Vuoden viime hetket
Vuoden viime hetket

Kiitollisena huikeasta vuodesta!

Muutama tunti vuoden vaihtumiseen. Välitilinpäätös. On varsin harvinainen hetki mun elämässä. Olen yksin kotona. Mies juontokeikalla Senaatintorilla, nuoriso omissa menoissaan. Päätin jättää juhlinnan väliin, kieltäytyä ystävien ihanista kutsuista ja nauttia hiljaisuudesta. Kuunnella omia ajatuksia. Miettiä kulunutta vuotta, joka ollut aivan uskomattoman upea. Olen kokenut eläväni isolla E:llä! Eihän elämä tietenkään kitkatonta ole. Vuoteen mahtuu myös väsyneitä päiviä, uskonpuutetta, pettymyksiä ja kiukkua, jopa itsesääliä, mutta sitäkin enemmän ihania elämyksiä, uuden oppimista, oivalluksia, hetkiä perheen kanssa, matkoja, ystäviä - vanhoja ja uusia. En ole muutes koskaan elämässäni saanut niin montaa uutta läheistä ystävää kuin tämän vuoden aikana. I feel blessed! Päällimmäisenä onkin kiitollisuus kaikesta. Jokaisesta kohtaamisesta, vaihdetusta ajatuksesta, katseesta, hymystä, itkusta ja tekemisen vimmasta. 

Tässä muutamia ihania muistoja vuoden varrelta:

Viime talven riemuihin kuului hiihto loistavilla hangilla

Rakas kotisali ja rakkaat ohjaajat. Heitä on tosin monta lisää

Kaupungilla oman kullan kanssa. Takana yli 21 yhteistä vuotta. Ei siis ihan ekat treffit :-D

Raxun remppa-kirjan julkkarit, haastattelijana Jenni Pääskysaari, paikalla myös kirjan asiantuntijat, ravitsemusterapeutti Arja Vanhanen ja liikuntatieteilijä Eija Holmala 

                  

Raxun remppa -kiertueella, mukana Hyvä Terveys-päätoimittaja Taina Risto sekä Eija Holmala

             

New York, New York

         

Välimeren risteilyllä

Ylpeä mamma sai toisen lyyran rintaansa

Mökki-ja rantaelämä avec Vera

Paluu arkeen kesälaitumilta Sauvakävelytapahtumassa, seurana ystävät Anna ja Tarja

Treenit ennen keikkaa. Tessa Virta, Nicke, Olli Peuhu

Uuden kirjan kimpussa

                   

Tanssii tähtien kanssa-kilpailu oli mullistava kokemus. Se jätti tanssi-vimman ja avasi  taas uusia portteja itsetuntemukselle. Uskalsin hypätä ja olla alttiina. Kyllä kannatti! Kiitos miljoonasti vielä sielunveli Jani sekä kaikki mahtavat  kannustajat! Mikä lahja!

                                         

Vuoden päätteeksi alkoi uusi pesti Maikkarin Studio 55:n juontajana. Odottava mieli!

Kiitos jokaiselle rakkaalle lukijalle! Teitte vuodestani iki-muistoisen! Jatketaan jakamista myös alkavana vuonna. Haaveillaan, uskotaan ja uskalletaan! Ja tuetaan toisiamme! 

Rikasta, elämäntäyteistä vuotta 2014!

Kommentit (9)

10/9 | 

Kiitos ihana Raakel,

että teit näkyväksi meidät melkein viiskymppiset naiset tämän vuoden aikana. Iloa, tsemppiä, innostusta ja voimaa tulevaan. Nautitaan elämästä!

terveisin M

anu56
Liittynyt12.10.2013
11/9 | 

Todella paljon onnea sinulle Raksu uudesta pestistäsi ja aivan mahtavasta vuodesta jota olet saanut elää ihan täysillä.Toivotan sinulle ja perheellesi mitä aurinkoisempaa ja iloisempaa vuotta 2014.

Sinua lämmöllä usein ajatellen,Annukka ystäväsi:)

12/9 | 

Joopa joo, voin vain kuvitella miten rankkaa on ollut!!

Jaksamista kuitenkin tulevalle vuodelle!!!

14/9 | 

Kiitokset Raakel

On ollut mukava seurata toimiasi ja touhujasi. Koetan itsekkin saada tänävuonna jotakin aikaan painonhallinnan ja urheilun saralla.

Oikein mukavaa alkanutta vuotta ja positiivisia ajatuksia vaikka täällä blogissa ei nyt ihan niiin positiivisia jaksa kaikki ollakkaan :D

Jatka samaan malliin tervein :Koukussa blogiisi 

 

15/9 | 

Kiitos hienosta bloggauksesta, upea vuosi toden totta. Tänään on taas merkittävä päivä, meille monelle kanssakulkijalle uusien tärkeiden päätösten ja uudelleen aloittamisen päivä. Useasti jo sanottu, mutta esimerkkisi oikeasti antaa uskoa onnistumiseen, ei voi paeta ajatukseen, että hei, olenhan jo viiskymppinen ja eihän aineenvaihduntakaan enää pelaa tai ei salille eikä jumppiin voi satakiloisena mennä. Todistit koko kansalle, että kyllä voi ja tuloksia syntyy!

Irvailijat ovat pettyneitä jollain elämän osa-alueella, heillekin voimia löytää asioista myönteistä ja tarttua oikeasti niihin omiin kipuihin. Toisten sättiminen voi auttaa hetkellisesti, mutta pidemmällä tähtäimellä oma olo vain surkenee.

En tietenkään itsekään koe itselleni sopivaksi kaikkia Raakelin juttuja, mutta eikö se ole luonnollista, että kukin tyylillään ja Raakelin jutusta soveltaa itselleen sopivia juttuja. Ihanat lomat ja matkat, julkisuus -niistä on päinvastoin makeeta lukea ja katsella kuvia ja matkustella itsekin omissa unelmissaan. Ja elämähän on valintoja -yllättävän monet asiat mahdollistuvat meille kaikille, jos pyrkii juttuja tietoisesti toteuttamaan.

Uskotaan hyviin juttuihin tänä vuonna! Itse aloitan 500g / viikko painonpudotusprojektin, saas nähdä lähteekö toteutumaan. Tsemppiä meille kaikille!

16/9 | 

Ihanaa uutta vuotta Raakel. Odotan uutta kirjaasi ja aloitan hieman vaiheessa olevan vhh elämän uudelleen kerraten vanhan kirjasi sisältöä tai siis ensimmäisen kirjasi. Iloista alkavaa tammikuuta. Terv. Ella

18/9 | 

Vuotesi on todellakin ollut mitä mahtavin! Katselin kuvia ja jotenkin niistä välittyi onni ja elämänilo. Sinulla on ihana koti, perhe ja tyylikäs, varmasti mitä sympaattisin mies -tuollainen katse treffeillä vielä 21 yhteisen vuoden jälkeenkin. ;) Ja elämäntaparemonttisi myötä olet puhjennut kukkaan. Mahdatko tajutakaan, miten älyttömän kaunis olet? Go Raakel! :)

Minttu

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla