Studiossa
Studiossa

Ihana viikko takana! Telkkari-työt käynnistyivät, ekat jutut eetterissä. Nautin uusien ihmisten ja juttujen kohtaamisesta. Opettelusta ja kivasta jännitteestä. Pienestä epävarmuudesta, että pystynkö, pärjäänkö. Saattaa mennä metsään, mutta saattaa myös löytyä uutta maaperää ja polkuja. 

Viikon suurin yllätys oli kyllä baletti. Kyllä! Kävin testaamassa aikuisbaletti-tunnin Helsingin tanssiopistolla. Mennessäni ajattelin, että ei todellakaan mun juttu...liian staattista, vaikeaa, en saa aukikiertoa jne. Mutta 75 minuuttia hujahti hetkessä. Tangolla ja ilman. Sali täynnä eri ikäisiä ja kokoisia naisia. Paitsi että taisin olla vanhin... olo oli tunnin jälkeen ryhdikäs, huollettu  ja rento. Ja treeni oli haastavaa, mutta hauskaa!! Tahtoo tätäkin lisää! Taidan olla löytämässä rauhallisen treenin lumoa. Älkää säikähtäkö, en pukeutunut vaaleanpunaisiin... Muppet show pitäköön Miss Piggyn omanaan... ;-)

Eilen tapasimme Patrik Borgin kanssa. Keskustelimme uuden kirjan teemoista, pysyvän painonhallinnan aakkosista. Sudenkuopista ja oivalluksista. Keskusteluista kuvattiin videomatskua, joka ilmestyy kevään mittaan. Tässä linkkinä pientä esimakua viime syksyltä kirjan kuvauksista.

Raxun rinnalla / Patrik ja Teresa

Meidän kaksostytöt ovat kehkeytyneet loistaviksi kokeiksi. Mitä luksusta tulla työpäivän jälkeen kotiin ja saada nauttia toinen toistaan ihanammista herkuista. Ja terveellisistä sellaisista!

Tässä viime viikon saldoa á la Edith:

Vietnamilaiset kevätkääryleet

avocado-majoneesi ruisnapeilla + korianteri sekä feta-avocado-salaatti

Suppilovahvero-pinaatti-feta-quiche

Tämä viikonloppu on vapaa. Ihanaa!! Nautittuna hidas aamukahvi Hesarin parissa, vähän lumitöitä ja nyt juhlimaan ystävän viiskymppisiä. Huomenna ehkä tanssimaan tai Balanceen. Tai vaan pitkälle kävelylle lumiseen metsään. Fiiliksen mukaan. 

Mainiota helmikuun aloitusta!

Kommentit (10)

11/10 | 

Ihana kuva ja ihanat vaatteet. Keväistä väritystä.

Niin positiivinen, mukava kirjoitus. Kiitos!

t. Ella

12/10 | 

Kivaa lukea uusista haasteista, hienoa että uskallat ottaa vastaan uutta sekä työn että liikunnan saralla. Joskus näin kaukana kaikesta asuvana (lue: maalla) harmittaa, kun ei oikeasti voi kokeilla kaikkea mitä haluaisin. Ei yksinkertaisesti voi ajaa kymmenien kilometrien päähän kuntoilemaan niin paljon kuin mieli tekee. Mutta koska maalla asuminen on oma valintani, niin sellaista elämä on. Ja luovuus pääseekin kunniaan, tämän aamun aerobinen harjoitus lumituiskussa järven jäällä oli ihanaa!! On silti kiva lukea Raksu kokemuksiasi, jaathan niitä edelleen.

terveisin M, enää 12 kg jäljellä

 

 

 

 

13/10 | 

Hei sinulta puuttuu vielä tankotanssi ja avantouinti, nämä tuli mieleen tuosta ballerinana olosta!!

14/10 | 

Ensimmäinen juontosi oli kiva, rento ja iloinen. Hiukan liikaa meikkiä kauniille naiselle, mutta se on sivuseikka. Voi kun se kirja jo ilmestyisi.

Ihana katsella mitkä korkkarit sulla on seuraavaksi ;) Nuo punaiset sandaletit... omg :D

15/10 | 

 

Kukapa ei ’wannabe’ eli haluaisi olla juuri sitä kaikkea, mitä ei oikeasti olekaan. Nykyaikana ”pitää osata ja olla kaikkea”. Räiskyvä ja iloinen Raakel, joka on hpreaksi lammas, muistuttaa meitä kaikkia ’hyvistä paimenista’. Rapakunnosta itsensä hyvään oloon rempannut Raxu aiheuttaa monille kateutta ja ahdistusta erityisesti kilojensa kanssa painiskeleville kohtalotovereille, joilla ei ole rinnallaan samanlaisia ”paimenia”: liikuntatieteen maistereita, laillistettuja ravitsemusterapeutteja eikä kokkeja.  Raxun rinnalla remppaaminen on hankalaa ja haastellista paimenettomille lampaille. Mutta jokainen lammas ansaitsee hyvän paimenen, ja paras paimen on jokaisen oma sisäinen paimen, jonka nimi ei ole Patrik eikä Teresa, vaan...’minä itse’. Tsemppiä kaikille...

 

16/10 | 

Hei,

Eikö Raakelinkin rinnalle ja mukaan ole nämä "paimenet" tulleet vasta varsinaisen painonpudotuksen jälkeen? Kaikki haluavat osansa Raxun vetovoimasta. Onko kukaan ajatellut asiaa näin?

Ihailen Raakelia juuri siksi että hän itse päätti muuttaa elämänsä, näistä sen jälkeen mukaan tulevista "paimenista" en tiedä mitä mieltä olen..

17/10 | 

Jep,

rinnallakulkijat taisivat tulla mukaan sitten kun painoa oli lähtenyt useampi kymmenen kiloa - voitte vaikka lukea siitä Raksun Remppa-kirjasta tätä taustaa. On toki totta, että on vaikeampaa tehdä kunto- ja ruokaremonttia omin päin, mutta onneksi siihen on ohjeita maailma täynnä; kirjoja, nettivalmennuksia jne jne.

Enkä tiedä onko kukaan arvostelijoista koskaan uhrannut ajatustakaan sille, että me "tavikset" voimme ihan rauhassa onnistua tai epäonnistua omissa kuntorempoissa. Entä jos Raksu nyt jostain syystä (en tätä todellakaan toivo) epäonnistuisi painonhallinnassa - johan olisi taas mässättävää iltapäivälehdillä. Se mitä yritän sanoa on siis, ettei julkisuus ole aina oma valinta ja voi joskus olla todella raakaa ja armotonta. Jos teet julkista työtä tai olet rakastunut henkilöön, joka työnsä takia on paljon julksuudessa, niin minkäs voit. Ja kohta taas joku polttaa päreensä ja viskoo lokaa tämänkin kirjoituksen päälle, mutta kannattaisi ensin katsoa peiliin: jos oma läski ei lähde niin muita ei voi syyttää kuin sitä peilistä katsovaa naamaa. Toisilla on vain aina tapana yrittää löytää syy omaan pahaan oloon mieluummin katsomalla ikkunasta ulos eli siis maailmalta.

Kaikille meille siis intoa ja iloa omasta elämästä huolehtimiseen ja ennen kaikkea vastuunkantamiseen omista valinnoista,

Terveisin M

18/10 | 

Hyvä ja pohdintaa aiheuttava ajatus vierailijalta:

"Eikö Raakelinkin rinnalle ja mukaan ole nämä "paimenet" tulleet vasta varsinaisen painonpudotuksen jälkeen? Kaikki haluavat osansa Raxun vetovoimasta. Onko kukaan ajatellut asiaa näin?"

Saattaa ajatella, tai ainakin nyt ajattelee, kun asian mainitsit, kiitos.

Sana vetovoima jäi mietityttämään. Sen imussa on hyvä puskea ja pönkittää omaa heiveröistä egoa eteenpäin. Jonkinlaisia 'kipuajia eliittiin' ovat kaiketi nuo vetovoiman perässä hiihtelijät. 

Ja jos et kuulu hymyilevään eliittiin, olet pian 'putoaja' ja päädyt köyhälistöön, sillä ''välimaasto' eli keskiluokka katoaa kovaa vauhtia. 

 T. Raxun rinnalla pohtija

19/10 | 

Rakel ei tehnyt minkäänlaista säväytystä studio 55 ohjelmassa, meikattu, tälläytynyt ja keinotekoinen kikattelija. yksi kerta riitti ja se oli siinä. mitä tulee rakelin julkisuustyrkkyyn ja itsensä joka paikkaan tunkemiseen, sairaalloiseen liikuntamaniaan ja tällä rahastamisella, jutut ja kasvot alkavat olla jo aika kuluneet. Kaikki loppuu aikana ja maku menee. Tavalliset suomalaiset naiset ei ehkä kuitenkaan ensimmäisenä samaistu tähän tuotteeseen, ei enään. t, Evelin

20/10 | 

No minä taas olen tykännyt Rakelin tv-esiintymisistä. Harva meistä osaisi olla niin rento, luonnollinen ja lämmin ilman vuosikymmenien kokemusta vastaavasta työstä. Hyvä Raxu! :)

Terhi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla