Raaka-vispipuuro
Raaka-vispipuuro

Nyt osui ja upposi!

Talvipäivän ulkoilu hauvelin kanssa toi pikku nälän. Lupasin perheelle illaksi kala-äyriäis-soppaa, mutta vielä on liian aikaista sitä keitellä. Ei ole vielä nuoriso paikalla. Siispä ajattelin tehdä jotain smoothieta välipalaksi. Jotain erityppistä kuin mitä aamuisin bruukkaan surrutella. Kaivelin kaappeja. Käteen osui pussi kuorellisia manteleita. Pakasteessa silmiin katsoi 0,5kg:n puolukkapussi. Ne siis mixeriin, sekaan pari desiä mantelimaitoa, 2 kanamunan valkuaista, ruokallusikallinen pellavansiemenrouhetta sekä hampunsiemeniä ja yksi banaani. Surrurr. Arvatkaa mikä oli lopputulos! Taivaallinen vispipuuro. Tosin raaka ja viljaton. Vahinkoresepti! NAM! Testatkaa ihmeessä!!

Hyvää viikonloppua kaikille!

Kommentit (9)

12/9 | 

Hei. Kun Raakel aloitit painon pudotuksesi niin kuinka paljon uskalsit syödä turkkilaista jogurttia? Muistaakseni joskus luin että näytit sitä.

14/9 | 

Moikka !

Tähän on  nyt laitettava mun vahinkovinkki...

Vispipuuro ja rahka toimivat tosi hyvin yhdessä, joten jos haluaa lisää proteiinia tuohon, niin sitten vaan rahkapallo päälle =)

Kolmen vuoden dieettaamisen tuo on mun herkkua.

Katariina

15/9 | 

Hei sinä, joka kysyit turkkiliasesta jugurtista. En mitannut missään vaiheessa mitään määriä. Täysjugurttia söin muutaman kerran viikossa aamiaisela tai välipalana marjojen ja pähkinöiden kanssa.

yst terkuin

Raxu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla