yhtä tanssihöppää ja kuvia itsestäsi, minä, minä. Janoatko nykyään niin kovasti keskipisteenä olemista, huomiota ja narsismisi ruokintaa menneiden vuosiksi jälkeen. - Marita Wiik

 

 

 

14/11 | 

Pian taas ihaillaan, jännätään ja äänestetään! Mä hymyilin täällä sun tuolle sun omalle kannustukselle,  kun tsemppasit itses kuntoon. Voin niin samaistua omissa jutuissani tuohon tunteeseen. En ois useitakymmeniä kiloja sitten voinu esim. juosta. Ihanaa sysksyn jatkoa ja toivottavasti teidän tanssit jatkuvat!

terkuin Kati

16/11 | 

Voi kuinka kaunis oletkaan! Etenkin tuossa peilisalikuvassa! Saat hyvillä mielin olla ylpeä itsestäsi!! Itse potkin edelleen siellä lähtökuopassa tympiintyneenä omiin neljäänkymmeneen ylikiloon.

-Hanna-

17/11 | 

Mina olen taalla Englannissa jo pitkaan asuneena ihmetellyt etta miksi suomalaiset ovat niin kateellista kansaa kun kaikki bloggailijat saavat niin paljon negatiivista palautetta! Tama on todellakin suomalainen piirre ja huokuu varmasti siita paljon puhutusta huonosta itsetunnosta! Raxun blogi on  todella kiva ja antaa paljon motivaatiota muille painonsa kanssa kamppaileville! Jatka siis samaan malliin! Terveisin, Tonja

18/11 | 

En ole aikaisemmin kommentoinut, mutta nyt oli ihan pakko kommentoida, että kaikenlaisia idiootteja näitä blogeja viitsii kommentoida. Kannattaisi varmaan hankkia oma elämä, jos ei ole muuta tekemistä kuin heittää tuollaista tekstiä blogiin, jota, ei edes "seuraa".

Raksulle aivan huikea hatunnosto mahtavasta elämänmuutoksesta! Työni kautta näen valitettavan usein ylipainon aiheuttamia ongelmia ja aivan liian vähän näitä onnistumisia ja uskon, että sinun esimerkkisi ja kokemuksesi on todella tärkeää monelle elämänmuutoksesta haaveilevalle ja tekevälle. Joten hehkuta niin paljon kuin vain jaksat, positiivista itsetuntoa ja ylpeyttä näkee Suomessa aivan liian vähän, kyräilyä ja kateellisuutta ihan liiaksi.

Olet ihana nainen:)

19/11 | 

Komppaan edellistä. Olen sinulle kateellinen, sillä kamppailen itse samojen ongelmien kanssa. Olet Suomen upein nainen. Olet todella kaunis myös silloin kun olet pullukampi. Älä välitä pösilöistä, taitavat olla vain kateellisia. Olet U.P.E.A. NAINEN.

21/11 | 

Minusta kommentoija oli todella rohkea, kun antoi palautetta omalla nimellään. Onhan Raakelin remppa hienoa seurattavaa mutta rajansa kaikella! Mitä seuraavaksi, Raxu presidentiksi? ;D Kunhan ei nouse neste hattuun, sillä kannattaa miettiä sitä millaisen valtaisan, vuosia jatkuvan juhlinnan aihe on se että lihavaksi itsensä syönyt ihminen palauttaa kehonsa lähemmäs normitilaa?!? Eikö kuulostakin hieman naurettavalta kun asian ilmaisee tätä kautta. Saavutusta en vähättele mutta on päästy pois jostain ikävästä jonne oli itse tieten tahtoen hankkiuduttu...hm.

22/11 | 

Surullista on se, että tämä "itsensä lihavaksi syöminen" on suoranainen kansantauti monien muiden rinnalla, vaikea ongelma, jonka syyt ja seuraukset maksavat yhteiskunnalle.Ja kukaan meistä ei syö piruuttaan! Rahaa palaa ongelman ratkaisuyrityksiin, silti epäonnistumisia enemmän kuin onnistumisia Raxun tapaan. Sen takia on huippuhienoa ja tärkeää, että asia on tätä kautta saanut positiivista nostetta ja konkreettinen onnistuminen matkalla olleine vaikeuksineen on meidän kaikkien luettavissa ja nähtävissä kuvien ja kirjoitusten kautta, vrt.ostos-TV:n tyyliiin lankkuvatsaksi kuukaudessa.

Tiedän ihmisiä, itseni mukaan lukien, jotka oikeasti saavat esim. juuri tästä blogista selkärankaa ja ankkuria omaan projektiinsa. Hehkutus, kauneus ja tietty luxus myös Raxun omassa arjessa verrattuna meidän monien arkeen on päinvastoin kiehtovaa ja mielenkiintoista arjen pakoa  kotihellojen ääreen. Kaikilla meillä on omat naurettavat turhamaisuutemme, tällä areenalla tapaamme me tästä jutusta tykkäävät, kukin saa valita omat fooruminsa pahoittamatta toisten mieltä. Katkeruuteenkin voi kuolla!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla